Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Lábas Viki (Margaret Island): véleménye a lézeres szemműtétről

Veled minden, Eső, Nem voltál jó… több éve robbant be a köztudatba a Margaret Island zenekar. Lábas Viki akkoriban még -3-as erősségű kontaktlencsét hordott, ám ennek örökre vége: ő is a legmodernebb megoldást választotta.

„Kiskorom óta készültem rá, és egy éve végre eljött a pillanat!” – nyilatkozta. Megműttettem a szememet az egyik legkorszerűbb látásjavító lézeres műtéti technikával. Nagyon vágytam már rá, mert világéletemben rövidlátó voltam. Mínusz 3-as kontaktlencsét hordtam, de nagyon sok gondom volt vele, egyáltalán nem volt komfortos. A zenekarral sokat utazunk, és a higiéniai feltételek nincsenek meg mindenhol ahhoz, hogy a lencséket ki- betegye az ember. Ráadásul mindig nagyon kellett figyelni, hogy minden szükséges eszköz nálam legyen, nehogy otthon maradjon valami. Volt szemüvegem is, de nem szerettem hordani, talán mert gyerekkoromban csupa előnytelen keretet kaptam. Egyszóval nem volt igazi megoldás – egészen a lézeres kezelésig”.

Lábas Viki is a Sasszemklinikát választotta
Lábas Viki is a Sasszemklinikát választotta

„Pár óra múlva pedig a ködből látás lett. Két nap múlva már síeltem a zenekarral.”

„A kezelés napján nem volt bennem szorongás, úgyhogy segítséget sem vittem." Ettől még persze mindenki támogatott a döntésemben, ráadásul ismernek: ha valamit elhatározok, az úgy is lesz! Már az elővizsgálatok is nagyon gördülékenyen mentek, és rövid időn belül kaptam is műtéti időpontot. Aznap bementem, elláttak az összes szükséges információval, majd jött egy kis csepegtetés, és negyedóra múlva meg is voltam, minden fájdalom nélkül. Pár óra múlva pedig a ködből látás lett. Nagyon nagy élmény volt.

Egy új életet ad az, ha már reggel úgy kelsz fel, hogy látsz, nem csak tapogatódzol.”

„Mindössze egy kis fényérzékenységet éreztem pár napig, utána nem sok regenerálódást hagytam magamnak: két nap múlva már síeltünk a zenekarral. Ott aztán bőven van napfény, de napszemüveget viseltem így egyáltalán nem bántotta a szemem. Ahogy szerencsére a koncertfények sem, és azóta még a hátsó sorokat is látom! És végre viselhetek bármilyen napszemüveget, amiről pedig már teljesen leszoktam – ez a műtét „mellékhatása” ugyanis kezelés után 2 hónapig ajánlott a napszemüveg viselése. Azóta sincs semmi gondom a szememmel, élesebben látok, mint azelőtt, lencsével. Nincs már a szemüveg sem, ami minden értelemben keretek közé szorít. Valahogy teljesen más érzés, amikor nem egy eszközzel lát élesen az ember, hanem a saját szemével."

A Sasszemklinika a legnagyobb csúcstechnológiás lézerparkot alkalmazza az éles látás szolgálatában. Ez azért fontos, mert így az orvosok az előzetes alkalmassági vizsgálat eredményei alapján mindenkinek a számára legmegfelelőbb, személyre szabott megoldást képesek nyújtani.

Mi garantálja a biztonságot?

Mi garantálja a biztonságot?

A klinika elsőként vezette be Magyarországon az orvosi garanciavállalást. Emellett megnyugtató lehet az is, hogy nemcsak maga a Sasszemklinika főorvosa, igazgatója, vezető asszisztense és sok dolgozója sasszemű, de számos ismert ember is itt talált rá a végleges megoldásra. Rubint Réka, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi, Storcz Botond: csak néhányan azok közül, akik immár 100% felett látnak. Van, akinek a látásélessége eléri a 160%-os szintet!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.