Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Lézeres szemműtét feltételei

A szemüvegesek mindennapjait megnehezíti az állandó küzdelem a párásodó, maszatosodó szemüveggel. Hosszútávon persze a kontaktlencse sem jelent nagyobb könnyebbséget számukra: elég, ha csak az elcsúszott, elszakadt lencsére, a könnyen kiszáradó szemekre vagy a fertőzésveszélyre gondolunk. De van megoldás! A Sasszemklinika lézeres szemkezelései tartósan szüntetik meg a szemüveggel és kontaktlencsével járó kellemetlenségeket.

Ki alkalmas a lézerkezelésre?

Lézeres szemműtét feltételeiA Sasszemklinikán minden egyes kezelést egy részletes alkalmassági vizsgálat előz meg. Ennek során a szaruhártyáról gyűjtenek adatokat, amik segítenek eldönteni, hogy a páciens kezelhető-e valamelyik eljárással. Azonban vannak olyan esetek, amik sajnos már a vizsgálat előtt kizárják a szemműtét lehetőségét.

Életkor: Az életkor mindenképpen fontos kérdés. Az egylézeres kezelések esetében 18-65 év között, a kétlézeres, Sasszem FEMTO kezelés esetében pedig 20-65 év között kezelhetőek a páciensek. Az olvasószemüvegességnél a minimum korhatár a 40 év, a maximum pedig a 65. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni, hogy az életkor nem az egyetlen tényező az alkalmasság során, így a szem egyedi adottságai miatt a kezelhetőség időszaka egyénenként változhat.

Dioptria: A lézeres szemkezelésekkel a távollátás +5,5 dioptriáig, míg a rövidlátás -12 dioptriáig kezelhető. Az olvasószemüvegeseket a +4 s a -7,5 dioptriatartományban van lehetőség kezelni. A – 6 dioptriánál nagyobb asztigmia szintén kizáró ok lehet.

Betegségek: Vannak olyan betegségek, melyek fennállása kizáró ok lehet. Ilyenek például a zöldhályog, az inzulinos cukorbetegség, az autoimmunbetegségek, illetve bizonyos belgyógyászati betegségek. A szívritmusszabályozó megléte sem engedi meg a kezelést. A Sasszemklinikán ezekben az esetekben a lézeres szemműtétet a páciens biztonsága érdekében nem is végzik el.

Ideiglenesen alkalmatlanság

Megeshet, hogy a páciens csak átmenetileg nem alkalmas a kezelésre. Ez azt jelenti, hogy bizonyos idő eltelte után, ha az alkalmassági vizsgálat is igazolja az alkalmasságot, a lézeres szemműtét biztonsággal elvégezhető. Ilyen ideiglenes alkalmatlansághoz vezethető esetek a száraz szem szindróma, a gyógyítható aktív szembetegségek (pl. heveny kötőhártyagyulladás), a 6 hónapon belül tervezett vagy fennálló terhesség, vagy épp a szoptatási időszak. Egyes gyógyszerek szedése mellett szintén várni kell még a kezeléssel.

A fentiek alapján tehát látható, hogy a legtöbb esetben nincs akadálya a kezelésnek. Tudja meg Ön is, hogy alkalmas-e a lézeres szemkezelésre! Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra és legyen Ön is sasszemű!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.