Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Magyar Brands logó

Sasszemklinika garancia

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
 • 10 millió köszönet
 • HU
 • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
114.574

Milyen garanciát nyújt a Sasszemklinika?

Milyen garanciát nyújt a Sasszemklinika?

A Sasszemklinika 24 év alatt elvégzett több mint 110.000 szemműtét tapasztalatának és az egyedülálló műszaki háttérnek köszönhetően nagyon nagy pontossággal előre tudja jelezni a lézeres kezelés várható eredményét. Az alkalmassági vizsgálatot követően megtapasztalhatja és írásba rögzítve is megkapja, hogy milyen eredmény várható az Ön esetében, ha úgy reagál a lézerkezelésre, ahogy a páciensek 99%-a.

De mi a helyzet, ha Ön az 1%-ba esik? Ha az Ön szaruhártyája a szokásostól eltérően reagál a kezelésre? Ha az elért eredmény kevésbé jó, mint amire számított? A garanciavállalás erre az esetre vonatkozik. Önnek ezt az 1% kockázatot sem kell vállalnia. Ha a lézerkezelést követően kisebb mértékben javulna a látása, mint ahogy azt előre írásba kapta, a garancia életbe lép. Egy egyszerű példával élve, ha azt ígérte a szemész szakorvos, hogy 8 dioptriát fog javítani a látásán és végül csak 7-et sikerült, akkor a Sasszemklinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést.

Mennyire biztonságos a lézeres látásjavítás?

A lézeres szemműtét az egyik legbiztonságosabb, fájdalommentes orvosi beavatkozás.

Mi biztosítja a látásjavítás 100%-os biztonságát a Sasszemklinikán?

 • Az alkalmassági vizsgálat során kizárásra kerül minden, a lézerkezelés eredményét negatívan befolyásoló tényező.
 • A klinika munkatársai több százezer kontrollvizsgálat tapasztalatával rendelkeznek, így nehezen képzelhető el olyan egyéni reakció, bármilyen felmerülő probléma, amivel még ne találkoztak volna.
 • Maximális biztonságra törekedve a klinika nem vállalja a lézerkezelést, ha nem biztos az optimális eredményben. A Sasszemklinika az egyetlen olyan klinika hazánkban, ahol három csúcstechnológiájú lézerkészülék szolgálja a páciensek éleslátását.
 • A világ egyik legkorszerűbb szemészeti műszerparkja és szemészek több tízezres vizsgálati tapasztalata segíti a szűrést.
 • A Schwind Peramis alkalmazásának köszönhetően pontosan feltérképezhetők a magasabb rendű fénytörési hibák, amelyek alapján a hagyományos lézerkezeléseknél biztonságosabb és pontosabb, személyre szabott látáskorrekció tervezhető.
 • Sasszemlklinikán található az ultramodern femtoszekundumos lézerrel a világ egyik legbiztonságosabb lebenyes eljárását végezzük, illetve a Schwind Amaris legújabb 7 DIMENZIÓS szemkövető lézerével a szaruhártya biztonságos korrekcióját.
 • A Sasszemklinika tudományos partnere a Semmelweis Egyetem és a lézerszemészetben világvezető London Vision Clinic (vezetője az LBV olvasószemüveg-kezelés feltalálója, Dan Reinstein professzor).
 • A Sasszemklinikán a világ legszigorúbb egészségügyi biztonsági előírásai érvényesek.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 110.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.