Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

Éles látás a nagy napon: Andrea a szemműtét mellett döntött

Éles látás a nagy napon: Andrea a szemműtét mellett döntöttIdén nyáron fog egybekelni Lődi Andrea és Friss Viktor. Ám Andi egy másik fontos dologra már tavaly igent mondott: lézeres szemműtéten esett át, hogy a nagy napon a lehető legélesebb látással vehessen részt – szemüveg nélkül.

Ahhoz képest, hogy július 19-én lesz Andrea és Viktor esküvője, már elég jól állnak a szervezéssel. „Az étterem, a zenekar, a fotós, a videós is megvan már, a héten körvonalazódik a torta, a virág, a ruha” – sorolja Andi.

Ő tatai, ezért a polgári szertartást és a lakodalmat ott tartják, párja pedig Tarjánból származik, ott lesz a templomi esketés.

Andit annak idején a legjobb barátnője mutatta be Viktornak. Először ők maguk is csak barátok voltak, aztán egyre jobb barátok, aztán… „Elárulta, hogy többet szeretne tőlem, és hagytam magam meggyőzni” – mosolyog Andi.

A lánykérés tavaly áprilisban történt, és utána rögtön elkezdték a szervezést. Végül egész nagyra nőtt a vendégkör: százötvenen lesznek. „Hjaj, annyira rohan az idő! – sóhajt Andrea. Ahogy közeledik a nagy nap, egyre nagyobb benne az izgalom.

Egy dolog miatt viszont már biztosan nem kell aggódnia, ez pedig az éles látása. Ez azonban nem mindig volt így, Andi ugyanis tizenöt éves kora óta szemüveget viselt. „Nem volt nagyon magas a dioptriaszámom, mínusz 1,75, de ehhez pluszos cilinderérték párosult. Szemüveg nélkül homályosan láttam, számítógéphez, vezetéshez mindenképp viselnem kellett. Ám nem éreztem magam komfortosan se vele, se nélküle. Minden szemüveges ismeri a hétköznapi problémákat. Ha belépsz a melegre, a szemüveg bepárosodik. Ha lehajolsz, lefekszel, akkor lecsúszik, izzad alatta az orrod, nem tudsz táncolni – és sorolhatnám.”

Úgyhogy Andrea fejében mindig is ott motoszkált a lézeres szemműtét gondolata, ami egyre erősödött, ahogy közeledett az esküvő időpontja. „Nagy vágyam volt, hogy a szép smink, frizura és ruha mellett a szemüveg ne rontsa az összképet.”

A párja támogatta Andit, így tavaly október 17-én meg is történt a kezelés. „Idegesen érkeztem meg a Sasszemklinikára, de a szakemberek nagyon empatikusak és segítőkészek voltak. A beavatkozás mindössze negyedórát vett igénybe az előkészületekkel együtt, és egyáltalán nem volt fájdalmas. Közben végig láttam, ahogy a lézer dolgozik. A hazaúton csak egy minimális idegentest-érzésem volt, de három óra múlva már olyan volt, mintha semmi nem történt volna. Egy nap pihenés után pedig már dolgoztam is! A munkatársaim el sem hitték, hogy szemműtétem volt…”

A kontrollon kiderült, hogy Andrea látása száz százalékos lett. „Élesen látok, jobban, mint annak idején szemüveggel – lelkendezik. – A messze lévő arcok is jól kivehetők, és már a tévét sem hunyorogva nézem. Azért a mai napig előfordul, hogy „feltolnám az orromon a szemüvegem” – nevet.

Nemcsak az esküvő lesz kényelmesebb szemüveg nélkül, de minden bizonnyal a kanári-szigeteki nászút is. „Ha csak rágondolok, milyen lesz szabadon, éles szemmel sétálni a parton vagy úszni a tengerben, tudom, hogy a házasságkötés mellett a műtét is igazán jó, egész életre szóló döntés volt.”

A Sasszemklinikán - Magyarország legnagyobb szemészeti lézerklinikáján - huszonkét éve végzik az ún. Sasszemkezelést, három csúcstechnológiájú lézerrel. Immár 100.000 beavatkozáson vannak túl. Itt az éles látás mindössze tizenöt perc alatt elérhető - fájdalommentesen, nagy biztonsággal, gyors gyógyulással.

Ruha: Bélavári Zita

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.