Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

Miért bajlódna az olvasószemüveggel vagy a bifokális- multifokális szemüvegekkel?

Miért bajlódna az olvasószemüveggel vagy a bifokális- multifokális szemüvegekkel?Eljön az idő, hogy nem tudjuk elolvasni a termékek címkéit a boltokban, a mobiltelefon kijelzőjét, vagy az újság apró betűit, hiába tartjuk egyre távolabb azokat.

Azoknak, akik öregszeműséggel küzdenek, ezek a tünetek a negyvenes éveik közepére lesznek ismerősek.

Tapasztalta már ezeket a tüneteket? Akkor valószínűleg úgy gondolja, hogy csak egyetlen lehetősége van: szemüveget fog viselni, olvasószemüveget, vagy kontaktlencsét élete végéig. De ez messze nem a legideálisabb megoldás.

Vegyük először az olvasószemüveget. Nyilván segítségére van a mindennapokban, már ha megtalálja, de ezek a szemüvegek elég törékenyek, árulkodnak az életkoráról és piros lenyomatot hagynak az orrán. Nem utolsó sorban a benzinkúton, vagy a drogériában vásárolt olvasószemüveg akár fejfájást, hányingert is okozhat, és ronthatja a látást. Ezek az egészségre gyakorolt káros hatások eltörpülnek a kontaktlencse viselés káros hatásaihoz képest.

A tanulmányok szerint 500 főből egy személynél okoz a kontaktlencse viselés fertőzést. Ez az érték lényegesen magasabb, mint a lézeres szemműtét kockázata. Természetesen az olvasószemüvegnek és a bifokális szemüvegnek számos előnye van, és sok ember számára könnyebbséget jelent a viselése. A probléma az, hogy ugyanannyi, ha nem több hátránnyal rendelkezik a viselése. A kontaktlencsék tán még kényelmesebbek, mint a szemüvegek, csak behelyezi őket és már el is felejtheti (hacsak nem hagyja el valamelyiket).  De hosszú távon a szem egészségi állapotára hatással vannak. Az olvasószemüveg viszonylag olcsó és könnyen kezelhető, azonban ha egy olyan szemüveget viselünk, amit a drogériában vásároltunk, nem segít az éleslátásban és mellékhatásokat okozhat. Arról nem is beszélve, hogy éppen akkor nem találjuk, amikor szükség volna rá.

A jó hír az, hogy az öregszeműség kezelésére már van megoldás. 20 évvel ezelőtt ezt még nem mondhattuk volna el. De köszönhetően a lézeres szemműtét fejlődésének és a forradalmian új olvasószemüveg-ellenes kezelésnek, az Ön látása már fiatalos, szemüveg és kontaktlencse viselése nélkül és éles lehet.

Az új lehetőség az olvasószemüveg kiváltására

A kontaktlencsével és az olvasószemüveggel ellentétben nagyon sok ember nem hallott még a lézeres szemműtét lehetőségéről. Azt mondhatnánk, hogy ez még mindig újdonság. A technika azonban fejlődött az elmúlt 10 év alatt, több, mint 25. 000.000 páciens élvezi a lézeres szemműtét előnyeit.  Sok híres operatőr szemorvos és szakértő véli úgy, hogy az olvasószemüveg-ellenes lézeres kezelés a leghatékonyabb a közeli látásprobléma javítására. Ez főleg azért van így, mert ellentétben az öregszeműség kezelésének egyéb lehetőségeivel, a szemműtét után nincs szükség semmilyen látáskorrekcióra (szemüveg vagy kontaktlencse). A lézeres szemműtét végleges javulást ér el a látásélességben. Sajnos még nem fedeztük fel az örök fiatalság titkát, az öregszeműség ezért az idő múlásával megjelenik és befolyásolja a közeli éleslátást. Azok között a páciensek között, akik már elvégeztették ezt a típusú lézeres szemműtétet, nagyon sokuknak nincs többé szüksége kontaktlencse vagy olvasószemüveg viselésére évtizedeken át.

A lézeres szemműtét olvasódioptria esetén úgy működik, hogy az egyik szemet közelre és középtávolságra, a másikat távolra és középtávolságra állítják be. Az agy gyorsan hozzászokik ehhez a látásmódhoz, összeállítva a két képet, amellyel egy tágabb és tisztább képet kap a páciens.

A jövő változik, és Önnek nem kell a szemüvegtől, kontaktlencsétől függnie a nap folyamán, egyszerűen frissítheti a meglévő szemet, Önnek csak annyit kell tennie, hogy szakítson a régi hagyományokkal és engedjen a jó látásélességnek, egészségnek és minőségnek.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.