Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.690

Milyen gyorsan térhetünk vissza a mindennapi teendőkhöz a lézeres szemműtét után?

Milyen gyorsan térhetünk vissza a mindennapi teendőkhöz a lézeres szemműtét után?Mi lenne az első dolog, amit a lézeres szemműtét után tenne? Elutazna egy hosszú hétvégére pihenni? Kirándulna a hegyekbe, és élvezné a csodás táj látványát? Vagy talán sportolna?

Igen, ezek valóban jól hangzanak, de beszéljünk arról, hogyan történik ez a valóságban. Sokkal valószínűbb, hogy visszatér a munkához, vagy leszalad barátokkal egy klubba, vagy csak végignézi a kedvenc sorozatát.

Amikor valamire nem vagyunk képesek, akkor a mindennapos apróságokra vágyunk csupán. A lézeres szemműtét után az otthonunk kényelmére vágyunk, hétköznapi dolgokat csinálunk, valóra válik, amire korábban vágytunk.

Ha valamelyik testrészünket megoperálják, az egészen más, mint a lézeres szemműtét. A szemünket mindig használjuk. Televíziót nézünk, használjuk a telefonunkat, ez azt jelenti, hogy nincs olyan időszak, amikor ne lenne szükség az éleslátásunkra.

Távol a hagyományos szemműtétektől

A jó hír az, hogy a lézeres szemműtét egy minimális beavatkozást igénylő műtét, ami nem tart hosszabb ideig, míg Ön elolvassa ezt a cikket. Sőt, mi több, a többi testrészünkkel, szervünkkel ellentétben a szemeink képesek arra, hogy felépüljenek egy külső behatás után, könnyen, gyorsan képesek regenerálódni. Ezeket figyelembe véve a páciensek azt várják, hogy másnap visszatérhetnek dolgozni, sminkelhetnek, vagy leszaladhatnak egy italra a bárba. Hamar visszatérhetünk a régi kerékvágásba, csak most már egy élesebb látással. Fontos tudni, hogy a szeme még a műtét után gyógyulási szakaszban van, ezért be kell tartani néhány nagyon fontos szabályt. Az első 24-48 órában, a gyógyulás kezdeti szakaszában kerüljön minden olyan tevékenységet, ami irritálhatja a szemét. Például poros tevékenységeket ne végezzen, ne nézzen hosszú ideig képernyőt, ne végezzen olyan sportot, ahol izzadhat. A kezelést követő első napon kontrollvizsgálatra várja majd orvosa, ahol ellenőrzi, hogy a gyógyulási folyamat a terv szerint halad és javasolni fogja a műkönny használatát, hogy védje a szemét a kiszáradástól.

 

Sport és fizikai aktivitás (edzés, futás, úszás) lézeres szemműtét után

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.