Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.748

Legyen sasszemű, válassza a TOP GUN pilóták FEMTO lézerkezelését!

Legyen sasszemű, válassza a TOP GUN pilóták FEMTO lézerkezelését!

A biztonságos, fájdalommentes FEMTO típusú lézeres szemműtétet ugyanis még a szigorú bekerülési követelményeiről ismert amerikai haditengerészet és a NASA is engedélyezte. A sztárok lézerkezelésének is nevezett FEMTO eljárásnak olyan külföldi celebritások köszönhetik éles látásukat, mint Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox, vagy a hazai celebek közül Rubint Réka, Lábas Viki, Lola, Kiss Norbert, Ács Róbert, Tatár Csilla és Gombos Edina. A világszerte népszerű eljárás, mely egy magyar találmányon alapul, és az Ön számára is könnyen elérhetővé teszi a sasszeműséget.

A NASA űrhajósainak lézertechnikája

A FEMTO lézer magyar találmány

Dr. Juhász Tibor, a San Diegóban kutató magyar fizikusprofesszor alkotta meg a világ első femtolézerét és ezzel forradalmasította a lézeres látásjavítást. A számítógépes vezérléssel, a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer azért jelentett áttörést, mert a szaruhártya legmélyebb rétegeiben hat és a lehető legszabályosabban alakítja ki annak anyagából az úgynevezett védőlebenyt. Ennek köszönhetően a lézeres szemműtétet követő gyógyulás lényegesen gyorsabb és kényelmesebb lett.

A NASA és az Amerikai Haditengerészet is ENGEDÉLYEZTE

Az Egyesült Államok Haditengerészete az előzetes kutatási eredmények nyomán úgy határozott, hogy engedélyezi a TOP GUN vadászpilótái számára a FEMTO lézerkezelést. Ezzel a döntéssel ez lett az első olyan eljárás, amely a közismerten szigorú bekerülési feltételekhez kötött vadászpilóták számára is lehetővé teszi a látáskorrekciót. A módszert a U.S. Navy olyannyira biztonságosnak és pontosnak találta, hogy intézkedtek saját femtolézer készülékek vásárlásáról, és katonáik számára a beavatkozást ingyenessé tették. Hasonlóképp járt el a NASA is, amely szintén engedélyt adott a FEMTO kezelés alkalmazására legféltettebb kincseik, az űrhajósaik esetében.

Élmény sasszeműnek lenni

A FEMTO kezelés akár 120-150%-os látásélességet biztosíthat, vagyis a műtétet követően még annál is élesebben láthat, mint előtte szemüvege vagy kontaktlencséje segítségével. A FEMTO típusú eljárások közül az egyik legkorszerűbb és legbiztonságosabb a Sasszemklinikán található Sasszem FEMTO Smart. A Sasszem Femto Smart eljárás titka, hogy a világ egyik legnagyobb felbontású mérőeszközével térképezik fel a szem egyéni fénytörési hibáit. Több mint 45 ezer mérési pontról 1.485.000 adatot készítenek másodpercenként és ez alapján végzik el a korrekciót.


Nézze meg a FEMTO kezelések legújabb generációját: Sasszem FEMTO Smart

Új lendületet ad: fájdalommentes gyógyulás és akár már aznap élesen láthat

A FEMTO típusú kezelés nagy előnye a gyors gyógyulási idő. A néhány perces műtétet ambulánsan végzik. A beavatkozást követően azonnal hazamehet, és akár 1 napos pihenés után újra dolgozhat, vezethet autót, számítógépezhet.

A Sasszem FEMTO a hazai hírességek választása

„Kedden megműtött a doktornő és én szerdán már tudtam edzeni... A műtét utáni nap már ugyanazt az életet tudtam folytatni, amit megszoktam.”– meséli Rubint Réka fitneszguru, akinél jobban kevesen rajonganak hivatásukért. Így igen nagyra értékelte a műtét utáni 160%-os látást és a gyorsaságot is. Réka 13 éves kora óta kontaktlencséjét hordott, és egy idő után szeme érzékenysége jelezte, itt valamit tenni kell.


Rubint Réka 

„Pár óra múlva pedig a ködből látás lett. Két nap múlva már síeltem a zenekarral”- nyilatkozott Lábas Viki a FEMTO kezelése után. „A kezelés napján nem volt bennem szorongás, úgyhogy segítséget sem vittem „Ettől még persze mindenki támogatott a döntésemben, ráadásul ismernek: ha valamit elhatározok, az úgy is lesz! Már az elővizsgálatok is nagyon gördülékenyen mentek, és rövid időn belül kaptam is műtéti időpontot. Aznap bementem, elláttak az összes szükséges információval, majd jött egy kis csepegtetés, és negyedóra múlva meg is voltam, minden fájdalom nélkül. Pár óra múlva pedig a ködből éles látás lett. Nagyon nagy élmény volt.


Lábas Viki

Kiss Norbi, a kétszeres EB-győztes kamionversenyző éveken át hihetetlen elszántsággal próbálta a szemüveg- majd a kontaktlencse-viselést összeegyeztetni a komoly versenyzéssel. Végül ő is a FEMTO kezelés mellett döntött. „Kár volt izgulni, mert az egész nem is félelmetes, és nagyon gyorsan megvan. Utána is minimális kellemetlenséggel jár, ha az ember betartja a szabályokat. Ahogy kijöttem a rendelőből, máris jól láttam, másnap már én vezettem vissza a kontrollra, egy hónapra rá pedig kamionversenyre repültem.”


Kiss Norbert

Mindannyiunk lelke mélyén megbújik egy kíváncsi asztronauta vagy épp egy lendületes fitneszedző, a kérdés csak az, hagyjuk-e kibontakozni, merünk-e álmainknak élni. A lehetőség a SASSZEM FEMTO kezeléssel Önnek is adott. Foglalkozzon bármivel, lehet sasszeme és teljesebb, magabiztosabb élete.

A Sasszem FEMTO a hazai hírességek választása

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.