Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.108

A lézeres szemészeti műtéttel kapcsolatos izgalmas kérdések

A lézeres szemészeti műtéttel kapcsolatos izgalmas kérdésekMindenki emlékszik arra, amikor az iskolában a tanár azt mondta: „Nincs olyan, hogy hülye kérdés”, viszont mikor te kérdezel valamit, Ő mégis furcsán nézett rád?

Nálunk ez nem fog megtörténni. Ez egy biztonságos hely, és nincs olyan kérdés a lézeres szemműtétről, amelyet az orvosaink ne hallottak volna már százszor.

Vannak gyakori kérdések, - amelyeket naponta megkérdeznek a páciensek, - fájni fog a kezelés? Vagy a ritkábbak, például, hogy magammal vihetem a macskámat éjszakára a szobába, nem jelent ez problémát?

Sok ezek között a speciális kérdés, amelyekre nehéz megtalálni a megfelelő válaszokat, amikor az interneten keresgélünk.

Most nézzünk meg öt, kevésbé gyakran feltett kérdést a lézeres szemműtéttel kapcsolatban.

Miért kerül olyan sokba a lézeres szemműtét?

A lézeres szemműtét költségesnek tűnhet, amikor egy összegű kiadásként tekintünk rá.

De ha 10 vagy 20 év alatt kifizetett összeget nézünk, amit szemüvegre, vagy kontaktlencsére költünk, valójában rendkívül költséghatékony az eljárás.

A költségek nagy részét a berendezés, a lézertechnika, a biztonsági rendszerek és a szakértő sebészek teszik ki.

Ide tartozik a klinika személyzetének továbbképzései, illetve a folyamatos karbantartási költségek.

Ha ezeket a költségeket mind összeadjuk a legegyszerűbb lézerkezelés vonatkozásában is, már bőven 100.000 Ft felett járunk, hacsak nem spóroljuk el valamelyik fontos részt.

Több alkalommal is elvégezhető a Lézeres szemműtét?

A legtöbb embernek, akinek lézeres szemműtéte volt, soha nem lesz szüksége egy második eljárásra.  Ha mégis szükség van rá, az újrakezelések az esetek jelentős részében könnyen elvégezhetőek, ha úgy ítéli meg az orvos, hogy a páciens jelentős javulást tapasztal majd a jelenlegi látásához képest.

Azok, akik kevésbé jó klinikát választottak, vagy egy régi, sikeres szemműtét után megjelennek a presbyopia tünetei az idő előrehaladtával, szükségük lehet egy második kezelésre.

Most legyen Lézeres szemműtétem, vagy várjak egy fejlettebb eljárásra?

Várakozni a lézeres szemműtét újabb, biztonságosabb változatának kidolgozására, ésszerűnek tűnik. Valóban, minden évben fejlődnek az eljárások. Ma már ott tartunk, hogy nagy biztonsággal, nagy élményt nyújtó kezelést tudunk nyújtani pacienseink többségének. A fejlődés inkább azt jelenti, hogy olyanoknak is elvégezhetővé válik az eljárás, akiknek régen nem tudtunk segíteni. Tipikus példája ennek a Visumax eljárás.

Ha sokat várunk, csak elveszítjük a drága időnket, amit jobb látással élvezhetnénk, ha valami jobbra, korszerűbbre várakozunk.

Lehet-e szemműtétem, ha heges a szaruhártyám?

FEMTO típusú műtét szinte biztos nem. PRK esetleg igen. A hegesedések, amelyek traumából, vagy pl. kontaktlencse okozta fertőzésből erednek, nagyon megnehezíthetik a műtét elvégzését. A technológiai ebben is fejlődik, számos hegszövetes betegnek sikeresen javítottuk már látását klinikánkon.

Ha a Lézeres szemműtét megoldás, miért viselik az emberek továbbra is a kontaktlencsét vagy szemüveget?

Mint ahogy sok oka van annak, hogy az emberek nem cserélik le a régi autójukat hatékonyabb és gazdaságosabb elektromos autókra, sok oka van annak is, hogy az emberek nem javítják látásukat a lézeres szemműtéttel.

A leggyakoribb ok a téves információkon alapuló félelem: Sokan gondolják úgy, hogy a lézeres szemműtét nem elég biztonságos, pedig már rég bizonyított, hogy jóval biztonságosabb, mint a kontaktlencse viselése. Pont olyan, mint a repülés, a repülés jóval biztonságosabb, mint az autózás, mégis az emberek jobban tartanak a repüléstől, mint egy hosszú autóúttól.

A félelem és a félretájékoztatás még mindig gyakori oka annak, hogy az emberek nem élnek a kezeléssel.

A második a megszokás: Néhány ember egyszerűen megszokásból használja a szemüvegüket vagy a kontaktlencsét.

A harmadik pedig az alkalmasság: a Lézeres szemműtét még mindig nem végezhető el mindenkinek. Napjainkban a páciensek 60-70 % tehető alkalmassá, ha a legújabb technológiát használó szakértő sebészek végzik az eljárást.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.