Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • Születésnapi nyereményeső
  • HU
  • EN

A NASA űrhajósok lézeres szemműtéte mindenkinek elérhető

Biztonságos az űrhajósoknak – Biztonságos Önnek!

Biztonságos, fájdalommentes, és akár már másnap munkába állhat. A Sasszemklinika által is alkalmazott FEMTO lézeres eljárás jelenleg az egyetlen, az űrhajósok és a US NAVY vadászpilóták számára is engedélyezett, lézeres látásjavító technológia.

A kétlézeres eljárás biztonságát mutatja, hogy a kezelés során képzett lebeny ellenáll az extrém körülményeknek is, például a 4000 méter magasban a szervezetet és szemgolyót terhelő légnyomásnak.

Sasszem FEMTO lézerkezelés

Miért csak ez az eljárás alkalmas a vadászpilóták és űrhajósok számára?

Az engedélyeztetést megelőző 50 évben az asztronautáknak semmilyen lehetőségük nem volt arra, hogy technikai segédeszközökkel javítsák a látásukat. A jelölteknél kritérium a tökéletes látás, s esetleges látásproblémájukat sem szemüveggel, sem kontaktlencsével nem korrigálhatják. Próbáljon csak meg valaki kontaktlencsében a világűrbe utazni, vagy szemcseppet csöpögtetni a szemébe – a súlytalanság állapotában ez értelmetlen küzdelem lenne. 2007-ben, 10 év és 11 millió lézerkezelés tapasztalata után a NASA és a US NAVY zöld utat adott a Sasszemklinika által is használt FEMTO-technológiának. Mivel egyetlen asztronauta kiképzése 3 millió €-ba kerül a NASA-nak, így érthető a hosszú évekig tartó kritikus hozzáállás. Az asztronauták számára csak a tökéletes lehet elég jó, így a FEMTO kétlézeres eljárást hosszú ideig tesztelték. A teszteket olyan fizikai terhelések mellett folytatták, amik a hétköznapok során sosem lépnének fel. Szimulálták például azt, milyen környezeti hatások érik a szemet akkor, amikor valaki katapultál. A testnek ilyenkor szembe kell néznie a nagyon erős légellenállással, a nagy hőmérséklet-különbségekkel, s ezekhez társul még a gyorsulási erő is. Vizsgálni kellett ezek hatását a már kezelt szaruhártyára is. A tesztek jó eredményeket hoztak, így a NASA és a NAVY engedélyezte a pilóták számára is a kétlézeres látáskorrekciót.

A NASA űrhajósainak lézertechnikája

Hogyan is működik pontosan?

A kétlézeres Sasszem FEMTO kezelés során először a FEMTO-lézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések. Így a kezelés után semmilyen fájdalom nincs, akár másnap lehet dolgozni. Az eljárás során nem mechanikus eszköz, hanem a számítógép által vezérelt femtoszekundumos (10-15 másodperc gyorsaságú) lézer végzi a kezelés első lépését, ami 70-szer pontosabb, mint az ember. A lebeny alakja így egyenletesebb lesz, és a gyógyulási idő is felgyorsul. A kezelés után akár már másnap munkába állhat, aki úgy dönt, hogy végleg búcsút mond szemüvegének.

2-8 perces kezelések

Rubint Réka is a Sasszem FEMTO-t választotta

A lézer biztonsága miatt a magyar sztárok is a Sasszem FEMTO kezelést választják. Rubint Réka az eljárásnak köszönheti 160%-os látását. A fitneszlegenda mellett számos közéleti személyiség gondolta úgy, hogy egy olyan kezelés mellett dönt, amely a lehető legnagyobb biztonsággal segíti abban, hogy visszanyerje éles látását. A femtoszekundumos lézerkezelés Gombos Edinát, Tatár Csillát és Straub Dezsőt is sasszemekhez segítette.

A nagy precizitású kétlézeres eljárás végleges megoldást nyújt a látásproblémákra, így a rövidlátás és a távollátás korrigálására. Ami biztonságos az extrém hatásoknak kitett űrhajósoknak, így garantáltan biztonságos lesz Önnek is.

(Forrás: http://www.gyartastrend.hu/meditech/cikk/femtolezer_nagyhatalom_vagyunk )

Orvosi garanciavállalás

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

Most jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra, mert két meglepetésünk van!

200 000 Ft kupon
kedvezmény
Femto
Smart kezelés esetén!

sasszemklinika.hu - kupon
2022.
december
31-ig.

A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2023. január 15-ig.

sasszemklinika.hu - 25 év

Legyen Ön a
25 szerencsés egyike,
aki visszanyeri a
Sasszemkezelése árát!

sasszemklinika.hu - 25 év ajándék
2022.
december
24-ig.

A nyereményjátékban 2022. október 3 és december 24. között műtött pácienseink vehetnek részt.

Kitöltöm az online alkalmassági tesztet

Az online alkalmassági teszt kitöltése után 24 órán belül visszahívjuk. Ekkor tud jelentkezni egy személyes alkalmassági vizsgálatra,
melynek díja 40 éves korig kedvezményesen 10 000Ft, 40 éves kor felett 25 000Ft.

Kérjük, adja meg adatait: