Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.748

Évek óta Sasszemű vagyok

Amikor fiatalabb voltam mindig irigykedtem azokra, akiknek nem volt baj a látásukkal. Szerettem volna én is szemüvegmentes életet, de sokáig féltem a szemműtétekről. Aztán 30 éves lettem és úgy döntöttem, végre szeretnék véget vetni ennek a problémának. Utánaolvastam a lézeres kezeléseknek és úgy döntöttem belevágok. Most már nyugodtan mondhatom: kár volt ennyit várni.

Alkalmas vagyok?

Legelőször kiválasztottam a klinikát, ahol a kezelést szeretném végeztetni. Sokat hallottam már a Sasszemklinikáról, barátaim is itt kezeltették a szemüket, így én is úgy döntöttem, hogy erre az intézményre bízom a tökéletes látásomat. Miután eldöntöttem az első lépés az volt, hogy részt kellett vennem egy ingyenes alkalmassági vizsgálaton. Ugyan maga a műtét csak pár percet vesz igénybe, a vizsgálat hosszabb ideig is eltart, hiszen egy csomó fontos adatra van szükség a szemünkről. A vizsgálaton nagyon drukkoltam, hogy alkalmas legyek az eljárásokra. Annak ellenére, hogy mondták, hogy a legtöbb fiatal alkalmas szokott lenniJ A vizsgálat fájdalommentes volt, kb. 2 óráig tartott és alkalmas lettem. :)

A FEMTO mellett döntöttem

Évek óta Sasszemű vagyokManapság már többféle eljárás közül választhatunk, de azért fontos, hogy kétszer is meggondoljuk végül melyik a legszimpatikusabb. Én alaposan utánajártam mindegyiknek és végül a FEMTO kétlézeres eljárás mellett döntöttem. Az orvossal is konzultáltunk a különböző kezeléstípusokról, mivel alkalmas lettem rá, így nagyon örültem neki. A Sasszem FEMTO szemműtét esetében a gyógyulás sokkal gyorsabb, mint a PRK kezelésnél. Mindössze 2 napot kellett otthon töltenem a műtét után. A legjobb az volt, hogy nem voltak fájdalmaim, és tényleg 2 nap után visszatérhettem a hétköznapokba.

De nézzük meg röviden, hogy is működik: először a femtolézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, ezután az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések, ezért nem lesz fájdalmas a kezelés.

30 évesen nagyon fontos volt a gyorsaság, nem szeretek túl sokat távol lenni a munkából. De most, se döntenék másképp, hiszen nem mindegy, hogy az ember 1-2 napot tölt otthon gyógyulással, vagy 1 hétig kell kiesni a mindennapokból. Ami még nekem fontos volt, hogy a FEMTO lézeres szemműtét után a 3. napon kiadtak egy hivatalos igazolást adni az autóvezetési alkalmasságról.

Garancia

Ugyan korábban jóval kevesebbet lehetett hallani a szemműtétekről, nem is volt ennyire elterjedt, mint mostanában, de a Sasszemklinikán már akkor is volt orvosi garancia. Ez azt jelenti, hogy az alkalmassági vizsgálatkor mindenki írásban megkapja, hogy milyen eredmény várható a lézeres szemműtét után és erre az eredményre garanciát vállalnak. Ha a kezelést követően kisebb mértékben javulna a látás, mint ahogy azt a páciens előre írásban megkapta, a garancia életbe lép, és a klinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést. Például a szaruhártya túlságosan szorgos javítósejtjei miatt ez az eredmény mégsem valósul meg, és 8 helyett csak 7 dioptriát javul a szemed, akkor egy korrekciós műtéttel elérik a kívánt eredményt. Ez szerintem nagyon megnyugtatja az embert, hiszen biztosítékot jelent.

Szerencsére nekem nem kellett a garanciát érvényesíteni, mert a mai napig tökéletesen látok. Visszatekintve az elmúlt évekre csak annyit tudok mondani, hogy teljes lett az életem és tényleg mindenkinek ajánlom, mert a kezelés után kinyílik a világ. 

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.