Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

15 perc alatt 15 évet fiatalodott a szeme — Balázs Pali is a Sasszemklinikát választotta

Balázs Pali is a Sasszemklinikát választotta

19 lemezt adott ki, 8 éve fut saját tévéműsora, két és fél évtizedes karrierje alatt több ezernyi fotó készült róla, de szemüveges képet egyet sem találni Balázs Paliról. Nem véletlenül, hiszen az énekes sosem kedvelte. Sőt, annyira zavarta a szemüveg, hogy nemrég elhatározta, örökre megszabadul tőle.

1996-ban Békéscsabáról indult, 2000-ben pedig már az egész ország ismerte nevét, és dúdolta romantikus slágereit. Balázs Palinak még az is sikerült, amibe sok énekes belebukott: 2019-ben stílust váltott és ezzel a második Fonogram-díját is bezsebelte. Egyedül a COVID-járvány tudta némileg elcsendesíteni karrierjét, bár saját bevallása szerint az első hónapokban kifejezetten élvezte a bezártságot. „Gyakorlatilag előtte 23 és fél évig nem voltam szabadságon, így tavaly jól esett, hogy több időt tölthettem a családommal“ — mondja. Ám mivel lételeme a zenélés és a szórakoztatás, nem maradt teljesen tétlen: dalokat írt és egy új videóklipet is készített. Jövőre pedig duplán igyekszik bepótolni, amit a járvány miatt el kellett halasztania: a 20. albumával és egy nagyszabású, 25 éves jubileumi koncerttel örvendezteti meg a közönséget.

Balázs Pali

Egyre homályosabb lett a kép

Balázs Paliról kevesen tudják, de 10 évvel ezelőtt elkezdett romlani a látása. „Anno arra figyeltem fel, hogy ha kevésbé világos helyen olvastam, hunyorognom kellett, hogy rendesen lássam a szöveget. Próbáltam róla nem tudomást venni, de 3-4 év alatt el kellett fogadnom, hogy megromlott a látásom“ — emlékszik vissza az énekes, de bevallja, még akkor sem volt hajlandó szemüveget csináltatni. A fordulópont 2017-ben jött el, mikor már a monitort és a telefon képernyőjét sem látta rendesen. Az első olvasószemüvege +1,5 dioptriás volt, ám egy évvel később már +2,5 dioptriás kellett neki. Tavaly pedig egy újabb kontrollon kiderült, hogy már távolra sem látok jól, így egy második keretre is szükségem volt. Majd csináltattam egy multifokális szemüveget is. Ezt legalább nem kellett cserélgetnem, de így is nagyon zavart.“

Nem titkolja, hogy a hiúságából fakadóan sem tudott megbarátkozni a szemüveggel. A külsőségeken túl még rendkívül sok macerával is bosszantotta. „Bár csak olvasáshoz és vezetéshez viseltem, púp lett a hátamon. Mindig leesett, ráültem, elhagytam, keresni kellett, emiatt folyton értékes perceket pazaroltam el. Mivel egyébként az életem minden területén szeretek precíz lenni, ez borzasztóan zavart“ — magyarázza. A kontaktlencsétől még jobban idegenkedett, ráadásul mivel rendszeresen focizik, tartott tőle, hogy fejeléskor kieshet szeméből. De nem is pusztán arra vágyott, hogy egy másik segédeszközzel kiváltsa a szemüveget, hanem az éles látását szerette volna visszanyerni, kompromisszumok nélkül.

Délután 2-kor műtötték, 6-kor már élesen látott

„Elkezdtem kérdezősködni a környezetemben, hogy kinek milyen tapasztalata van a lézeres szemműtétekkel kapcsolatban, és az ismerőseim 90 százaléka a Sasszemklinikát ajánlotta. Straub Dezső, akivel együtt focizunk, a Magyar Színész Válogatottban, elmesélte, hogy tényleg nem fájdalmas a beavatkozás, a gyógyulás pedig gyors, és győzködött, hogy ne hezitáljak“ — idézi fel Pali. Az alkalmassági vizsgálatról pedig már saját pozitív élményeivel távozhatott. „Lenyűgözött, hogy milyen pontos, professzionális munka folyik itt. Gördülékenyen ment minden, mindig elmagyaráztak, hogy mi következik, a végén pedig megkönnyebbültem, hogy alkalmasnak találtak a műtétre. Annak különösen örültem, hogy létezik olyan megoldás, amely közelre és távolra is vissza adja az éles látásomat, hogy soha többet ne kelljen szemüveget hordanom.“

Ezek után pedig egyáltalán nem volt kérdés számára, hogy belevágjon-e, és hamarosan sor is került a műtétre. „Mivel igyekszem egészségen élni és szerencsére eddig még nem volt komolyabb dolgom orvosokkal és kórházzal, van bennem egy kis félsz a műtétekkel kapcsolatban. Ehhez képest minden rossz érzés nélkül érkeztem a Sasszemklinikára, és hamar túl is estem az egészen. 15 percet töltöttem összesen a műtőben, a beavatkozás pedig semmilyen fájdalommal, kellemetlenséggel nem járt“ — mondja Pali, akinek 120%-os lett a látása. „Délután 2-kor műtöttek, 6 órakor pedig már a telefonom képernyőjét nézve rácsodálkoztam, hogy mennyire élesen látok. A gyógyulás is tényleg nagyon gyors volt, 1-2 nap múlva visszatértem a munkához és a szokásos tevékenységeimhez. Egyedül a focival kapcsolatban tanácsolták, hogy 1 hónapig tartsak szünetet, illetve hordjak szemvédőt, a fejelés során ugyanis sérülhet a szem. Az első napokban még automatikusan nyúltam volna a szemüvegem után, de mostanra már teljesen elfeledkeztem róla. Hihetetlen, hogy ha a teraszunkról átnézek a Duna túloldalára, látom a leveleket a vízparti fákon. Újra kinyílt a világ!“

Közel és távol nincs jobb megoldás a Sasszemklinikánál

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 24 évben 10-ből 7 páciens minket választott, több mint 120.000 elvégzett kezeléssel pedig a legtapasztaltabb szemészeti lézerklinikává váltunk Magyarországon. Több százezer alkalmassági- és kontrollvizsgálaton vagyunk túl, így alaposan megismerhettünk minden felmerülő egyéni problémát, professzionális csapatunk és világszínvonalú eszközparkunknak köszönhetően pedig megoldást is tudunk kínálni ezekre. Mivel tudjuk, hogy nincs két egyforma szempár, mindig a páciens adottságaihoz és igényeihez igazodva a legjobb, személyre szabott kezelést ajánlunk. A klinikánkon elérhető 7 különböző lézeres szemműtétnek köszönhetően a rövidlátást és a távollátást is tudjuk korrigálni. Sőt a Sasszem Presbymax kezeléssel azok is elfelejthetik a szemüveget, akik Balázs Palihoz hasonlóan közelre és távolra sem látnak már élesen. A beavatkozás fájdalommentes, a gyógyulás pedig gyors, nincs szükség hosszas otthoni pihenésre.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.