Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.865

Curtis – lézeres szemműtét vélemény

Kevesen tudnak róla, hogy a zenész örökre búcsút intett szemüvegének, ugyanis a Sasszemkezelés® mellett döntött. 

Végleg elegem lett a szemüvegből, nagyon megnehezítette az életem a színpadon és a tévés szereplések során” - magyarázza Curtis. - Amikor egy kicsit is megizzadtam, elkezdett csúszkálni, tologathattam vissza. A kontaktlencse nálam szóba sem jöhetett, egyrészt nem szeretek a szemem körül matatni, másrészt szétszórt srác vagyok, a lencsével járó sok macera nem nekem való. Ismerőseim a legnagyobb hazai klinikát javasoltak, ugyanis ők végezték a legtöbb kezelést Magyarországon.” 

Curtis – lézeres szemműtét vélemény
Curtis lézeres szemműtét előtt a Sasszemklinika műtőjében

A rapper egyik szeme mínusz 1-es, a másik mínusz 1,75-ös volt, vagyis távolra nem látott jól. –„Bár nem vészes dioptriák ezek, ez már pont az a kategória, ami egyszerre kényelmetlen és zavaró - magyarázza Széki Attila, akinek a szeme felnőtt korára romlott el, mindössze három-négy éve kezdett el szemüveget hordani. - Gondolom a sok okostelefonozás és a monitor nem tett jót, bár lehet, hogy szimplán csak genetika számlájára írható: a családomban az édesanyám, a nővérem és az egyik bátyám is szemüveges. Őszinte leszek, amikor beléptem a klinikára eszembe jutott, hogy jobb lenne eliszkolni. Aztán mielőtt lebeszélhettem volna magam, megkaptam az érzéstelenítő cseppeket, és alig tíz perc alatt meg is volt mindkét szemem. Jól döntöttem. A műtét során semmit nem éreztem, olyannyira nem, hogy meg is kérdeztem az orvost, hogy mi a következő lépés. Nagyon meglepődtem, amikor közölték velem, hogy ennyi volt.

Curtis számára a műtét legkellemetlenebb része a szemcsepp volt, az is azért, mert homályosan látott miatta. –„A műtétet követően nemhogy fájdalmat nem éreztem, de amikor két-három órával később kimentem a teraszra, nagyon megdöbbentem: túl jól láttam. Esküszöm, azon tanakodtam, hogy akkor ez most ilyen lesz? Félelmetesen jó élmény volt. Az, hogy szemüveg nélkül létezhetek, akkora szabadságot ad, hogy azt nem tudom elmondani. Az egy hónapos kontrollon 120%-os látást mértek, vagyis jobban látok, mint korábban szemüveggel.”

 

A Sasszemklinikán - Magyarország legnagyobb lézerklinikáján - 27 éve végzik az ún. Sasszemkezelést®, három világszínvonalú lézerrel. Immár 130.000 beavatkozáson vannak túl, több kezelést végeztek eddig, mint az összes hazai szemészeti lézerklinika együttesen.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.