Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.835

10 ok, amiért a lézeres szemműtétet jobb, mint a szemüveg

Nekünk 100 okunk is lenne rá, de összeszedtük Neked a 10 legmeggyőzőbb érvünket arra, miért érdemes eldobnod a szemüvegedet örökre!

  1. 10 ok, amiért a lézeres szemműtétet jobb, mint a szemüvegSzúr, viszket, könnyezik? A szemműtét után már nem lesz probléma. A lézeres szemkezelés után elfelejtheted a negatív tüneteket.
  2. Spórolj pénzt! Egy lézeres szemműtét egyszeri befektetés, ára pár éven belül pedig akár többszörösen is megtérül. Az így félrerakott pénzt pedig akár az álmaidra is költheted.
  3. A lézeres szemműtéttel nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatsz. Ha minden nap csak 3 percet töltesz el a szemüveged keresésével vagy a kontaktlencse behelyezésével, az egy év alatt összesen több mint 18 óra, ami majdnem egy egész napot jelent. Ehhez vedd hozzá, az optikában várakozással töltött időt, a leejtett kontaktlencse keresgélését vagy az elhagyott szemüvegek felkutatását. Fordítsd ezt az időt inkább számodra fontos dolgokra!
  4. Nem kell minden mozdulatod előtt arra gondolnod, hogy: „Rendben, csak előtte beteszem a kontaktlencsém”, illetve a kihagyhatatlan, sztenderd „Hol is van a szemüvegem?” kérdésnek is búcsút inthetsz. Annyira felszabadító lesz!
  5. Nincs többé félelem attól, hogy eltörik, elszakad, elveszted, tönkremegy, kimegy a divatból! Félsz attól, hogy véletlenül ráülsz vagy levered a polcról? Szemüveg nélkül ez sosem történhet meg!
  6. Felbecsülhetetlen kényelem vár rád. Munkavégzés közben is kényelmesebb, ha 100%-ban az aktuális feladatra koncentrálhatsz legyen szó akár fizikai, akár szellemi tevékenységről.
  7. Az élet tele van izgalmakkal -  élvezd Te is korlátok nélkül. Ne engedd, hogy a lézer akadályozzon kedvenc programjaidban: sportolás, koncertezés, utazás, vagy akár egy jó mozi. Ezeket mind korlátok nélkül élvezheted a kezelés után.
  8. Húzd ki az utazási check listádról a kontaktlencse és a lencsefolyadék tételeket. A Sasszemkezelés után ezekre sem lesz szükséged.
  9. A divat folyamatosan változik, de egy dolog örök: a szép szemet mindig értékelik. A kezelés után már nem fogja semmi eltakarni a csodás sminkedet és azon sem kell aggódnod, hogy a szemüvegkereted nem elég trendi.
  10. Az eső, a pára vagy a por többé nem lesz probléma. Nyugodtan pihenhetsz a tengerparton anélkül, hogy félned kelljen attól, hogy egy porszem a kontaktlencséd alá férkőzik.

+1 ráadás érv! Szeretnéd hallani ezt attól is, akit ismersz? Olimpiai bajnokok, ismert személyiségek is mellettünk döntöttek már. Ez nem lehet véletlen!

  • Kovács Antal olimpiai bajnok: „Az az érzés, hogy ember független – minden nélkül jól lát – megfizethetetlen.”
  • Storcz Botond olimpiai bajnok: „Élvezem a szemüveg nélküli életet. Mindenkinek ajánlom.”
  • Schobert Norbert életmód tanácsadó: „Az éleslátásom 150%-os. Ez jó egy vadászpilótának is.”
  • Várkonyi András színművész: „Az életvitelem teljesen megváltozott. Az életem egyik legjobb döntése volt.”

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.