Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.420

Lézerek

Megbízható lézer, megbízható eredmény

A lézeres látásjavítás során nagyon fontos, hogy milyen eszközökkel dolgozik a szolgáltatást nyújtó cég. Nem elég, ha a beavatkozást végző szakorvos tapasztalt,ha használt gépek minősége kifogásolható, a géppark rendszeres karbantartása elmarad. A Sasszemklinikán olyan készülékek működnek amelyek megfelelnek a legmodernebb technikai és a minőségi követelményeknek.

A Sasszemklinika kezeléseit 3 féle lézerrel végzi. Ezek korszerű, repülőpontos lézerek, melyek a lézerek negyedik generációjához tartoznak. A Schwind Amaris és az Allegretto Wavelight  lézerekkel a fénytörési hibákat tudják kezelni, míg az IntraLASE FEMTO lézer a kétlézeres eljárások során a lebenykészítést végzi.

FEMTO INTRALASE CORP

Lézerek a SasszemklinikánA lebenykészítés a kezelés első lépése. Ez a FEMTO lézer 150.000 lézernyalábot képes elindítani másodpercenként, így a lebenyt kevesebb, mint 10 másodperc alatt képes kialakítani.  Ezután az excimer lézer kezeli a fénytörési hibákat, így érve el a tökéletes látásélességet. A kétlézeres eljárás teljesen fájdalommentes, hiszen a szaruhártya mélyebb rétegeiben történik maga a kezelés, ahol már nincsenek idegvégződések.

SCHWIND AMARIS

A SchwindAmaris lézer akár már érintés nélkül is képes elvégezni a lézerkezelést. A lézer 500 Hz frekvenciával dolgozik, így a leggyorsabb lézerek közé tartozik. 5D szemkövető rendszere a szem minden apró mozzanatára reagál. Követi a szem síkbeli pozícióját, a nézési irányt és a szem elfordulását t is. Ezeknek különösen akkor jut fontos szerep, amikor a cylindereket is el kell tüntetni. A lézernyaláb másodpercenként 1050-szer ellenőrzi, hogy a szem pozíciója ideális-e. Ez a legpontosabb és a leggyorsabb fellelhető lézer. Intelligens hőelosztással úgy osztja el a lézersugarakat, hogy a szaruhártya a lehető legkevésbé melegedjen fel, legyen ideje visszahűlni, mire a lézersugár ugyanazt a pontot érinti. Ezáltal a lehető legkíméletesebb kezelést valósítja meg. A SchwindAmaris lézer nem csak a közel és távollátás, valamint a cilinder problémáját korrigálja, de az olvasószemüvegtől is meg tud szabadítani.

Allegretto Wave

Ezt a lézerünket váltottuk le a SCHWIND lézerre. Az Alegretto az előző generáció volt, pontos és megbízható, de a világ közben előbbre haladt.  Jelenleg a világon elérhető legjobb exciemer lézert a SCHWIND gyártja, egyetlen más lézer sem rendelkezik ezekkel a paraméterekkel, ezért került sor a beszerzésére.   

A klinika választásnál mindenképp az a fontos, hogy olyan intézményt válasszunk, mely megfelelő tapasztalattal, jó referenciákkal rendelkezik. Az olcsóbb kezelések ígérete sokszor a szervizek hiányát mutatják, így növelve a kockázatot arra, hogy a kezelés eredménye a vártnál rosszabb legyen.

A klinikán folyamatos a korszerűsítés és a gépek szervízelése. Több mint 90.000 kezelés tapasztalatával bátran állíthatjuk, hogy a 20 éves Sasszemklinika ma Magyarország egyik legmegbízhatóbb lézercentruma.

A Sasszemklinika szakorvosai és szaktanácsadói mindig készséggel állnak rendelkezésre, fordoljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken. 

Címkék: 

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat március 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.