Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.883

Milyen garanciát nyújt a Sasszemklinika?

Milyen garanciát nyújt a Sasszemklinika?

A Sasszemklinika 27 év alatt elvégzett több mint 130.000 szemműtét tapasztalatának és az egyedülálló műszaki háttérnek köszönhetően nagyon nagy pontossággal előre tudja jelezni a lézeres kezelés várható eredményét. Az alkalmassági vizsgálatot követően tájékoztatjuk és a beleegyező nyilatkozatban írásban rögzítve is megkapja, hogy milyen eredmény várható az Ön esetében, ha úgy reagál a lézerkezelésre, ahogy a páciensek 99%-a.

De mi a helyzet, ha Ön az 1%-ba esik? Ha az Ön szaruhártyája a szokásostól eltérően reagál a kezelésre? Ha az elért eredmény kevésbé jó, mint amire számított? A garanciavállalás erre az esetre vonatkozik. Önnek ezt az 1% kockázatot sem kell vállalnia. Ha a lézerkezelést követően kisebb mértékben javulna a látása, mint ahogy azt előre írásba foglaltuk, a Sasszem Garancia életbe lép. Egy egyszerű példával élve, ha azt ígérte a szemész szakorvos, hogy 8 dioptriát fog javítani a látásán és végül csak 7-et sikerült, akkor a Sasszemklinika díjmentesen végez egy kiegészítő kezelést.

A kezelést követően a kezelés típusától függően fél évvel vagy egy évvel elvégezzük a záró kontroll vizsgálatot.  Ezen a vizsgálaton pontosan rögzítjük, milyen eredményt értünk el, pontosan mennyivel változtattuk meg a szaruhártya fénytörését.  Ha csak kicsit is kevesebbel, mint ígértük, díjmentesen megismételjük a kezelést. Ha a páciens elégedett, pontosan megmérjük és rögzítjük a szaruhártya új fénytörési állapotát és garanciát vállalunk arra, hogy ez az állapot a későbbiekben nem fog változni. Ha mégis változás történne a szaruhártya fénytörésében, a kezelést bármikor ingyenesen megismételjük. Arra vállalunk garanciát, hogy az általunk elvégzett átalakítás végleges.

Felmerül a kérdés, mi van akkor, ha mi a szaruhártya átalakítását jól elvégeztük, a szaruhártya fénytörése nem változik, de mégis romlik a kezelt páciens látása akár évek múlva?

Sajnos a lézeres szemműtét nem véd meg szemészeti betegségek kialakulásától, sőt attól sem, hogy valakinek tovább romoljon a fénytörési hibája a műtétet követően. A tovább romlás szerencsére ritka jelenség. Ritkán előfordulhat, hogy a szaruhártya új fénytörése egyáltalán nem változik, amire garanciát vállaltunk jól működik, ennek ellenére romlik a látás. Mintha a régi szemüveg vagy kontaktlencse már nem lenne elég erős. Ilyenkor régen új, erősebb szemüveget csináltatott az ember. Mit lehet tenni a lézeres szemműtét után ilyen esetben? Lehet-e újra változtatni a szem fénytörésén? Szerencsére lehet. Az esetek döntő többségében nincs akadálya annak, hogy egy újabb kezeléssel hozzá igazítsuk a szaruhártya fénytörését a tovább romlott látáshoz.

Ez persze újabb anyagi megterhelést okozna a páciensnek, hiszen sem ő, sem mi nem tehetünk arról, hogy tovább romlott a fénytörési hibája. Ezt a terhet is szeretnénk levenni a Sasszemklinika pácienseink válláról. Ezért vezettük be Sasszem Garancia Plusz programunkat:

A Sasszemklinika 27 éves tapasztalatának, egyedülálló műszerparkjának köszönhetően azt is tudja vállalni, hogy azon pácienseinek, akik a kötelező kontrollokon túl évente felkeresnek minket egy alapos szemészeti szűrővizsgálatra, bármikor ingyenesen elvégezzük az újra kezelését, ha ennek nincs kizáró oka.

Mik lehetnek ezek a kizáró okok?
A teljesség igénye nélkül pl.: szürkehályog kialakulása, zöldhályog kialakulása, nagyon vékony szaruhártya, súlyos szemsérülés.

Ezt a programot nevezzük Sasszem Garancia Plusz programnak. A Sasszem Garancia Plusz programban résztvevő páciensek szemét akkor is ingyenesen újrakezeljük, ha a látásromlást nem az általunk elvégzett átalakítás megváltozása okozza, vagyis nem visszaromlik, hanem például a páciens rövidlátása tovább romlik.

A Sasszem Garancia és a Sasszem Garancia Plusz program 100%-os biztonságot nyújt pácienseinknek. Ha életük során bármikor látásromlást tapasztalnak, klinikánk mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaadja a Sasszemkezelés által nyújtott tökéletes látást. 65 éves korig lézeres szemműtéttel, ez után megfelelő szemészeti kezeléssel.

Garancia

Mennyire biztonságos a lézeres látásjavítás?

A lézeres szemműtét az egyik legbiztonságosabb, fájdalommentes orvosi beavatkozás.

Mi biztosítja a látásjavítás 100%-os biztonságát a Sasszemklinikán?

  • Az alkalmassági vizsgálat során kizárásra kerül minden, a lézerkezelés eredményét negatívan befolyásoló tényező.
  • A klinika munkatársai több százezer kontrollvizsgálat tapasztalatával rendelkeznek, így nehezen képzelhető el olyan egyéni reakció, bármilyen felmerülő probléma, amivel még ne találkoztak volna.
  • Maximális biztonságra törekedve a klinika nem vállalja a lézerkezelést, ha nem biztos az optimális eredményben. A Sasszemklinika az egyetlen olyan klinika hazánkban, ahol három csúcstechnológiájú lézerkészülék szolgálja a páciensek éleslátását.
  • A világ egyik legkorszerűbb szemészeti műszerparkja és szemészek több tízezres vizsgálati tapasztalata segíti a szűrést.
  • A Schwind Peramis alkalmazásának köszönhetően pontosan feltérképezhetők a magasabb rendű fénytörési hibák, amelyek alapján a hagyományos lézerkezeléseknél biztonságosabb és pontosabb, személyre szabott látáskorrekció tervezhető.
  • Sasszemlklinikán található az ultramodern femtoszekundumos lézerrel a világ egyik legbiztonságosabb lebenyes eljárását végezzük, illetve a Schwind Amaris legújabb 7 DIMENZIÓS szemkövető lézerével a szaruhártya biztonságos korrekcióját.
  • A Sasszemklinika tudományos partnere a Semmelweis Egyetem és a lézerszemészetben világvezető London Vision Clinic (vezetője az LBV olvasószemüveg-kezelés feltalálója, Dan Reinstein professzor).
  • A Sasszemklinikán a világ legszigorúbb egészségügyi biztonsági előírásai érvényesek.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.