Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

A NASA űrhajósok és TOP GUN vadászpilóták lézerkezelése

Ismerje meg a sztárok lézerkezelését!

Kevés tudósnak adatik meg az a különleges dicsőség, hogy kutatási eredményeinek hatására világszerte tízmilliók életminősége változhat meg egyik pillanatról a másikra. Mindez egy magyar fizikusnak sikerült. Juhász Tibor találmányát a NASA és az amerikai haditengerészet is elismerte és elfogadta. Majd egyre népszerűbb lett a sztárok körében is: Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox is a femtolézernek köszönhetik éles látásukat.

Juhász Tibor – aki a lézer szemészeti felhasználási lehetőségeit kutatta az Egyesült Államokban, San Diegóban – olyan lézeres eljárást adott a szemészorvosok kezébe, amely anélkül korrigálja a látást, hogy a szaruhártya felszínén bármilyen sérülés keletkezne. A felszín megsértése nélkül jut a szaruhártyába, ahol elvégzi a szem korrekcióját megalapozó lebenykészítést.

A FEMTO lézer Világsikerének Titka

A FEMTO eljárással a mechanikus vágóeszközt egy nagy precizitású femtolézer váltotta fel. A világ legrutinosabb szemsebésze sem vetekedhet egy csúcstechnológiájú lézer precizitásával, amely a milliméter ezredrészének pontosságával végzi a feladatát. A teljes számítógépes vezérlésnek köszönhetően kizárhatók a korábbi, késes megoldással együtt járó esetleges komplikációk, illetve a szemfelszín regenerálódása során felmerülő hibák. A módszer pontosabb, amellett, hogy kényelmes és teljesen fájdalommentes. Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban – ahol a hatékonyság, a biztonság, a fájdalommentesség és a rövid felépülési idő egyaránt fontos szempont a páciensek számára – az elvégzett lézeres szemműtétek száma akkor nőtt meg ugrásszerűen, amikor a FEMTO kezelést bevezették. A néhány perces műtétet ambulánsan végzik. A páciens a beavatkozást követően azonnal hazamehet, és akár már másnap munkába állhat.

A magyar származású fizikus, Juhász Tibor szerint az eljárás világsikere annak is köszönhető, hogy a FEMTO jó időben született: akkor, amikor a piac is nagyon igényelte ezt. A módszer ugyan költségesebb, mint a hagyományos lebenyes kezelésé, mivel két lézert igényel, azonban a páciensek készek megfizetni az árkülönbséget a biztonságosabb és kényelmesebb eredmény érdekében. A FEMTO eljárás Juhász Tibor számára meghozta a megérdemelt tudományos elismerést is.

A NASA és az Amerikai haditengerészet ENGEDÉLYE

Az Egyesült Államok Haditengerészete az előzetes kutatási eredmények nyomán úgy határozott, hogy engedélyezi a TOP GUN vadászpilótái számára a FEMTO lézerkezelést. Ezzel a döntéssel ez lett az első olyan eljárás, amely a közismerten kemény bekerülési feltételekhez kötött vadászpilóták számára is lehetővé teszi a látáskorrekciót. A módszert a U.S. Navy olyannyira biztonságosnak és pontosnak találta, hogy intézkedtek saját femtolézer készülékek vásárlásáról, és katonáik számára a beavatkozást ingyenessé tették. A hagyományos késes LASIK és PRK lézeres kezeléseket az amerikai hadsereg elöljárói még ellenállással fogadták, és nem egyeztek bele a módszer használatába, azonban a pengementes eljárás már őket is meggyőzte. Hasonlóképp járt el a NASA is, amely szintén engedélyt adott a FEMTO kezelés alkalmazására legféltettebb kincseik, az űrhajósaik esetében.

A SZTÁROK LÉZERKEZELÉSE

A NASA űrhajósoknak és a TOP GUN vadászpilótáknak engedélyezett FEMTO kezelés világszerte felkapott lett. A lézerklinikák New Yorktól Tokióig femtolézert vásároltak. Egyre népszerűbb lett a sztárok körében is: Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox is a femtolézernek köszönhetik éles látásukat. A Sasszem FEMTO kezelés akár 100%-nál is jobb látásélességet képes biztosítani. Ezzel a kezeléssel vált Rubint Réka és Straub Dezső látásélessége 160%-ossá. A FEMTO kezelést választotta Lola, Kiss Norbi, Tatár Csilla, Gombos Edina is. Látásélességük 125%-os lett. A Sasszem FEMTO kezelés a legbiztonságosabb és legkényelmesebb eljárás a sasszeművé váláshoz.

Rubint Réka látásélessége 160%-os lett

A Sasszem FEMTO kezelés előnyei

  • Teljes fájdalommentesség műtét alatt és után is
  • Nagyobb kiszámíthatóság és pontosság
  • Gyors gyógyulás, másnap dolgozhat
  • Nagy biztonság
  • Bizonyítottan jobb látásélesség-eredmény

Válassza Ön is a NASA űrhajósok, TOP GUN vadászpilóták és a sztárok lézerkezelését!

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki alkalmassági tesztünket június 30-ig
a 200 000 Ft értékű kupon kedvezményért!
A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2024. július 17-ig.

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

A 2 perces teszt kitöltése után töltse le a kupont és
garantáltan Öné a kedvezmény Sasszem Femto Smart kezelésre.

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: