Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Magyar Brands logó

Sasszemklinika garancia

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN

Mennyi az állás? Hány perc van még hátra? Látod?

Legyél te is sasszemű, és nem maradsz le a kihagyhatatlan pillanatokról!

 

Ment a foci világbajnokság. Egy nyitott szórakozóhelyen néztük nagyon sokan egy kivetítőt, és én voltam az, akit mindig meglökdöstek, hogy „Hány perc van még vissza? Mennyi az állás?”, mert senki nem látta, még a jól látó barátaim sem a kivetítő kicsi sarkát, én viszont megmondtam. És ez még szürkületkor is így volt. – nyilatkozta a sasszeművé vált Gönczi Gábor műsorvezető.

Miért a Sasszemkezelés a legnépszerűbb kezelés?

30 év alatt több mint 30 millió lézerkezelés történt a világban és körülbelül 140 000 lézerkezelés csak Magyarországon. Ebből közel 100 000 lézerkezelést a Sasszemklinika végzett el 21 év alatt.
Hazánkban elsőként vállaltuk az írásos orvosi garanciavállalást a lézeres szemműtétekre. Haladunk a korral, a gyorsan fejlődő lézertechnológiákkal. Magyarországra hoztuk a NASA űrhajósoknak és a TOP GUN vadászpilótáknak engedélyezett FEMTO lézerkezelést, és bevezettük az érintés nélküli lézerkezelést is. Hazánkban egyedülálló módon három, különböző csúcstechnológiás lézer működik a műtőnkben, hogy minél több problémára a legideálisabb megoldást tudjuk nyújtani.

Tudtad?

Egy Sasszemkezelés árát 4 éven belül elköltik a szemüvegesek és kontaktlencsések az optikákban. És azt, hogy jelenleg a szemüveg után a lézeres szemműtét a legbiztonságosabb látásjavító megoldás? A legnagyobb rizikót a kontaktlencsések vállalják a lencseviselés okozta szemfertőződések veszélyeivel. És azt is tudtad, hogy a legtöbb sasszemű látásélessége 125%-os? Jobban látnak, mint korábban a szemüvegükkel. A legkorszerűbb lézerek már nem csak a dioptriákat és a cylindereket, hanem a másodrendű és rejtett fénytörési hibákat is képesek eltüntetni.

Legyél te is sasszemű!

Schobert Norbi, Kiss Norbi, Storcz Botond, Atom Anti, Rubint Réka is a Sasszemklinikára bízta éles látását, valamint a Sasszemklinika számos dolgozója is sasszemű, köztük az igazgató, a főorvos, vezető asszisztens is. Te még mire vársz?

Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki alkalmassági tesztünket szeptember 30-ig
a 150 000 Ft értékű kupon kedvezményért!
A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2021. október 16-ig.

sasszemklinika.hu - kupon

Legyen előrelátó! Most jelentkezzen, hogy Öné legyen a 150 000Ft-os kedvezmény!

Minden érdeklődőt visszahívunk és telefonon konzultálunk. A 2 perces teszt kitöltése után töltse le a kupont és
garantáltan Öné a kedvezmény.

Kitöltöm az online alkalmassági tesztet

Kérjük, adja meg adatait: