Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.786

A lézeres szemműtét a leghatásosabb a látásromlást okozó fénytörési hibák ellen

A lézeres szemműtét a leghatásosabb a látásromlást okozó fénytörési hibák ellen

A látásromlás (rövidlátás, távollátás, cylinder) szinte elkerülhetetlen. A lézeres szemműtéttel azonban jól korrigálható, így a szemüveg és kontaktlencse okozta kényelmetlenségektől szinte egy csapásra megszabadulhatunk.

Bár nem ismert ilyen irányú közvélemény-kutatás, szinte biztos, hogy a megkérdezettek többsége a szemünket nevezné meg a legfontosabb érzékszervünknek. Hogy miért azt – stílszerűen – könnyű belátni, talán magyarázatot sem igényel. Ennek fényében meg különös jelentősége van annak, hogy a látásromlás az egész Földön népbetegség, különösen a fejlett világban erőteljesen jelenlévő civilizációs átok. Talán nem túlzás azt állítani: ezzel a problémával egy idő után mindenki szembesül, hiszen negyven felett előbb vagy utóbb mindenkinek romlik a szeme (öregszeműség).

Mitől romolhat el a látásunk?

A már említett öregedési faktoron kívül is számos oka lehet, nem véletlen, hogy sok szemüveges gyereket is látunk magunk körül. Az ő esetükben részben a genetika a felelős. De egyre több ember látása romlik el amiatt, mert naphosszat a számítógépe vagy a mobilja képernyőjét bámulja. Gyakori ok a jellemzően idős korban jelentkező szürke- és a zöldhályog, a cukorbetegség kellemetlen szövődménye lehet a látásromlás, és kiváltó ok lehet a makuladegeneráció is.

Nem látod, hogy nem látok?

Jó pár évvel ezelőtt ezt a mondatot egy kisfiú szájából hallottam – a nagymamájának felelt így valamire –, ezután vitték el szemészetre, s kiderült, igaza van, rövidlátó, ezért szemüvegre volt szüksége.

A látásromlásnak persze a rövidlátás csak az egyik lehetséges oka, a nem 100%-os szem lehet távollátó, sújthatja asztigmia, szürkületi vagy színvakság, látáskiesés, csőlátás, illetve az is előfordulhat, hogy a vakító fénnyel szembeni fokozott érzékenység a „vészcsengő”.

A legjobb módszer: a megelőzés

Figyeljünk oda, hogy kellő időt töltsünk a szabadban, s a szemünket pihentessük és tornáztassuk eleget! Utóbbi azt jelenti, hogy ha egész nap mondjuk a munkánk miatt a számítógép előtt kell ülni, akkor is időnként emeljük fel a tekintetünket és nézzünk távolabbra. Az ilyen foglalkozást űzőknek mindenképp ajánlott megfelelő számítógépes védőszemüveg is. Ugyancsak fontos a megfelelő táplálkozás, de amit tényleg nem szabad elfelejteni: ha érzékelünk valami problémát, azonnal forduljunk szemorvoshoz, ugyanis ahogy az orvostudomány más ágaira, úgy a szemészetre is igaz a mondás – minden nagy bajt megelőz egy kisebb!

A lézeres szemműtét a leghatékonyabb segítség

A látásromlás okai közül a többség szemüveggel vagy kontaktlencsével ugyan korrigálható, csak ezekkel meg sok a kellemetlenség: kényelmetlen, leesik, kiesik, otthon marad, bepárásodik, eltörik…

De hála az orvostudomány fejlődésének, ma már ezek is orvosolhatók oly módon, hogy eldobhassuk a szemüveget, elfelejthessük a kontaktlencsét. A korszerű lézeres szemműtétek rendkívül hatékonyak (garantált az éleslátás), gyorsak (a beavatkozás csak pár percig tart), biztonságosak (a legjobb klinikák írásos garanciát vállalnak a végeredményre), de azt is biztosítják, hogy a páciens legrosszabb esetben is csak néhány napra essen ki a munkából, a hétköznapi rutinból.

És ami sokaknál kulcskérdés: az anyagiak. Nos, a lézeres szemműtétek ugyan valóban nem olcsók, de pár év alatt visszahozzák az árukat, hiszen nem kell drága keretekre, kontaktlencsékre, kiegészítőkre költeni.

Azok nélkül is élesen láthatnak.

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.