Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.927

Sportszemüveg helyett lézeres szemműtét!

Sportszemüveg helyett lézeres szemműtét!

Mindegy, hogy földön, vízen, levegőben, akár versenyszerűen, akár hobbi szinten sportolunk, a dioptriás szemüveg, más néven sportszemüveg mindenképp hátrány jelent. Viselése nemcsak kényelmetlen, hanem sok mozgásforma esetén növeli a balesetek, sérülések rizikóját is. Éppen ezért aktív életmódot folytatóknak kifejezetten ajánlott a lézeres szemműtét, amely az éles látáson túl a sportolás szabadságát is képes visszaadni.

Mozgás közben a szemüveg hamar koszos lesz, vagy éppen az izzadtságtól a lehető legrosszabb pillanatban csúszik le. Küzdősportoknál, labdajátékoknál pedig nem is lehet viselni. A téli sportok szerelmeseinek is nehéz a dolguk, hiszen a szél és fényviszonyok miatt elengedhetetlen a síszemüveg alatt még egy okulárét is viselni. És még folytathatnánk, milyen nehézségeket tud okozni a rossz látás sportolás közben. Léteznek speciális sportszemüvegek, amelyek eleve dioptriás lencsével készülnek, vagy azokat be lehet illeszteni a keretbe. Ám ezek a speciális sportszemüvegek meglehetősen drágák, nehezebben beszerezhetőek, és ha változik a szem dioptriája, cserélni kell. Nem is beszélve arról, hogy egy óvatlan pillanatban össze is törhetnek.

Sokan emiatt a szemüveget kontaktlencsére cserélik, de ez sem tökéletes megoldás. Azon túl, hogy nem mindenki szeme tolerálja, a kontaktlencse könnyen elcsúszhat, vagy kieshet.

Kompromisszumok nélkül valódi megoldás a lézeres szemműtét

Természetesen a látásproblémák miatt ma már senkinek sem kell lemondania a fizikai aktivitásról. A különböző segédeszközökkel szemben a ma elérhető korszerű lézeres szemműtétek megszüntetik a szem fénytörési hibáit, vagyis a dioptriát.

Szabaduljon meg a szemüvegétől lézeres szemműtéttel! Rekordgyors a gyógyulás

A lézeres szemműtétet ma már legsűrűbb edzéstervbe is könnyedén be lehet illeszteni, mivel egy pár perces, fájdalommentes eljárásról van szó. A legmodernebb kezeléseknél már a műtét után 2-3 órával tisztul a látás. Aznap este lehet mobilozni, TV-t nézni, másnapi kontrollt követően autót vezetni, visszatérni a munkába. Kezelésre már írásbeli garanciát is vállalnak, a várható eredményről előre tájékoztatnak.

És hogy mennyi idő múlva lehet újra sportcipőt húzni?

A fizikai aktivitással általában pár napot ajánlott várni pl. 3 napot futással, aerobikkal, kardio edzéssel, kerékpározással. 1 hónap eltelte után pedig a vizes- és küzdősportokat is lehet folytatni, tehát nem kell attól tartania, hogy a gyógyulási idő alatt romlik teljesítőképesség.

Kinek javasolt a lézeres szemműtét?

Ön a következő esetekben lehet alkalmas a lézeres szemműtét kezelésre:

  • 18. életévet betöltötte
  • Rövidlátó -1 és -12 dioptria között
  • Távollátó +1 és +4 dioptria között
  • Szemtengelyferdülése (cilindere van)
  • Az elmúlt egy évben nem történt változás a látóélességében
  • nincs egyéb szemészeti betegsége

De vajon megéri-e az árát?

Ha figyelembe vesszük, hogy egy strapabíró dioptriás sportszemüveg százezer forint felett is lehet, akkor a válasz igen. A lézeres szemműtét ára szemenként 169 000Ft-nál indul és természetesen részletfizetéssel is elérhető, ami 12x15 000Ft-ot jelent szemenként. A műtétet követő kontrollokért már nem kell egy fillért sem külön fizetni.

Miért gondolkodna dioptriás sportszemüvegben, ha van jobb megoldás?

Jelentkezzen még ma alkalmassági vizsgálatra, mert most jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az egyik legújabb Sasszem Femto Smart lézeres szemműtétünket!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.