Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.690

A legmegbízhatóbb koronavírus-gyorstesztet végzi a Sasszemklinika

A legmegbízhatóbb koronavírus-gyorstesztet végzi a Sasszemklinika

Az egyik legmegbízhatóbb PCR koronavírus-teszttel szűri pácienseit a Sasszemklinika. Így nem túlzás az állítás, hogy a Sasszemklinikán legalább olyan biztonságban vagyunk, mint otthon.

A koronavírus-járvány miatt mindenkiben kialakult egyfajta bizalmatlanság, tartunk attól, hogy olyan helyre menjünk, ahol sokan fordulhatnak meg ugyanazon a napon. Azonban minden félelmünk elszáll, ha tudjuk, a hely „koronavírus-mentes” és már a belépés előtt kiszűrik a fertőző eseteket. A biztonságérzetünket pedig csak növeli, ha mindezt az elérhető legjobb, PCR típusú koronavírus-teszttel végzik.

Mit tud a Sasszemklinika által használt PCR teszt, amit a többi intézmény tesztje nem?

A PCR a ma létező egyik legmegbízhatóbb és legérzékenyebb teszt a fertőző páciensek kiszűrésére. Csak a PCR teszt képes a tüneteket nem mutató páciensnél és a betegség korai fázisában (nagyon alacsony vírusszint esetén) is kimutatni a vírus jelenlétét. Az egyes beavatkozások és műtétek előtt - pl. fogászat, immunterápia, radiológiai vizsgálatok és a lézeres szemműtét is - az Emberi Erőforrások Minisztériuma is kifejezetten a PCR típusú teszt elvégzésesét javasolja.

Mit tud Sasszemklinika által használt PCR teszt, amit a többi intézmény tesztje nem?

Az ilyen típusú ellenőrzéssel érhető el, hogy a klinikára csak olyan léphessen be kezelésre, aki valóban nem kapta el a vírust - így megóvható a többi páciens és a klinika dolgozói is.

Sajnos nem minden klinika alkalmazza a PCR mintavételt. Van, ahol a tesztelést a hagyományosabb, úgynevezett ujjbegyes gyorsteszttel végzik. Az ujjbegyes teszt hátránya, hogy a már lezajlott fertőzést mutatja ki, vagy fertőző páciensnél csak akkor válik pozitívvá, ha a páciens a fertőzés konkrét jeleit mutatja (vagyis magas vírusszám esetén, ha a páciens köhög, hőemelkedése vagy láza van).

A PCR teszt fájdalommentes és gyors

Jó hír azoknak, akik viszolyognak a szurkálástól, hogy a PCR-teszt elvégzéséhez nincs szükség vérvételre, ugyanis a mintavétel pár másodperc alatt, a garatból történik. A mintavétel eredménye fél órán belül, helyben elkészül. A mintavételt minden esetben szakképzett egészségügyi asszisztensek végzik.

A PCR teszt benne van a kezelés árában?

Igen, a Sasszemklinikán ez egy alapvető szolgáltatás, benne foglaltatik a kezelés díjában, habár nem minden intézményben van ez így.

Hogyan végzik a PCR koronavírus-tesztet?

A Sasszemklinika telefonon időpontot egyeztet a kezelésre érkezővel a műtét reggelére. Érkezéskor a klinika bejáratánál kihelyezett recepciós pultnál történik a bejelentkezés, ahol egyúttal érintésmentes lázmérést és részletes kikérdezést is végeznek. Fontos kiemelni, hogy minden páciensünk maszkban és kesztyűben tartózkodik a klinikán és természetesen a klinika minden dolgozója is védőfelszerelésben dolgozik. A PCR tesztet a klinika bejárata előtt, kifejezetten erre a célra elkülönített helységben végzik. Senkinek sem kell tartani a mintavételtől és a teszttől, ugyanis a klinika orvosa csak a garatból vesz mintát, ez a folyamat pedig nem megterhelőbb a gyerekkorunkból ismert “Mondj egy nagy Á-t!” jellegű vizsgálatnál. A tesztet éhgyomorra kell elvégezni, így a mintavételt megelőző 6 órában nem szabad enni, dohányozni, fogat mosni, szájvizet vagy szájfertőtlenítőt használni, illetve rágózni. Ezért a legjobb ébredés után, a reggeli órákban elvégezni a tesztet.

A teszt eredményére mindössze fél órát kell várni, az épületen kívül. Ha a teszt eredménye negatív, azaz nem mutatja ki a koronavírust a szervezetben, a páciens beléphet a klinika területére. A kezelés steril műtőben zajlik, a klinikát és az eszközöket pedig naponta többször fertőtlenítik.

Hogyan jelentkezhetünk alkalmassági vizsgálatra?

Aki igazán élesen szeretne látni szemüveg és kontaktlencse nélkül is, ragadja meg a lehetőséget és jelentkezzen a Sasszemklinika alkalmassági vizsgálatára, hogy jó kezekben, koronavírusra tesztelve, biztonságban és a legmodernebb eljárások segítségével kaphassa vissza az éles látás élményét!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.