Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.748

10 millió Ft értékben lézeres szemműtétet ajánl fel a Sasszemklinika – Segítsen eldönteni ki, ki kapja a felajánlást!

10 millió Ft értékben lézeres szemműtétet ajánl fel a Sasszemklinika

(Cikk elolvasásához ennyi időre van szükség: 3 perc)

A Sasszemklinika messze a legtapasztaltabb szemészeti lézerklinika Magyarországon. A klinika 10 millió forint értékű Sasszemkezelést® ad azoknak a hétköznapi „hősöknek”, akik önzetlenül helytállnak a társadalom számára hasznos és elismert foglalkozásukban. Segítsen eldönteni kik kapják ajándékba a tökéletes látás élményét!

A környezetünkkel történő kapcsolattartáshoz elengedhetetlen a jó látás, hiszen a külvilágból felénk érkező információk 60-80%-át ilyen módon fogadjuk be. A szemünk segít minket a térbeli tájékozódásban, a veszélyes helyzetek gyors felismerésében és mindennapi teendőink ellátásban.

Mi, akik a Sasszemklinikán dolgozunk, pontosan tudjuk, milyen sok gondot okozhat szemüveggel vagy kontaktlencsével való macera és a rossz látás. Éppen ezért fontos számunkra, hogy minél több szemüvegest ismertessünk meg az éleslátás szabadságával. Ezt részben meg is valósítottuk, hiszen elvégeztük a 110 000-dik Sasszemkezelést®, ami Európában is egyedülálló teljesítménynek számít. Az esemény kapcsán merült fel bennünk az új kampányunk ötlete, melynek keretén belül összesen

10 millió forintnak megfelelő Sasszemkezelést® ajánlunk fel megbecsült szakmák képviselőinek.

A pácienseink boldogsága a mi motivációnk

Hiszünk abban, hogy a lézeres beavatkozásainkkal egy teljesen új világot nyithatunk meg a pácienseink előtt. A világszínvonalú, pár perces és fájdalommentes rutinműtét után nem kell többet aggódniuk amiatt, hogy látják-e a közlekedési táblákat, felismerik-e az utcán rájuk köszönő személyt vagy másokhoz hasonlóan megélhetik-e az élet örömeit. Látni a gyermekük, a férjük, a feleségük és a barátaik mosolyát, felbecsülhetetlen élmény a számukra.

Ön kiknek hálás? Szavazzon és ossza meg a lehetőséget másokkal!

Most Ön is hozzásegítheti hétköznapi hősöket a Sasszemkezeléshez®. Új kampányunkban, 2021. február 14-ig megszavazhatja, hogy melyik társadalom által megbecsült három foglalkozás képviselőinek hálás: pl. a mentősöknek, az egészségügyi és a kórházi dolgozóknak, a szülésznőknek, a pedagógusoknak, a rendőröknek és az állatmentőknek, azoknak, akik 0-24 órás készenlétüket, vagy segítségüket adják.

A legtöbb szavazatot kapott három szakma képviselői közül a Sasszemklinika minden hónapban szemüveges jelentkezőket sorsol ki és megajándékoz egy lézeres látásjavító szemműtéttel, ők összesen 10 millió forint értékű kezelést kapnak az idei év során.

 

Ha Ön szemüveges, akkor érdemes figyelni a Sasszemklinika honlapját és Facebook-oldalát, hátha az Ön szakmája nyer, így lehetősége nyílik jelentkezni az ajándék lézeres szemműtétre. A szavazás mellett a megosztások is segítenek, ezekkel ugyanis még több emberhez juthat el a lehetőség híre.

A Sasszemkezelés egy életre szóló nyeremény

A 25 éves múlttal rendelkező Sasszemklinika messze a legtapasztaltabb szemészeti központ Magyarországon, már több mint 110 ezer lézeres szemműtétre került sor. Világszínvonalú lézerekkel végzik a legbiztonságosabb látásjavító kezeléseket, az eljárásokkal a rövidlátás, távollátás és a cylinder is sikeresen korrigálható. A lézeres szemműtét után a páciensek látásélessége akár 100-125 százalékos lesz, vagyis jobban látnak, mint korábban szemüveggel vagy kontaktlencsével. A kezelést követő 1 napos pihenés után már lehet autót vezetni, dolgozni a monitor előtt és 3 nap elteltével visszatérhetek a kardió edzéshez és a futáshoz is.

Adni mindig jó!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.