Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.927

21 év - 100 000 lézeres szemműtét a Sasszemklinikán

Sasszemklinika, Magyarország legnagyobb szemészeti lézerklinikája nyereményjátékkal ünnepli a 100 000. Sasszemkezelést, 21 év bizalmát. Ön szemüveges, kontaktlencsés? Nyerjen most lézeres szemműtétet! Vagy már Sasszemű? Nyerjen utazást a Kanári-szigetekre! A Sasszemklinikával csak nyerhet!

21 év - 100 000 lézeres szemműtét a Sasszemklinikán

Mi minden van egy tökéletes hétvégében? Sok szabadidő, mozgás, szórakozás – mondjuk egy jó úszás? Futás? Foci a barátokkal? Kirándulás vagy akár sziklamászás… este pedig egy 3D-s mozi! Csakhogy azoknak, akik szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek, egészen másként néznek ki ezek a napok – ők ugyanis sok mindenből kimaradnak, de legalábbis kényelmetlenebbül élnek át egyes pillanatokat, mint a többiek.

Élmények – másoknak

A kontaktlencse sajnos szinte lehetetlenné teszi az összes vízi sportot, a szemüvegeseknek pedig a rázkódással járó mozgásformákról kell lemondaniuk – vagyis szinte mindről. De folytathatnánk a sort, mennyi minden kényelmetlenebb kontaktlencsével vagy szemüveggel a szaunázástól a napszemüveg-viselésen át a repülőútig. Mindkettőre vigyázni kell, és mindkettő karbantartást igényel – olykor elég körülményeset. Az egészségről nem beszélve, hiszen lencseviseléssel megnő a fertőzésveszély. És akkor még ott vannak a költségek!

Egy modern megoldás

Pedig a 21. században már harminc éve létezik tökéletes megoldás minderre: a lézeres szemműtét. Első alkalmazása óta világszerte harmincmillió ilyen kezelés történt, aminek köszönhetően ma már rutinbeavatkozásnak számít. Sokan tartanak tőle, pedig a valóság az, hogy a mai, modern eljárások mellett ma már a kontaktlencsések nagyobb kockázatot vállalnak, mint azok, akik a lézeres szemműtét mellett döntenek!

Ahol a lehető legjobbat kapja

Ha már valaki eldöntötte, hogy aláveti magát a kezelésnek, vajon hová forduljon, hol kapja a legjobb eredményt? Nos, Magyarországon tíz emberből hét a Sasszemklinikát választja – ma a legnépszerűbb szemműtét a Sasszemkezelés. Hogy miért? Mert a legtöbb embernek, akit így kezelnek, 125%-ossá válik a látásélessége, vagyis jobban látnak, mint a Sasszemkezelés előtt, szemüveggel. A huszonegy év és a százezer kezelés során meggyőző mennyiségű tapasztalat gyűlt össze – az itt dolgozó orvosok felkészültek a kivételes esetekre is. Így - Magyarországon elsőként – garanciát is vállalnak a végeredményre. Itt lehet választani azt a FEMTO kezelést is, amelyet egyedüli lézeres szemműtétként engedélyeztek a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták számára. Elérhető emellett az érintés nélküli lézerkezelés, a NO-Touch technológia is. Hazánkban egyedülálló módon három különböző csúcstechnológiás lézer működik, amivel mindenkinek a legjobb, rá szabott módszert kínálják.

Itt talált rá a végleges megoldásra többek között Rubint Réka, Schobert Norbert, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi és Storcz Botond is, de a klinika igazgatója, főorvosa valamint több munkatársa is sasszemű. Fontos tudni, hogy a lézeres szemműtét ára négy-öt éven belül megtérül, hiszen ennyi idő alatt költjük el a beavatkozás költségét az optikákban.

A legjobb megoldáshoz most egészen egyszerű út vezet. A 100 000. Sasszemkezelés alkalmából a Sasszemklinika nyereményesővel hálálja meg huszonegy év bizalmát.

Ön akár már sasszemű, akár csak gondolkozik a lézeres szemműtét lehetőségen, most mindenképpen nyerhet! Tengerparti utazást, GoPro akciókamerát vagy napszemüveget – és persze mindenekelőtt csúcstechnológiás Sasszemkezelést, ha azok közé tartozik, akik még mindig szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek – a 21. századi lehetőségek közepette.

Fődíj: Lézeres szemműtét a Sasszemklinikán

Hogyan nyerhet? Nincs más dolga, mint készíteni egy rövid videót, amelyben megosztja, hogy miért szeretne sasszemű lenni, vagy miért jó sasszeműnek lenni.

Sasszemű vagy? Fődíj: 2 fős utazás a Kanári-szigetekre

Kié lesz a 100 000. Sasszemkezelés?

Épp azon gondolkodik, hogy megéri-e a lézeres szemműtét? Ne is gondolkodjon tovább! Hiszen most az öné lehet ajándékba - jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra! Ha alkalmas, és pont a százezredik kezelés jutna önre, az árát a Sasszemklinika állja! 2018. november 7-én indul a játék, siessen, hátha ön lesz a szerencsés!

Ez a legnagyobb nyeremény – a jó látás. Igazolhatják ezt azok, akik a Sasszemklinikára bízták magukat.

Sok sikert mindenkinek!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.