Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.835

Mennyire biztonságos a lézeres szemműtét?

Valószínűleg sokkal több embert találnánk a családi, baráti körünkben, esetleg egy irodai beszélgetés során, aki már átesett egy lézeres szemműtéten, mint ahogyan azt mi elsőre gondolnánk.

Nem is olyan régen nem tudtuk elkerülni, hogy ne tudjuk meg, ha valakinek volt lézeres szemműtéte - hetekig beszéltek az eljárásról, blogokat írtak az élményeikről, a folyamatról és mindenki megosztotta a tapasztalatait. De mára nem annyira nagy szenzáció, még a bulvárlapok és a médiumok is elvesztették érdeklődésüket.

A lézeres szemműtét egykor új és merész kezelés volt, de mára ez csak egy újabb rutinszerű eljárás, amit hetente több ezer alkalommal végeznek klinikákon és kórházakban.

Mennyire biztonságos a lézeres szemműtét?

A sikeres kezelések száma világszerte több mint 35 millió. Világosan beszélnek a kockázatokról és a biztonsággal kapcsolatos aggodalmakról.

A biztonságról valóban nem lehet eleget beszélni. Nem az a kérdés, hogy a műtét biztonságos-e hanem, hogy hogyan válasszuk ki, a legnagyobb biztonságot nyújtó helyet. Úgy tűnk, minél nagyobb tapasztalattal rendelkezik egy klinika, annál nagyobb biztonságot tud nyújtani.

A szemészeti műtétek komplikációinak túlnyomó többsége a szűrési és értékelési folyamatnak tulajdonítható. Az olyan esetek, mint az alul- vagy túlkorrekció, a hosszan tartó száraz szem és az éjszakai fénykáprázás nem feltétlen a lézeres szemműtét elkerülhetetlen kockázata, ezek a betegek helytelen kiválasztásának és az értékelés elmulasztásának kockázatai

Mivel az iparág nagyrészt szabályozatlan, az általános szűrés a klinikák között nagyon eltérő lehet. Ez azt jelenti, hogy a döntés a betegek kezében van, ha jól tudnak tájékozódni cégek között és felismerik a magasabb színvonalú klinikát. Ez persze nem könnyű.

A magas színvonalú klinikát számos tényező határozhatja meg, a legnyilvánvalóbb az ár.

Érdekes blog a lézeres szemműtét árának és értékének összefüggéseivel. A megállapítások nagyobb részével egyet tudunk érteni.

Ne kockáztassa biztonságát – járjon utána, hogyan kell a megfelelő, maximális biztonságot nyújtó lézeres szemműtétet végző klinikát kiválasztani.

Tapasztalat+műszerezettség=Biztonság

Klinikánk 20 éve végez lézeres szemműtéteket, nálunk nagyobb tapasztalattal senki sem rendlelkezik hazánkban.

Évente 6-8.000 műtétet végzünk, így módunk van a legdrágább, legjobb műszerek és lézerek megvásárlására és a legjobb orvosok kiválasztására.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.