Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

Legnagyobb élményeitek a lézeres szemműtét után

El tudod képzelni, hogy szemüveg nélkül milyen lenne az életed? Mi megkérdeztük a már kezelt, Sasszemű pácienseinket, hogy miben változott az életük.

„IT-sként dolgozom, így nagyon sokat kell a számítógép előtt ülnöm. Nem csoda, hogy a szemem folyamatosan száraz és vörös volt, gyakran könnyezett. Egy nap a feleségem hazahozott egy prospektust a Sasszemkezelésről. Örökké hálás leszek neki ezért, hiszen a kezelésem óta jobban látok, mint szemüveg nélkül, a látásom 120%-os lett. Nekem mint IT-s ez hatalmas élmény, hiszen azóta nyugodtan tudok dolgozni.” (K. Gabi)

„Mindig fontos volt számomra a sport, de sajnos az idő előrehaladtával a rossz szemeim miatt ez egyre nehezebb lett. Ahogy romlott a szemem, úgy lett egyre kényelmetlenebb a kontaktlencse vagy épp a szemüveg viselése. Bosszantott, hogy nem tudok 100%-ban a sportolásra koncentrálni. Egy barátom kezeltette a szemét, ő mesélt a lézeres szemműtétről. Imádom, hogy a lézeres kezelés óta végre én is tökéletesen látok. Már nem akadályoz semmi a sportolásban. Idén nyáron a wakeboardot fogom kipróbálni. Ez biztosan maradandó élmény lesz!” (Cs. Zsolt)

„Nem igazán szerettem soha a kontaktlencsét, mert szúrt, égett tőle a szemem. Ezért, habár nem igazán kedveltem ezt sem, mindig szemüveget viseltem. Az ember hamar hozzászokik a jóhoz, de nagyon örülök, hogy megműttettem a szemem. Nem csak csak az a fontos, hogy élesen látok, de attól sem kell többé tartanom, hogy a szememhez érek.” (T. Dorka)

„Mérnök vagyok egy multinacionális cégnél, így a nap legnagyobb részét számítógép előtt töltöm. Rövidlátó vagyok, kontaktlencsét viseltem. Sajnos ez egy olyan dolog, amit nem lehet folyton ki-berakni attól függően, hogy épp közelre vagy távolra kell nézni. Nekem nem volt kényelmes, sokszor el is csúszott a szememben. A szemüveget nem igazán szerettem, mert nem találtam olyat, ami igazán jól áll. Így végül a lézerkezelés mellett döntöttem. Felbecsülhetetlen, hogy közelre-távolra, minden körülmény között tökéletesen látok.” (L. László)

„Tipikusan az az ember vagyok, aki mindent képes elhagyni. Meg se tudom számolni hány szemüveget tettem tönkre, hagytam el. Arról nem is beszélve, hányszor felejtettem otthon. Jobb esetbe a lépcsőházból futottam vissza érte, rosszabb esetbe később jutott eszembe. De hála a szemműtétnek, végre már nem kell foglalkoznom a buta pápaszemmel.” (B. Kata)

„Mindenki arra hivatkozik, hogy a szemműtét egy vagyonba kerül. Én kontaktlencsét viseltem, de a rendszeres kontaktlencserendelés sem olcsó mulatság! Kiszámoltam és a lézeres szemműtétem ára 4 év alatt megtérül. Mi ez egy egész életen át tartó kontaktlencseviseléshez képest?” (M. Barbara)

„Nagyon szeretek szép sminkeket készíteni magamnak. Mindig próbáltam olyan szemüveget választani, ami nem feltűnő, kisebb, de valahogy mégis mindig az volt az érzésem, hogy szinte felesleges a hosszú sminkelgetés, ha a végén a szemüveg miatt a művem 80% nem látszódik rendesen.. Végül úgy döntöttem, hogy a lézeres szemműtétet választom! Azóta elvégeztem egy sminktanfolyamot is, úgyhogy most már teljes az öröm.” (N. Enikő)

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.