Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

26. Születésnapi nyereményjáték

Google Reviews logó
26. Születésnapi nyereményjáték Google Reviews logó
  • Születésnapi nyereményeső
  • HU
  • EN

Így lehet a látás élessége 125%-os

Sasszem FEMTO kezeléssel az éles látás szabad szemmel is lehetséges

A szemészorvosok a 100%-os látásélességet tartják átlagosnak. A legtöbb sasszemű műtét utáni látásélessége azonban 125%-os, de elérhető 160% élesség is. Ami közös: mindannyian élesebben látnak, mint előtte szemüveggel, kontaktlencsével. A femtolézer megjelenése előtt a NASA és az amerikai haditengerészet nem engedélyezte az asztronautáknak és vadászpilótáknak a hagyományos szemészeti lézerműtétet, ahogyan a szemüveget és a kontaktlencsét sem. A FEMTO kezelés az első lézeres szemműtét, amellyel az űrhajósoknak és TOP GUN pilótáknak is lehetőségük nyílt látásuk korrekciójára.

Az éles látás élményét a műtét után azonnal megtapasztalja

Sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy a megszokott életritmusunkat hosszú időre felborítsuk egy lézeres szemkezelés miatt. A 8-10 perces ambuláns műtét után mindössze 1 napot ajánlott pihenéssel tölteni, a teljes gyógyulási idő is gyors. Másnap ott folytathatjuk a munkát, ahol abbahagytuk, kivéve, hogy egy életre jobb látásélességet szereztél.

Ez a legbiztonságosabb, legkényelmesebb mód arra, hogy sasszeműek legyünk

A femtolézert Dr. Juhász Tibor magyar származású fizikusprofesszor fejlesztette ki, aki az Egyesült Államokban, San Diegóban kutatta a lézer szemészeti lehetőségeit. A milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer anélkül jut el a szaruhártya belsejébe, hogy annak felszínén bármilyen sérülés keletkezne. A kezeléshez két lézer szükséges: a femtolézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, egy másik excimer lézer pedig a korrekciót végzi.

Mivel a szaruhártya belsejében nincsenek idegvégződések, ezért a műtétet követően, és a gyógyulás alatt sincs fájdalom. A számítógépes vezérlésnek köszönhetően a korábbi, késes eljárásokra jellemző esetleges komplikációk kizárhatók. Szemcsepp használatára 3 hétig lesz szükség, a szabadban 100% UV-szűrős napszemüveg viselete pedig 2 hónapig ajánlott.

Nekünk is lehet olyan éles a látásunk, mint a TOP GUN vadászpilótáké

A femtolézeres eljárás világszerte tízmilliók életminőségét változtatta meg Tokiótól New Yorkig. Olyan sztárok köszönhetik éles látásukat a repülőpontos lézernek, mint Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox. A Sasszem FEMTO kezelés a magyar hírességek körében is népszerű: Rubint Réka fitnesztréner és Straub Dezső 160%-os, Tatár Csilla műsorvezető, Lola, az énekesnő, Kiss Norbi kamionversenyző 125%-os látásélességet kapott.

A Sasszemklinika Magyarország legnagyobb lézerklinikája, 20 év és 93 000 lézeres látásjavító kezelés tapasztalatával. Hazánkban egyedülálló az is, hogy három különböző csúcstechnológiájú lézerrel rendelkezünk, hogy minél több látásmódproblémát tudjunk kezelni.

Válassza Ön is az űrhajósok és TOP GUN pilóták lézerkezelését és dobja el szemüvegét, kontaktlencséjét!

Jelentkezzen a Sasszem FEMTO kezelés ingyenes alkalmassági vizsgálatára!

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

Most jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra, mert két meglepetésünk van!

200 000 Ft kupon
kedvezmény
Femto
Smart kezelés esetén!

sasszemklinika.hu - kupon
2024.
január
2-ig.

A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2024. január 31-ig.

sasszemklinika.hu - 26 év

Legyen Ön a
3 szerencsés egyike,
aki visszanyeri a
Sasszemkezelése árát!

sasszemklinika.hu - 26 év ajándék
2023.
december
24-ig.

A nyereményjátékban 2023. november 15. és december 24. között műtött pácienseink vehetnek részt.

Kitöltöm az online alkalmassági tesztet

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: