Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.786

Érintésmentes lézeres látásjavítás a lehető legnagyobb biztonsággal

Érintésmentes lézeres látásjavítás a lehető legnagyobb biztonsággal

Régóta gondolkodik azon, hogy végleg eldobja a szemüvegét, de fél attól, hogy hozzáérnek a szeméhez? Van megoldás! A Sasszemklinika elsőként vezette be Magyarországon az érintésmentes látásjavítás technológiáját és ma már közel 5 éves tapasztalattal sikeresen végzi. A Sasszem NO-Touch kezelés egy olyan alternatívát kínál Önnek, amellyel érintésmentesen, percek alatt érhető el a tökéletes látás. Lássuk miért érdemes a Sasszem NO-Touch kezelést választani:

Nem érnek a szeméhez

A Sasszem NO-TOUCH az egyetlen olyan kezelés, ahol sem mechanikai eszköz, sem emberi kéz nem érinti a szemet a kezelés alatt. A dioptria és a cylinder eltüntetését 100%-ban a Schwind legújabb 7 DIMENZIÓS Amaris 1050RS lézer végzi, mely az egyik legpontosabb és leggyorsabb a világon. Azok számára, akik a szem érintésének a gondolatától is irtóznak, talán az érintésmentes érv lehet a legmeggyőzőbb. Nem fáj, nem ég, nem kellemetlen- csak fekszik és 2 perc alatt visszakapja az éles látását.

Azonnali WOW! effekt

Nézze meg pácienseink első, őszinte pillanatait a Sasszemkezelés után!

Meggyőző, ugye? A Sasszem NO-TOUCH kezelés után már azonnal megtapasztalhatja az éles látás élményét. A kezelés után a páciensek boldogan olvassák le a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül. Sasszemkezeléssel akár 125%-os látásélesség is elérhető, mivel a világszínvonalú lézer pontossága tökéletesebbre korrigálja a szem felszíni egyenetlenségeit, mint ahogy a természet megalkotta.

Fájdalommentes kezelés, gyors gyógyulási idő

Fájdalommentes kezelés, gyors gyógyulási idő

A Sasszem No-Touch kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze szemenként egy-két percet vesz igénybe a korrekciós folyamat. A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges, de akár már 4. nap után visszatérhet a munkába, dolgozhat számítógépen, vezethet autót, olvashat. A sportot sem kell hosszabb időre mellőznie, 7 nap után ismét kerékpározhat, futhat vagy akár egy intenzív kardió edzés is szóba jöhet. A kezelés télen, nyáron egyaránt biztonsággal végezhető.

Maximális biztonság

Maximális biztonság

A Sasszemklinikán végzett Sasszem No-Touch kezelés biztonságát a több mint 110 000 elvégzett kezelés, az orvosi tapasztalat és a korszerű technológia garantálja. A Schwind lézer rövid szempozíció meghatározási idővel rendelkezik, ezáltal a lehető leggyorsabban méri fel, hogyan vezérelje a lézersugarakat. Intelligens hőelosztásnak köszönhetően pedig a lehető legkíméletesebb.  

A kezelés alatt Önnek nincs más dolga, mint egy pontot figyelni. A lézer a kezelés közben tökéletesen képes követni a szemének akaratlan mozgását. Ugyanaz a program vezérli, mint a cirkálórakétákat. Képes arra, hogy folyamatosan „célra tartson”, mivel a lézernyaláb másodpercenként 1050-szer ellenőrzi a pozícióját.

Részletfizetéssel akár havi 16 000Ft-os törlesztővel is elérhető

Részletfizetéssel akár havi 16 000Ft-os törlesztővel is elérhető

Amennyiben a Sasszem No-Touch kezelést részletfizetéssel veszi igénybe, a lézeres szemműtét napján csak 16 000Ft önerőt kell fizetnie szemenként, majd ezt követően csupán 16 000Ft-ot havonta, egy éven keresztül.

Érdemes mérlegelnie, ez egy racionális döntés! A kezelés költsége egyébként jelentősen alacsonyabb, mint amennyit élete során kontaktlencsére vagy szemüvegre költene. Ha Ön kontaktlencsét visel – akkor van tapasztalata abban, hogy havonta – három havonta rendszeres kiadást jelent a kontaktlencse használata. Maga a kontaktlencse megvásárlásán kívül a tisztító folyadék, a tároló folyadék is komoly költséget jelent.

Számoljunk együtt a Sasszem kalkulátorral! Nézze meg mennyit spórolna az elkövetkező 10 vagy 20 évben, ha kontaktlencse helyett a lézeres szemműtétet választja!

Garanciavállalás

A Sasszemklinika 100%-os garanciát vállal minden egyes kezelésre. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelést követően kisebb mértékben javulna a látás, mint ahogy azt Ön előre írásban megkapta, a garancia életbe lép, és a klinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést.

Legyen idén nyáron sasszemű!

Ha szeretné megtudni, hogy alkalmas-e lézeres szemműtétre, jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra.  Vizsgálatot és kezelést jelenleg is megfelelő óvintézkedések mellett, maximális biztonsággal végezzük.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.