Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra

A sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjazott márka.

  • HU
  • EN
  • DE
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
109.463

Visumax ReLEx SMILE kezelés

A Visumax ReLEx SMILE® a lézeres látásjavító eljárások legújabb, 4. generációja. Egy forradalmian új technológia, mely egyesíti az eddigi lézeres látásjavító eljárások előnyeit. Ez a ma létező legkényelmesebb látásjavító lézerkezelés a világon.

A Visumax ReLEx SMILE® kezeléssel tökéletes éles látás érhető el kíméletesen, rövidebb regenerálódási idő mellett, míg az esetleges átmeneti mellékhatások is pl. a szemszárazság minimálisra csökkenthetők.

A legkíméletesebb eljárás: nincs lebeny

A Visumax ReLEx SMILE az egyetlen eljárás, melynél nem szükséges a FEMTO kezelésnél megszokott lebeny kialakítása, csupán egy 2mm-es bemetszés készül.  Ennek köszönhetően kíméletesebb a szem szaruhártyájához és az abban futó idegekhez. A pontosságot és kiszámíthatóságot a német Carl Zeiss AG gyártmányú csúcstechnológiás VisuMax lézer garantálja. 

Leggyorsabb regenerálódás

Az összes létező eljárás közül a Visumax ReLEx SMILE után leggyorsabb a regenerálódás, mivel a kezelt területen nincs szükség jelentős gyógyulásra.  Tökéletes azok számára, akik feszített tempóban élnek vagy aktívan sportolnak és a kezelést követő napon szeretnének visszatérni aktív labdajátékokhoz, kardio edzéshez vagy extrém sportokhoz. 

Legkényelmesebb

A Visumax ReLEx SMILE a páciens kényelmét egy magasabb szintre emeli. A modern technológiának köszönhetően a FEMTO eljárásokhoz képest kevesebb műtét utáni teendővel jár, kevesebb a kontroll-vizsgálatok száma és nem igényli a műtét utáni tartós szemcsepp használatot sem. 

Rövidebb kezelési idő

A VISUMAX ReLEx SMILE segítségével a teljes korrekció egy, femtoszekundumos lézerrel történik.  A lencse és a bemetszés egyetlen kezelési lépésben készül el, mely kb. 24 másodpercet vesz igénybe- ez 5-6 lélegzetnek felel meg.

Kezelés és a gyógyulás is fájdalommentes

Kezelés alatt a páciens nem érez fájdalmat, mivel a Visumax lézer a létező legkisebb szemnyomás- emelkedés mellett végzi el a dioptriakorrekciót. 

Többen válnak alkalmassá kezelésre

Az új VISUMAX ReLEx SMILE eljárással olyanok is alkalmassá válhatnak a látásjavító lézerkezelésre, akik eddig nem voltak alkalmasak. 

Hogyan működik a VISUMAX ReLEx SMILE?

1. lépés

A lézer a szaruhártya belsejében szeparál egy lencse alakú szövetrészt, majd a szaruhártya széli részének felületén egy kis bemetszést (kb. 2-4 mm) hoz létre, így a szaruhártya felső rétegeit a lézer lényegében érintetlenül hagyja. Ez a folyamat körülbelül 25-30 másodpercet vesz igénybe.

2. lépés

A lencse alakú szövetrészt a szaruhártya rétegei közül eltávolítják, így a szaruhártya sokkal ellenállóbb lesz külső behatás, pl. ütés ellen.

3. lépés

A lencse eltávolításával a kívánt fénytörési korrekció megvalósul, a kis bemetszés néhány napon belül begyógyul.

Bevezető ár: első 1000 páciensnek 10% kedvezmény!

Áraink egy szem kezelésére vonatkoznak

Visumax ReLEx SMILE kezelés hullámfront mérés alapján

Listaár Kedvezményes ár
519 000 Ft -10% = 467 000 Ft

A VISUMAX ReLEx SMILE® kezelés kizárólag a ZEISS VisuMax lézerrel végezhető.

Kinek javasoljuk?

A VISUMAX ReLEx SMILE® kezelésünket azoknak a rövidlátó, mínuszos szemüveget viselő pácienseinknek javasoljuk, akik:

  • Elmúltak 18 évesek
  • A közeli és távoli éles látáshoz ugyanazt a szemüveget viselik
  • Legalább 1 éve nem változott a dioptriájuk
  • Nem várnak kisbabát és nem szoptatnak
  • Nincs komolyabb szembetegségük

 

VISUMAX RelEx SMILE kezeléssel az olvasószemüvegesség nem korrigálható.

Alkalmas vagyok lézerkezelésre?

Töltse ki alkalmassági tesztünket augusztus 31-ig, és Öné a 150 000Ft értékű kedvezménykupon. A kupon 100 000Ft kedvezményre jogosítja fel
Sasszem FEMTO Smart kezelés, 25000Ft-25000Ft kedvezményre napszemüveg és az alkalmassági vizsgálat árából.

Alkalmas vagyok?