Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
123.495

Dr. Vajda Szilvia

Dr. Vajda Szilvia

Dr. Vajda Szilvia

Szemész szakorvos

Kamaszként kutatóorvos szerettem volna lenni, ezért is jelentkeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre. Aztán az egyetem ötödik évében az Országos Mentőszolgálat által szervezett mentőtiszti képzésen tapasztaltam meg a segítségnyújtás erejét. Ekkor döntöttem el, hogy a betegellátásban is szeretnék részt venni. 

A diploma megszerzése után az egyetem alatt megkezdett tudományos kutatómunkát folytattam, PhD. fokozatot szereztem. Munkám során a sejt energiatermelő alkotórészeinek, a mitokondriumoknak az öregedésben és degeneratív folyamatokban betöltött szerepét vizsgáltam. 

Ezt követően kezdtem meg szakorvosi képzésemet. Szakirány választáskor a „kedvenc szerveim” – a szem és az agy – között vívódtam, végül a szemészetet választottam, hiszen szemünk, az agy „meghosszabbításaként” elképesztő sokat elárul az idegrendszer működéséről is. 

Rezidensképzésemet a Semmelweis Egyetem Szemészeti klinikáján töltöttem (Tömő utca). Közben lehetőségem nyílt egy jól működő magánklinikai rendszerben dolgozni az Egyesült Királyságban (BMI Healthcare, UK). Ezt követően 5 évig dolgoztam a Honvédkórház nagy forgalmú szemészeti osztályán, ahol mind a járó, mind a fekvőbeteg ellátásban (ügyeleti- és sérültellátás), műtéti ellátásban (szürkehályog és plasztikai műtétek) gyakorlatot szereztem. 

Gyermekeim születését követően kezdtem dolgozni a Sasszemklinikán 2015-ben.

Emellett jelenleg a neuro-ophthalmológia licencképzésben veszek részt a Semmelweis Egyetemen. 

Vissza a munkatársak oldalára

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 120.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.