Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.690

Dobd el az olvasószemüveged!

Dobd el az olvasószemüveged!Ahogy idősebbek leszünk egyre több váratlan és elkerülhetetlen ténnyel szembesülünk.

Romlani kezd a memóriánk, hajszálaink növekedése lelassul, izmaink elveszítik rugalmasságukat, magasságunk is csökken néhány cm-t és romlani kezd a látásunk is.

A legtöbb ilyen hatás nem befolyásolja súlyosan a hétköznapi életünket. Időről időre feledékenyek lehetünk - sőt, esetenként ez még hasznos is lehet. A haj és szőrnövekedési problémák zavaróbak lehetnek, mint az, hogy a testmagasságunk csökken, de mindezen kellemetlenségekért kárpótol bennünket bölcsességünk.

A látás romlása más kérdés. Jó életet éltél, adót fizettél, vigyáztál a szemedre és most csak azt kérdezed, hogy egy hosszú nap végén miért nem ülhetsz le és olvashatsz el egy újságot, vagy nézhetsz tv-t bármilyen korrekció (szemüveg, kontaktlencse) nélkül. Gondold át, mennyit lehetne úszni, squasholni vagy túrázni anélkül, hogy a szemüveg vagy kontaktlencse gátolna.

Ehelyett nem találjuk meg a szemüvegeinket, amiket elhagyunk a lakásban, ha szükségünk van rájuk. Úgy érzed, hogy a karjaid nem elég hosszúak, hogy tisztán lássad a papíron a betűket vagy legutóbb, amikor parkoltál, fél órát töltöttél azzal, hogy megpróbáld megfejteni a parkolójegyre vonatkozó feltételeket.

Ez az, amikor az „öreg szeműség”, a rossz látás problémát okoz a mindennapokban, és az idősödés folyamata elkezdi átvenni az ember életének irányítását. A legtöbb ember számára az ez azt jelentette, hogy feladják ifjúságukat és elfogadják, hogy megöregedtek. Ha az öregszeműségtől, a presbyopiától meg lehetne szabadulni, az öregedés háttérbe szorítható lenne.

A lézeres szemműtétek fejlődése az utóbbi 5 évben elérte azt a szintet, hogy erre is képes már. A legújabb lézeres szemműtétnek, az LBV-nek (Laser Blended Vision) köszönhetően ez a nemzedék az első, amely jelentősen késleltetheti a folyamatot, hogy olvasó szemüveget kellejen használnia.

Vannak más alternatívák, de LBV (Laser Blended Vision) kezelés - a legjobb megoldás. Nálunk olvasószemüveg kezelés néven ismert. Kifejezetten azért tervezték, hogy hatékony megoldást kínáljon a presbyopia kezelésére.

Az olvasószemüveg kezelés az egyetlen olyan megoldás, ami egyszerre adja vissza a közeli és a távoli éleslátás élményét. Az összes többi megoldás, mint az olvasószemüveg, a lencseműtét, vagy a monovision komoly kompromisszumokkal jár.

Az LBV olvasószemüveg-kezelés részleteiről az előbbi linken találhat további információkat.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.