Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

A lézeres szemműtét eredménye

A lézeres szemműtét eredményeA lézeres szemműtét eredménye három dologtól függ: A technikai feltételektől, az orvosi szaktudástól és a páciens egyéni reakciójától.

A lézeres szemműtét technikai feltételei

Ma már a negyedik generációs repülőpontos lézereknél tartunk, ezek az új, korszerű lézerek hallatlan pontossággal képesek a szaruhártya ideális átformálására. Azokat az apró hibákat is tudják javítani, amit a szemüveg, vagy a kontaktlencse nem. A Sasszem kezelésnek nevezett eljárás során az elért eredmény általában jobb, mint a szemüveggel, vagy kontaktlencsével elérhető látásélesség. Az eredmény gyakran annál is jobb, mint a jól látó emberek 100 %-os látása. Ezért nevezik a Sasszem típusú kezeléssel elért 120-150 % feletti látást szuperlátásnak. Persze nem minden Sasszem kezelésen átesett páciens éri el a szuperlátás szintjét, hiszen ez még számos egyéb tényezőtől is függ. Az viszont igaz, hogy az a Sasszem technika általában jobb eredményt hoz, mint a nem Sasszem technikával végzett kezelés.

Az utóbbi években a lézertechnológia tovább fejlődött, a vezető gyártók a negyedik generációs lézereiket felszerelték olyan speciális szemkövető rendszerekkel, amelyek az összes lehetséges műtét közbeni elmozdulást a másodperc töredéke alatt képesek lekövetni. Ezeket a lézereket nevezik gyakran ötödik generációs, vagy 5 D képes lézereknek is. A Sasszemklinkán alkalmazott Schwind lézer is rendelkezik ezzel a képességgel.

A szemműtéthez szükséges orvosi szaktudás

A lézerkezelés orvosi értelemben véve egy igen egyszerű beavatkozás egy agy-, vagy szívsebészeti beavatkozáshoz hasonlítva. Ráadásul döntően automatizált, tehát akár csekély tapasztalattal is el lehet végezni. Mit tud hozzátenni egy klinika 87 ezer kezelésen nyugvó tapasztalata egy jól tervezett, automatizált orvosi beavatkozáshoz?

A tapasztalat abban segít, hogy előre meg tudjuk mondani kinek érdemes elvégezni a lézeres szemműtétet. Ki lesz az, aki elégedett lesz az eredménnyel, kinek fogja döntően, minőségileg javítani az életét és ki lenne csalódott a technikailag tökéletesen elvégzett beavatkozás eredményével is.

Azok az orvosok, akik több tízezer vizsgálatot, műtétet és kontrollt végeztek, pontosan tudják, melyek azok az apró buktatók, amelyeket el kell kerülni, hogy a páciens a végén teljesen elégedett legyen az eredménnyel. Nézzünk egy egyszerű példát arra, hogy mik azok az esetek, amikor elvégezhető ugyan a beavatkozás, de a páciens a végén mégis elégedetlen lesz.

Vegyünk egy olyan enyhén rövidlátó, 50 éves pácienst, aki mondjuk órás, vagy műszerész, esetleg szájsebész. Ezek az emberek munkájuk során szinte csak közelre néznek, a távoli éleslátáshoz használt szemüvegüket csak a moziban, vagy autóvezetéshez teszik fel. Közelre tökéletese látnak 50 éves koruk után is, hiszen rövidlátók. Ha ezektől az emberektől elvesszük a rövidlátásukat tökéletesen fognak látni távolra. De közelre, mint minden más 50 év feletti embernek olvasószemüvegre lesz szükségük. Tehát az az órás, műszerész, vagy szájsebész, aki eddig csak levette a szemüvegét és tökéletesen tudott dolgozni, az a műtét után minden perc munkájához olvasószemüvegre fog szorulni. Meg lehet kezelni a rövidlátó órást, de nem célszerű, mert nem lesz elégedett az eredménnyel. Mi egy ilyen esetben részletesen elmagyarázzuk a jelentkezőnek, miért nem lenne célszerű elvégezni a műtétet.

Nem csak a foglalkozás, a kor, a nem, a hobby, egyéb társbetegségek és még számos olyan tényező van, ami az eredménnyel elégedett és az elégedetlen pácienst elválasztja egymástól. Nem elég tehát azt kijelenteni, hogy nincs akadálya a lézeres szemműtétnek. Meg kell tudjuk jósolni nagyon nagy biztonsággal azt is, hogy a páciens végül elégedett lesz-e az eredménnyel. A Sasszemklinikán évente több ezer lézeres szemműtét történik. Arra törekszünk, hogy minden páciens elégedetten távozzon tőlünk. Mi valóban meg fogjuk mondani a hozzánk forduló jelentkezőnek, ha számára nem ideális választás a lézeres kezelés, ha a több tízezer műtétünk tapasztalata alapján úgy véljük, hogy hosszú távon nem lesz elégedett az eredménnyel.

Klinikánkon az elmúlt húsz év tapasztalatai alapján kifejlesztettünk egy saját orvosi döntéstámogató software-t, amely a páciens összes paraméterét tekintetbe véve segíti a vizsgáló orvost a döntés meghozatalában. Ez a hazánkban egyedül álló tapasztalati bázison nyugvó program segít abban, hogy minden új páciensünk maximálisan élvezhesse az éleslátás nyújtotta szabadságot.

Lézeres látásjavítás eredményeA lézerkezelt páciens egyéni reakciója a lézerkezelésre

A lézeres szemműtét az orvosi beavatkozások közül az egyik legnagyobb biztonsággal előre jelezhető eredménnyel járó eljárás. Más szóval kifejezve az eredmény nagyon jól jósolható. Ha úgy tervezzük, hogy 3.25 Dioptriát távolítunk el, nem fordul elő, hogy ez ne sikerülne hajszálpontosan. Egyetlen egy dolog van, amit nem tudunk előre megjósolni, ez pedig a páciens az átlagostól jelentősen eltérő reakciója a kezelésre.

Nagyon ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a szaruhártya sejtek fokozottan reagálnak a kezelésre. Ilyenkor mindent megtesznek, hogy visszaállítsák a kezelés előtti, hibás fénytörésű állapotot. Ezt a kezelt páciens úgy éli meg, hogy az eredetileg tervezett kezelési eredmény mondjuk 8 Dioptria korrekció helyett csak 6 Dioptriát nyer. Mivel a fokozott reakció nem sejthető előre, mi sem tudjuk megelőzni.

A fokozott reakció készségről sem a páciens, sem mi nem tehetünk, senki nem tudhatja előre, hogy az Ő szaruhártya sejtjei a nagy átlagnak megfelelően reagálnak-e a lézerkezelésre. A Sasszemklinikán a fokozott reakciókészség minimális kockázatát is átvállalni a hozzánk jelentkezőktől. Ha kisebb mértékű javulást érünk el, mint amelyet a vizsgálat során előre jelzünk, a Sasszemklinika orvosi garanciája életbe lép. Az orvosi garancia keretében ingyenesen megismételjük a lézeres szemműtétet, hogy a páciens végül elégedetten távozzon klinikánkról. A fokozott reakció készség szerencsére az esetek kevesebb, mint 1 %-ban fordul elő.

Összefoglalva: A Sasszemklinikán igyekszünk olyan gépi feltételeket, szaktudást és a pácienseket védő orvosi garanciát nyújtani, amely biztosítja, hogy minden páciensünk maximálisan elégedett legyen a klinika szolgáltatásával és az éleslátás élményével.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.