Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.786

A csúcs tipp, hogy fiatalabbnak tűnjön: Ne viseljen olvasószemüveget!

A csúcs tipp, hogy fiatalabbnak tűnjön: Ne viseljen olvasószemüveget!Nincs hiány az öregedés elleni szépségápolási tippekből, amelyek állítólag megfiatalítanak minket.

Az amazóniai esőerdőben létezik egy erős növény, amelynek kivonatában, ha naponta 8 órát fürdünk, bőrünk több tíz évet fiatalodhat.

Lehet, hogy egy kockázatos sebészeti beavatkozással megoldhatjuk a ráncos bőrproblémát, ugyanakkor hatalmas heg és egyfajta érzéketlenség maradhat fent az érintett területen.

Kipróbálhatunk egy forradalmian új injekciót is, amelynek költsége egy új sportkocsi árának felel meg és talán minden héten meg kell ismételni, hogy újra 21 évesnek látszódjunk.

Sajnos e csodálatos lehetőségeknek van egy közös hátrányuk: egyik kezelés sem éri el pontosan azt a hatást, amit állítanak róla és arra sem alkalmasak, hogy bármilyen lényeges és tartós előnyt nyújtsanak.

A jó hír az, hogy számtalan olyan öregedés elleni trükköt ismerünk, amelyek nem igényelnek kompromisszumot - csak nem gondolunk rájuk. Olyan dolgok, mint az egészséges életmód, a meditáció, amelyek nincsenek olyan címkékkel ellátva, hogy "garantáltan, 10 évvel fiatalabb lesz", vagy "bizonyítottan csökkenti a ráncokat kevesebb, mint egy hét alatt".

A valódi titkok, melyek segítségével megőrizhetjük fiatalságunkat és ellenállhatatlan formánkat, a nap sugaraiban vannak elrejtve. A tápanyag dús táplálkozás energiával tölt el minket, a napi kétszeri meditációval csökkenthető a stressz, illetve az állandó és változatos testmozgás segít fenntartani fiatalos formánkat.

Nem azért vagyok itt, hogy elmondjam neked, miket egyél, mikor menjél el edzeni.
Inkább meg akarom osztani az egyik legjobb és azonnali öregedés gátló titkot: el kell hagyni az olvasószemüveget.

A szemek többet mondanak az ember életkoráról, mint a test bármely más része. Mikor kapcsolatba lépünk egy másik emberrel, a legtöbb figyelmet a szemére fordítjuk.

Egy találkozásnál néhány másodperc alatt kialakul az első benyomásunk. Ez csak azért lehetséges, mert a szemek „ezer szót szólnak”.
Ha olvasószemüveget használunk, az embereknek könnyen kialakul a véleményük a korunkról.

A probléma az, hogy nem tudunk a mindennapjainkban szemüveg nélkül élni. Ezért érezzük azt, hogy állandóan segédeszközre van szükség, mivel a legegyszerűbb feladatok elvégzése is, mint például egy levél elolvasása vagy egy bevásárlás is problémát okoz.

Miután körbejárta az összes rendelkezésre álló módszert, hogy ellensúlyozza az öregedés tüneteit, ne feledkezzen meg a leghatásosabbról, szabaduljon meg az olvasószemüvegétől!

A legtöbb ember úgy tudja, és ragaszkodik ahhoz a meggyőződéshez, hogy ez nem lehetséges.

2005 óta az LBV (Laser Blended Vision) bevezetése óta több ezer ember már visszafordította az órát, mindezt egy gyors, minimálisan invazív kezeléssel. Az LBV olvasószemüveg-kezelés részleteiről az előbbi linken olvashat bővebben.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.