Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.835

Egy magyar találmány - lézeres szemműtét fájdalom nélkül

Juhász TiborJuhász Tibor - aki a lézer szemészeti felhasználási lehetőségeit kutatta az Egyesült Államokban, San Diegóban – nevéhez fűződik az a lézeres eljárás, amely anélkül korrigálja a látást, hogy a szaruhártya felszínén bármilyen sérülés keletkezne. A felszín megsértése nélkül jut a szaruhártyába, ahol elvégzi a szem korrekcióját megalapozó lebenykészítést.

A lebenyképzés során az emberi hiba és a mikrokeraton segédeszköz okozta kockázatokat, pontatlanságokat a femtolézer feltalálása szüntette meg. A femtosecundumos lézer milliméter ezredrészének pontosságával védőlebenyt alakít ki, amely alatt, egy érzéketlen területen a repülőpontos lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását.  A milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer a legprecízebben és legbiztonságosabban alakítja ki a védőlebenyt a szaruhártya anyagából.

A FEMTO kezelést a TOP GUN pilótáknak is engedélyezték a műtétet

Képzeld csak el! Ott vagy tengerészként és arról álmodozol, hogy vadászrepülőt vezess, de nem lehet, mert a látásod nem ugorja meg a haditengerészet által előírt szintet.

Ne aggódj, ez már a múlté!

Sőt a NASA be is szerzett egy saját készüléket is, illetve engedélyt adott az űrhajósoknak is a kezelés igénybevételére.

Sasszemklinika 100 000. műtét, 21 év tapasztalatával

A mérföldköveket, eredményeket meg kell ünnepelni, így tesz a Sasszemklinika is. Érdemes figyelni a közösségi oldalaikon a felhívásokat, mert nyereményekkel is készülnek. Továbbá ez megerősítheti benned azt, hogy a Sasszemklinika lézeres kezelését válaszd és neked is Sasszemed legyen. A nyereményjáték ideje: november 7. és december 7., eredményhirdetés december 14-én várható. A Sasszemű pacienseink utazást nyerhetnek a Kanári-szigetekre, míg mások egy ajándék lézeres szemműtétet.

Egy magyar találmány - lézeres szemműtét fájdalom nélkül

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.