Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.748

5 dolog

Szemüveg nélkül egyszerűbb – 5 dolog, ami könnyebben megy keret nélkül

A szemüvegesek életében vannak olyan esete, amikor, ha nem tudjuk tökéletesen átadni magunkat a vizuális élménynek, a pillanat elveszti varázsát. De a szemüveg sokszor nem csak a segítségünkre van, de életünket is hátráltatja. Én nem szeretek a szememhez nyúlni, ezért nem hordok lencsét. Ennek köszönhetően számtalanszor keveredtem már vicces, vagy épp kellemetlen szituációkba. Összeszedtem Nektek pár dolgot, hogy milyen problémákkal kell szemüvegesként szembenéznem a tökéletes – vagyis inkább majdnem tökéletes pillanatokban.

Tűzijáték szemüveg nélkül

1. A szilveszteri tűzijáték

5…4…3…2…1… BUÉK! Csillogó tűzvirágok, égi színjáték – mindenki a csuklya mögül tekintget a csillagok felé. A látvány ugyan gyönyörű, de szemüveggel a fejemen mégsem az igazi. A keret folyton csúszdázik az orromon, oldalra pedig alig látok, hiszen a perifériámat takarja a keret. Így robotszerű mozgással nézegetek körbe, hogy ne maradjak le semmiről.

Sminktippek szilveszterre

2. Sminktippek szilveszterre

A sminkemet akár órákig is képes vagyok tökéletesíteni, hogy teljes legyen az összhang. Nagy gonddal elkészített füstös szemek, hosszú, ébenfekete szempillákkal. Aztán mikor kicsit távolabbról szeretném megtekinteni a tükörben ez eredményt, szemüveg nélkül már nem látom rendesen. Felteszem, de jajj! Mint mindig, a szempillafesték összekente a lencsét és most apró, fekete szempillacsíkok tarkítják az üveget. Arról már nem is beszélve, hogy a szemüvegben még a gyönyörű make up sem látszik már rendesen.

3. A Balaton túlpartja

Nagyon szeretem a vizet, a Balaton pedig szerintem télen a legszebb. Remek dolog a víz partján sétálgatni, a tavon korcsolyázni, a Balaton környékén szánkózni, vagy beülni egy jó kis kávézóba a mólón. Egy rövid hétvégi kikapcsolódásnak télen tökéletes. Sőt! Szerencsére a Balaton környékén remek wellnes-szállodák vannak, így akár több napra is érdemes maradni. Egy dolog viszont télen-nyáron egyaránt zavar. Szeretném tisztán látni a túlpartot. A szemüvegesek gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy a valós dioptriájuknál gyengébb szemüveget kell hordaniuk, mert kényelmetlen lenne a szemnek az igazi dioptriaérték. Én is így vagyok ezzel. Ez pedig azt jelenti, hogy amit más, egészséges szemű emberek tisztán látnak, én homályosabban láthatom csak.

4. Egy 3D-s mozifilm

A téli hidegben leginkább a benti programokat részesítem előnyben. Egy esti mozizás például tökéletes a kikapcsolódásra. A 3 D-s filmek igazán látványosak, de bizony speciális szemüveg mögül élvezhetőek csak igazán. Ezért a mozizás mindig kínos élménnyé válik, hiszen nagyon nevetségesen nézek ki, ha az igazi szemüvegem elé rakom, mindemellett pedig roppant kényelmetlen, és nem is lehet benne rendesen látni.

Hóesés

5. A hóesés

A téli hóesés látványa egyszerre megnyugtató és elbűvölő. A szállingózó hópelyheket órákig el tudnám nézegetni, visszaemlékezve a gyerekkori nagy hócsatákra, jégvirágos ablakokra, szánkóversenyekre. Andalogni a hóesésben, forraltborozni a fabódéknál valóban nagyon idilli. Persze ez sem egyszerű dolog ez szemüvegben. A hópihék sétálás közben nem csak a kabátokra hullanak rá, de a szemüvegeket is szeretik szépen lassan beborítani. Dönthetünk: vagy folyton törölgetni kell a szemüveglencsét, vagy pedig beletörődve, vizes lencse mögül lehet várni, hogy a hó egyszercsak teljesen elfedje a kilátást.

De szeretnék megnyugtatni minden olvasót, a problémákra van megoldás! Nemrég találtam egy kezelést, ami a lézeres szemműtétnek egy olyan formája, ahol nem nyúlnak hozzá a szemhez. Ez a Sasszem NO-Touch PRK kezelés. Nekem ez nagy szerepet játszik, mivel irtózom a szem érintésétől. A kontaktlencsét is épp ezért kerültem el már messziről. Úgy tájékozódtam, hogy a klinikán kezelt páciensek látása legtöbb esetben 125% lesz a kezelés után.  Nagyon szeretnék végre mindent tisztán látni, hiszen ezt mióta szemüveget hordok nem tehettem meg. Persze egy kicsit kevesebb vicces – vagy inkább nevetséges – szituációt kell majd átélnem, de az igazat megvallva én ezt egy percig sem bánom :) A kezelést megelőző alkalmassági vizsgálat online jelentkezés esetén ingyenes. A vizsgálat során több ezer adatot gyűjtenek a szaruhártyámról, hiszen ez olyan, akár az ember ujjlenyomaat: mindenkinek más. A gyűjtött adatok segítségével a kezelést teljesen személyre szabják a szem egyedi tulajdonságainak megfelelően. A beavatkozás után pedig csak 1 hetet kell pihenni otthon. Én biztosan jelentkezem vizsgálatra, Téged is csak biztatni tudlak!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.