Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.786

7 tévhit a Lézeres Szemműtéttel kapcsolatban

Ma már a Lézeres Szemműtét nemcsak a rövid-, illetve távollátóknak javíthat az életminőségén, hanem a szemtengelyferdüléssel /asztigmiával/ küzdőknek, valamint az olvasószemüveggel bajlódóknak is.

A lézeres szemműtét a világon a legelterjedtebb műtéti eljárás, 1987-es bevezetése óta több mint 35 millió kezelést hajtottak végre világszerte.

A lézeres szemműtét bizonyítottan a világ legbiztonságosabb műtéti eljárása.

Csak minimális kellemetlenséget okoz, valamint akár 24 óra is elég a felépülésre. Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy a leggyakoribb tévhiteket eloszlassuk a lézeres szemműtéttel kapcsolatban.

1. Tévhit: ‘komplikációk’

A Lézeres Szemműtét valóban a világ legbiztonságosabb műtéti eljárása. Természetesen, mint minden műtéti beavatkozás, így a szemműtét is jár kockázattal.  A lézeres szemműtét annyiban különbözik más műtéti eljárásoktól, hogy ez a műtéti kockázat rendkívül alacsony, különösen, ha figyelembe vesszük a várható előnyt. Az Optik-Med kiváló szakértelemmel rendelkező orvosai a legmodernebb technikákat alkalmazzák, így a legkisebb komplikáció bekövetkeztére is csupán egy ezrelék esély van, azaz 0,001.

2. Tévhit: ‘A Lézeres Szemműtét csak rövidlátóknál alkalmazható’

Ma már a Lézeres Szemműtét nemcsak rövid-, illetve távollátóknak javíthat az életminőségén, hanem szemtengelyferdüléssel küzdőknek, valamint az olvasószemüveggel bajlódóknak. (az angol oldal is ismetelt itt)

3. Tévhit: ‘A Lézeres Szemműtét nem tud negyvenen túli, olvasószemüveget igénylőkön segíteni’

Ez egy gyakran felmerülő kérdés, amire örömmel válaszolunk, a statisztikák ugyanis önmagukért beszélnek! Manapság már a legkorszerűbb eljárásoknak köszönhetően mind a rövid-, illetve távollátó pacienseinknek, valamint a szemtengely ferdüléssel küzdő és olvasószemüveget igénylő pacienseink számára is nyújtunk biztonságos és hosszú távú megoldást.

4. Tévhit: ‘Az eljárás nem nyújt hosszú távú megoldást’

Hosszútávon végzett kutatások és tanulmányok bizonyítják, hogy a szaruhártya felületén elvégzett, személyre szabott, rettentően precíz lézerkezelés életre szóló megoldást nyújt. Természetesen, a szem egy élő szerv, aminek felülete az évek során változásokon megy keresztül, csak úgy, mint más szerveink. Mindenkinek változik a szeme, azoknak is, akik nem igényelnek látásjavító korrekciót. Vizsgálatok azonban igazolták, hogy ezek a változások nagyon minimálisak. Miután betöltjük 50. életkorunkat, látásélességünk átlagosan kevesebb, mint 0.5 dioptriát változik évtizedenként.

5. Tévhit: ‘Túl idős vagyok a Lézeres Szemműtéthez’

Valójában a lézerkezelésnek nincsen felső korhatára, amennyiben a szem egészséges. Sőt, a lézerkezelés lehet a válasz bárki látáskorrekciójára - kortól függetlenül - aki egy megbízható sebész által alkalmasnak bizonyult az eljárás elvégzésére.

6. Tévhit: ‘ Megvakulhatok a lézerkezelés következtében’

Reálisan nagyjából lehetetlen, hogy valaki megvakuljon egy Lézeres Szemműtét következtében, amennyiben megbízható szakemberek végzik az eljárást. A Lézeres Szemműtét nemcsak biztonságos és kényelmes, de egyben fájdalommentes beavatkozás.

7. Tévhit: ‘Rosszabb lesz a látásom a műtét után, mint előtte’

Statisztikailag bizonyítottan, rettenetesen alacsony annak az esélye, hogy egy paciensnek romoljon a látása a kezelés következtében. Hogy részletesebben fogalmazzunk, természetesen minden eset és minden szem más, a beavatkozás előtt meglévő dioptria befolyásolja a műtét végkimenetelét. Két fontos tényt érdemes megemlítenünk.

  • Praktikusan nincs arra esély, hogy a paciens látása a műtét után rosszabb legyen, mint a műtétet megelőzően volt, korrekció nélkül.
  • Azt a maximum látásélességet, amit szemüveggel érhetünk el, korrigált látásélességnek nevezzük. Arra az esély, hogy a korrigált látásélesség csökkenjen a legkisebb mértékben is a műtét során, kevesebb, mint 0,001 esély van.

Újabb kérdés merült fel Önben a Lézeres Szemműtéttel kapcsolatban? Látogasson meg minket a Bécsi úton, a budapesti Sasszem Lézerklinikán!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.