Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.084

Kiss Norbert véleménye a lézeres szemműtétről

Kiss Norbert véleménye a lézeres szemműtétről„Tényleg úgy volt minden, ahogy mondták. Jövök-megyek, és mindig meglepődök, hogy milyen jó, hogy látok. Évek óta figyeltem a Sasszemklinikát és azt, hogy milyen lehetőségek vannak, de egyrészt kicsit féltem, meg mindig valahogy úgy jött ki, hogy éreztem, nem alkalmas az időpont. Évek mentek el, amit egyébként most már nagyon sajnálok és bánok. Most viszont elhatároztam, hogy itt az ideje, és nagyon örültem, hogy alkalmasnak találtak, és belevághattunk. Összességében a lézeres szemműtét nagyon gyors, fájdalommentes és különösebb kellemetlenségektől mentes volt, úgyhogy azt tudom mondani, hogy teljesen feleslegesen izgultam. Utána pedig tényleg kijön az ember, és rögtön látja, hogy jó.

A lézeres szemműtét után az első fél nap volt az, amikor azt mondtam, hogy tényleg én is azt érzem, hogy kicsit pihentetni és csukva tartani kell a szememet, meg ugye csepegtetni. Nagyon fontos, hogy a csepegtetést be kell tartani! De estétől, másnaptól már gyakorlatilag teljesen normálisan, a megszokott módon éltem, intéztem az ügyeimet. Ami egyébként nagyon meglepő volt: ahogy az M0-son jövök, látszanak a budai hegyek, amik tökre messze vannak. Látszanak a fények, amiket anno szemüveggel sem láttam igazán jól. Sokkal jobban érzem magam minden nap, így, hogy minden gond, probléma és törődés nélkül jól látok.”

 

A többség választása

A Sasszemklinikán - Magyarország legnagyobb lézerklinikáján - 27 éve végzik az ún. Sasszemkezelést, már túl vannak a 130 000. beavatkozáson. Az intézmény hazánkban egyedülálló módon 7 fajta csúcstechnológiás kezelést végez azért, hogy minél több látásproblémára nyújtson megoldást – mindössze 15 perc alatt. A legtöbb sasszemű látásélessége akár 125%-nál is jobb lehet, vagyis jobban látnak, mint korábban szemüveggel vagy kontaktlencsével. Nem csoda, hogy itthon tízből heten ezt az intézményt választják.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.