Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

A SZEMÜVEGEK ÉS KONTAKTLENCSÉK KORA LEJÁRT

Szemészprofesszorok előrejelzései alapján a 21. század végére
senki sem fog már szemüveget vagy kontaktlencsét viselni.

Egyre kevesebben vásárolnak szemüveget vagy kontaktlencsét, és ezzel együtt rengeteg kényelmetlenséget. Közben a lézeres szemműtétek száma évről-évre nő. Világszerte 30 év alatt körülbelül 30 millió lézerkezelés történt. Magyarországon eddig 100.000 látásjavító lézerkezelést végeztek, ebből 70.000 kezelést Sasszem eljárással.

Mit nyújt a lézerszemészet?

A lézerszemészet legkorszerűbb lézerei már szinte minden problémát képesek megoldani. Megszüntetik a rövidlátást, a távollátást, az olvasószemüvegességet, képesek kiiktatni a bifokális és multifokális szemüvegeket. A cylindereket is eltüntetik. Nem csak az elsődleges, hanem a rejtett fénytörési hibákat is korrigálják, így a szemüvegviselésnél is jobb látás érhető el, akár 125%-os látásélesség. Folyamatosan bővül a lézerkezelhető dioptriatartomány is. Már igazi szódásszifonos szemüvegektől szabadítja meg a lézer az embereket. A lézerkezelés teljesen fájdalommentes, pár perces rutinműtét, és másnap lehet dolgozni.

Miért a lézerszemészeté a jövő?

A pár perces, fájdalommentes lézeres szemműtétet egyszer kell elvégezni, egyszeri kiadás, majd életünk végéig nem kell a látásunk miatt se az időnket, se a pénzünket pazarolni. Élesen láthatunk szabad szemmel. Egy életre megszabadulhatunk a segédeszköz-függőségtől, az ezzel járó kényelmetlenségektől, a rendszeres költségektől, az optikákban eltöltött időtől.

Miért a lézerszemészeté a jövő?

A lézerkezelés ára általában 4-5 éven belül megtérül

„A segédeszközök nélküli szabad élet megfizethetetlen.” – állítja a sasszemű Kovács Antal (Atom Anti) dzsúdó olimpiai bajnokunk.

Varga Veronika pedig -12 Dioptriával és hozzá 3 cylinderrel mondhatni nem látott semmit, csak foltokat. Azonban Sasszem lézerkezelése óta szemüveg nélkül vezethet és dolgozhat. Számára pár év alatt megtérült a lézeres szemműtét ára. Lézerkezelése óta a Sasszem klinikán dolgozik, és tapasztalatait örömmel osztja meg a páciensekkel.

Hány lézerkezelés árát fizeti még ki szemüvegre, kontaktlencsére?

Ön mennyit költ szemüvegre, illetve kontaktlencsére, kontaktlencse-folyadékra évente? Mennyi ideje és pénze megy el az optikákban? Élete végéig ezt szeretné? Vagy ezektől mind megszabadulna?

Hasonlítsuk össze a lehetőségeket!

  Szemüveg Kontaktlencse Sasszemkezelés
Látáseredmény elérése rendszeres optikai vizsgálattal rendszeres optikai vizsgálattal egyszeri, pár perces műtét + néhány kontrollvizsgálat
Látáseredmény ellenőrzése 1-2 évente 1-2 évente nem kell, mert az éles látás életre szóló
Segédeszköz igény szemüvegek és dipotriás napszemüvegek kontaktlencsék és tárolófolyadékok, szemüvegek nincs
Árak 60.000 Ft/év 60.000 Ft/év egyszeri 278.000 Ft (vagy 13x13.000 Ft/szem/hó törlesztő részlet)

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki alkalmassági tesztünket május 15-ig
a 200 000 Ft értékű kupon kedvezményért!
A kupon FEMTO Smart kezelés esetén használható fel 2024. május 30-ig.

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

A 2 perces teszt kitöltése után töltse le a kupont és
garantáltan Öné a kedvezmény Sasszem Femto Smart kezelésre.

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait:

Milyen kényelmetlenségekkel jár a szemüveg viselése?

Milyen kényelmetlenségekkel jár a szemüveg viselése?Eltörik. Elveszik. Lecsúszik. Állandóan maszatos. Bepárásodik esőben, főzés, kávézás, teázás közben. Forró ételeket nem lehet nyugodtan elfogyasztani. Nem sportolhatunk vele. Nem tudunk zavartalanul wellness-elni, strandolni, zuhanyozni, csókolózni sem. Rossz perifériás látást nyújt. Agyonüti a megjelenést. A fotókon is vissza-tükröződik. Nem tudunk ágyban olvasni. Nyom, ha elbóbiskolunk vele. Örökké vigyázni kell rá. Nem vehetünk design napszemüveget. A 3D szemüveget rá kell húzni. Betöri az orrnyergünket. Rendszeresen ellenőrzésekre kell járni.

Milyen kényelmetlenségekkel jár a kontaktlencse viselése?

Milyen kényelmetlenségekkel jár a kontaktlencse viselése?Kiesik. Elveszik. Elcsúszik. Összegyűrődik. Elszakad. Foltos. Kipislogjuk. Alámegy a szempilla. Szúr. Ki kell venni. A folyadék otthon maradt. Vérágassá, sőt csúnyán elfertőződötté válhat a szem. Úszás közben elveszíthetjük. Nem használhatjuk életre szólóan. Szemüveget kell készíteni mellé. Állandóan lencséket és folyadékot kell venni, optikákba járni. Szertartásos. Túl sok macera és kockázat van vele.

 

Varga Veronika -12 Dioptriától és 3 cylindertől szabadult meg
Varga Veronika -12 Dioptriától és 3 cylindertől szabadult meg.