Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.927

Világújdonság! Robot-asszisztált lézeres szemműtét, Magyarországon elsőként nálunk!

Robot-asszisztált lézeres szemműtét

Képzelje el, hogy kényelmesen fekszik és a lézerek hangját hallja. Kellemetlenséget nem érez. Egyik lézer, másik lézer, végzik a dolgukat, ezalatt kb. 12-ig számol és megszabadul a szemüvegétől. Lehetséges ilyen? Igen, a Sasszemklinika új robot-asszisztált látásjavító lézerkezelésével!

PRK-kezelés, femtoszekundumos lézer, lebenyes és lebeny nélküli eljárás: három évtizedes története során szélsebesen fejlődött a lézeres szemműtét. Most pedig megérkezett Magyarországra is egy újabb innováció, a Sasszem Visumax® Robotic, robot-asszisztált kezelés.

Az elmúlt 27 évben már több, mint 130 ezer kezelést végeztünk Sasszemklinikán. Az ország legjobb szemész szakorvosaival és szemsebészeivel dolgozunk. A tapasztalat és a tudás mellett azonban fontos számunkra a világszínvonalú technológia. Ezért vagyunk büszkék, hogy Magyarországon elsőként mi végzünk robot-asszisztált látásjavító kezelést.

Vegyük közelebbről szemügyre, miért számít forradalmi előre lépésnek az új lézeres szemműtét!

Robot-asszisztált

A robot szó miatt sokan biztosan egy sci-fi filmekbe illő jelenetet képzelnek el, amint egy önműködő robot, emberi beavatkozás nélkül hajtja végre a lézeres szemműtétet. De nem kell aggódni, a robot nem veszi át az orvos munkáját, csupán segíti, hogy minél gyorsabban, biztonságosabban és pontosabban végezhesse el a beavatkozást! A kezelés első fázisában alkalmazott VISUMAX® 800 lézer intelligens robot-asszisztense videókamerákkal és ulrahang érzékelőkkel 3 dimenzióban megfigyeli a páciens pozícióját és folyamatosan tájékoztatja a műtőorvost. Ráadásul a lézer az emberi hibalehetőség kizárásával, mikron pontossággal dolgozik (ez egy átlagos hajszál vastagságának 100-ad része), így korábban elképzelhetetlen precizitást tesznek lehetővé.

Rövid kezelési idő, nincs stressz

A nagymúltú német Zeiss cég által kifejlesztett VISUMAX® 800 lézer másik óriási újítása a teljesítménye, hiszen 2 MHz-es lézerimpulzussal dolgozik. Mindez hétköznapi nyelvre lefordítva annyit jelent, hogy 1 másodperc alatt 2 millió lézerimpulzust bocsát ki. Ez a csúcsteljesítmény jelentősen lerövidíti a kezelési időt, ami az orvosok és a páciensek számára is hatalmas előny. A hagyományos FEMTO lézeres szemműtéthez képest 12-szer, a klasszikus VISUMAX eljárás pedig 4-szer gyorsabbá válik a lézer kezelési ideje (a lebeny kialakításánál). Ennek köszönhető, hogy a műtőben nem töltünk többet 15 percnél (előkészítéssel és tájékoztatással együtt). Ez a sebesség stresszmentessé is teszi a kezelést.

A kezelés két lézerrel, fájdalommentesen történik

A VISUMAX ROBOTIC lézeres szemműtét egy kétlézeres eljárás, vagyis a fent már említett Visumax 800 lézer femtosecundumos lézer védőlebenyt alakít ki, amely alatt, egy érzéketlen területen a repülőpontos SCHWIND AMARIS 1050RS 7D lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását, vagyis eltávolítja a dioptriát. Egy mínusz hármas dioptria esetén a lézerek kevesebbet dolgoznak, mint 12 másodperc.

Gyors regenerálódás

A műtéthez hasonlóan a gyógyulás is gyorsan, kényelmesen zajlik A kezelést követően nem esik ki a megszokott napirendjéből, nem kell lemondania hobbijáról vagy több nap szabadságot kivennie. A VISUMAX® Robotic kezelést követő 1 nap pihenés után már lehet dolgozni, autót vezetni, számítógépezni, 3 nap után pedig az aktív kardio edzésekhez is visszatérhet, mint a futás, kerékpározás.

Tapasztalja meg ön is, milyen érzés, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül, szabadon élni a hétköznapokat! Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.