Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

Egy sportlövőnek nem árt, ha élesen lát, mint a sas!

Péni István

Péni István még csak most februárban lesz 25 esztendős – ez sportlövőknél nagyon ifjúnak számít –, de már ifjúsági olimpiai bajnok, kétszeres felnőtt Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes, a tokiói olimpia ötödik és hetedik helyezettje, minden kétséget kizáróan nagyon komoly jövő előtt áll. És hogy a saját és az érte szurkolók reményeit valóra tudja váltani, ő is úgy döntött, hogy klinikánkon a Sasszemkezelésnek köszönhetően eldobja a szemüvegét.

Cél az Olimpiai arany

– Szüleim is válogatott sportlövők voltak, apukám nyert világ- és Európa-bajnokságon is ezüstérmet, de önmagában ez persze kevés lenne a sikerességhez – magyarázza sportolói hátterét a – nyugodtan mondhatjuk – világ egyik legjobb puskása, aki azt is elmondja, hogy az ő sportágában a tehetség olyan összetett dolog, ami a nyugodtság, egyensúlyérzék, jó reflexek, jó látásból áll össze, de elengedhetetlen a szorgalom és az a magabiztosság, hogy az ember ne csak tudja és érezze, mikor kell meghúzni az elsütő billentyűt, de abban a pillanatban meg is merje tenni.

István az olimpia után évben sem ülhet a babérjain, idén két Európa-bajnokságon meg a kairói világbajnokságon kell bizonyítania, utóbbi különösen fontos, nemcsak azért, mert megszerezheti pályafutása első felnőtt vb-aranyát, hanem mert ez már a 2024-es olimpia első kvalifikációs versenye. És Péni mindenképp ott akar lenni Párizsban, nagyon szeretne egy olimpiai érmet, s ha nem is mondja ki, de nyilvánvaló: Igaly Diana 2004-es győzelme után ő lehet az első magyar sportlövő, aki ötkarikás versenyről arannyal tér haza.

Minden eddiginél élesebb szemmel lép a lőállásba

Az álmai valóra váltásáért nemcsak azt vállalja, hogy még téli hajnalokon is kemény futóedzéseken vesz részt, heti húsz-harminc órát áll/térdel/fekszik a lőállásban, de hetedikes korában elromlott szemét – mínusz másfél dioptriás – is hajlandó volt megműttetni.

– Lehet persze szemüvegben is lőni, csak nem a legjobb, mindenképp egy rizikófaktor. Ha hideg van, akkor a lehelettől bepárásodhat, ha meg kánikula, akkor az izzadtságcseppek zavarhatnak be a tisztánlátásba – magyarázza a kiváló sportember.

Több sporttársam is megműttette a szemét

Azt is bevallja: eleinte a műtétet nagyobb kockázatnak tartotta, de amikor több „kollégájától” is hallotta, hogy sikeres és kockázatmentes a beavatkozás, beadta a derekát. Mondhatni, túl korán is.

– Huszonegy voltam, amikor először eljöttem a Sasszemklinikára, mert sok jót hallottam róla, meg tudtam, itt végzik a legtöbb lézeres szemműtétet, de a vizsgálat után kiderült, még nem állt be véglegesen a látásom, az orvosnő azt tanácsolta, várjunk néhány évet.

Szót fogadott, de Tokió után úgy döntött: eljött az idő! És valóban, most már nem volt akadálya a műtétnek, mi több, a szeme alkalmas volt az egyik legkorszerűbb eljárásra, a Sasszem Femto Smart kezelésre.

– Amikor még messze van a műtét, akkor mindenki nagyon bátor. Legalábbis én biztos az voltam. Aztán a beavatkozás napján rám tört az idegesség, hát még akkor, amikor bekerültem a műtőbe – idézi fel Péni a sorsfordító nap élményét. – Az azért segített, hogy mindenki nagyon aranyos volt, bátorítottak, és valóban, nem volt mitől félni. Mire észbe kaptam, már túl is voltam rajta, maximum tíz percet töltöttem a műtőben, és semmi fájdalmat nem éreztem.

Jobb látás már a műtőasztalon

Elmondása szerint már a műtőasztalról felkelve jobban látott, estére pedig legalább úgy, mint hetedikes korában. Olyan jól sikerült a Sasszemkezelés, hogy az átlagosan jól látó emberekhez képest 150%-os az ő látása, ami egy sportlövő esetében nyilvánvalóan óriási előny, a következő hétvégén már meg is nyerte soros versenyét. És boldog, mert soha nem szívlelte a szemüveget, a kontaktlencsét meg a szeme nem bírta.

– Sokan kérdezgetik a sporttársaim közül azóta, hogy mik a tapasztalataim, és mindenkinek csak a legjobbakat mondhatom a Sasszemklinikáról és a műtétről is. Az a gyanúm, lesz még egy-két lövő, aki követi a példámat.

Ha Péni Istvánhoz hasonlóan ön is szeretne megszabadulni a szemüvegétől, akkor jelentkezzen online ingyenes alkalmassági vizsgálatra, mert most az egyik legmodernebb kezelést 200 000 forint kedvezménnyel tudja igénybe venni!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.