Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

A NASA űrhajósok lézeres szemműtéte mindenkinek elérhető

Biztonságos az űrhajósoknak – Biztonságos Önnek!

Biztonságos, fájdalommentes, és akár már másnap munkába állhat. A Sasszemklinika által is alkalmazott FEMTO lézeres eljárás jelenleg az egyetlen, az űrhajósok és a US NAVY vadászpilóták számára is engedélyezett, lézeres látásjavító technológia.

A kétlézeres eljárás biztonságát mutatja, hogy a kezelés során képzett lebeny ellenáll az extrém körülményeknek is, például a 4000 méter magasban a szervezetet és szemgolyót terhelő légnyomásnak.

Sasszem FEMTO lézerkezelés

Miért csak ez az eljárás alkalmas a vadászpilóták és űrhajósok számára?

Az engedélyeztetést megelőző 50 évben az asztronautáknak semmilyen lehetőségük nem volt arra, hogy technikai segédeszközökkel javítsák a látásukat. A jelölteknél kritérium a tökéletes látás, s esetleges látásproblémájukat sem szemüveggel, sem kontaktlencsével nem korrigálhatják. Próbáljon csak meg valaki kontaktlencsében a világűrbe utazni, vagy szemcseppet csöpögtetni a szemébe – a súlytalanság állapotában ez értelmetlen küzdelem lenne. 2007-ben, 10 év és 11 millió lézerkezelés tapasztalata után a NASA és a US NAVY zöld utat adott a Sasszemklinika által is használt FEMTO-technológiának. Mivel egyetlen asztronauta kiképzése 3 millió €-ba kerül a NASA-nak, így érthető a hosszú évekig tartó kritikus hozzáállás. Az asztronauták számára csak a tökéletes lehet elég jó, így a FEMTO kétlézeres eljárást hosszú ideig tesztelték. A teszteket olyan fizikai terhelések mellett folytatták, amik a hétköznapok során sosem lépnének fel. Szimulálták például azt, milyen környezeti hatások érik a szemet akkor, amikor valaki katapultál. A testnek ilyenkor szembe kell néznie a nagyon erős légellenállással, a nagy hőmérséklet-különbségekkel, s ezekhez társul még a gyorsulási erő is. Vizsgálni kellett ezek hatását a már kezelt szaruhártyára is. A tesztek jó eredményeket hoztak, így a NASA és a NAVY engedélyezte a pilóták számára is a kétlézeres látáskorrekciót.

A NASA űrhajósainak lézertechnikája

Hogyan is működik pontosan?

A kétlézeres Sasszem FEMTO kezelés során először a FEMTO-lézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések. Így a kezelés után semmilyen fájdalom nincs, akár másnap lehet dolgozni. Az eljárás során nem mechanikus eszköz, hanem a számítógép által vezérelt femtoszekundumos (10-15 másodperc gyorsaságú) lézer végzi a kezelés első lépését, ami 70-szer pontosabb, mint az ember. A lebeny alakja így egyenletesebb lesz, és a gyógyulási idő is felgyorsul. A kezelés után akár már másnap munkába állhat, aki úgy dönt, hogy végleg búcsút mond szemüvegének.

2-8 perces kezelések

Rubint Réka is a Sasszem FEMTO-t választotta

A lézer biztonsága miatt a magyar sztárok is a Sasszem FEMTO kezelést választják. Rubint Réka az eljárásnak köszönheti 160%-os látását. A fitneszlegenda mellett számos közéleti személyiség gondolta úgy, hogy egy olyan kezelés mellett dönt, amely a lehető legnagyobb biztonsággal segíti abban, hogy visszanyerje éles látását. A femtoszekundumos lézerkezelés Gombos Edinát, Tatár Csillát és Straub Dezsőt is sasszemekhez segítette.

A nagy precizitású kétlézeres eljárás végleges megoldást nyújt a látásproblémákra, így a rövidlátás és a távollátás korrigálására. Ami biztonságos az extrém hatásoknak kitett űrhajósoknak, így garantáltan biztonságos lesz Önnek is.

(Forrás: http://www.gyartastrend.hu/meditech/cikk/femtolezer_nagyhatalom_vagyunk )

Orvosi garanciavállalás

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki tesztünket június 30-ig
a 200 000 Ft értékű kedvezménycsomagért
Femto Smart kezelésre, melyet 2024. július 17-ig vehet igénybe!

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: