Az éles látás bajnoka
többszörös MagyarBrands díjas a Sasszemklinika

27 év megbízható munkáját igazolta vissza az elismerés.

A Sasszemklinika kiérdemelte az Innovatív márka, Kiváló fogyasztói márka és Kiváló munkáltatói márka díjakat. Létezik még egy olyan cég Magyarországon, amelyik mindhárom díjat kiérdemelte?

Az eredmény érthető, hiszen csak az a márka lehet sikeres a fogyasztók körében, amelyiknél kiváló a szolgáltatás minősége, folyamatos a fejlődés és a dolgozók is elégedettek. Az ügyfelek, pedig időről időre visszajelzést adnak és ezzel jobb teljesítményre inspirálják a cég vezetését és munkatársait.

A Sasszemklinikánál pont így működik ez: immár 27 éve, túl a 130 000 lézerszemészeti beavatkozáson.

27 év

A MagyarBrands díj bizottsága 2019, 2020, 2021 és 2022 után 2023-ban is elismerte a Sasszemklinika kiváló tevékenységét:

Ez a díj csak a legmegbízhatóbb és legeredményesebb magyar márkáknak jár, azoknak, ahol mind az eredmények, mind a fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alátámasztja a döntést.

"A visszajelzések igazolják, hogy a díj elnyerése olyan kiemelkedő érdem, mely egyaránt öröm a vevőknek, a fogyasztóknak és a munkájukra méltán büszke vállalatoknak"
Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

Kiváló Fogyasztói Márka

A Sasszemklinika elsősorban a Sasszemkezelés márkáról ismert. Ez a világszínvonalú és biztonságos technológia magas orvosi szakértelemmel párosul. Méghozzá garanciával: ezt a vállalást a klinika az országban elsőként vezette be. A siker mérhető: ma a lézeres szemműtétet fontolgató emberek közül 10-ből 7 a Sasszemklinika mellett dönt.

A klinika számára fontos, hogy sikereiből visszaadjon, ezért szemüveggyűjtéssel és orvosi munkájával támogatja a rászorulókat.

  • Világszínvonalú szolgáltatások
  • Kiemelkedő és mérhető eredmények
  • Társadalmi felelősségvállalás

Innovatív Márka

A Sasszemklinika számos technológia innovációt elsőként vezetett be Magyarországon. Az itt alkalmazott lézerszemészeti kezelések jelentős evolúción mentek át azóta, hogy 2002-ben megtörtént az első sasszemkezelés. A klinika 2016-ban elsőként vezette be a valódi érintés nélküli látásjavító beavatkozást (Sasszem No-Touch), 2019-ben pedig London után Európában először csak itt érhető el a Sasszem FEMTO Smart kezelés. Ma ez az intézmény kínálja a legtöbb szemészeti látásjavító eljárást a legnagyobb lézerparkkal.

  • Világszínvonalú szolgáltatások
  • Kiemelkedő és mérhető eredmények
  • Társadalmi felelősségvállalás

Kiváló Munkáltatói Márka

A Sasszemklinika jó pár éve felismerte azt, hogy elégedett, lojális munkatársak nélkül nem tudja megtartani piacvezető státuszát.

A Sasszemklinikán jelenleg huszonhatan dolgoznak, főként nők, családanyák. Fontos számukra az itt elérhető rugalmas foglalkoztatási lehetőség, hogy beleszólhatnak a beosztásukba, vagy akár dolgozhatnak otthonról. A vállalatnál odafigyelnek az új belépők integrálására, a folyamatos oktatásra.

  • Munkavállalói elégedettség
  • Elégedett és lojális csapattagok
  • Képzések és konferenciák

A díj aktív segítség, egyfajta iránytű a fogyasztók számára. Nem csoda, hogy – miként a Google keresőelemzései mutatják –, mára a Sasszemklinika / Sasszemkezelés, mint márka a köztudatban egyenértékűvé vált a lézeres szemműtéttel.