Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.835

London után Budapestre is megérkezett a világ egyik legmodernebb látásjavító lézerkezelése

Sasszem FEMTO Smart

A tudomány és a technika fejlődésével folyamatosan új utak nyílnak meg a lézeres látásjavításban is. Elértük, hogy a lézeres szemműtétnek köszönhetően megszabadulhatunk a szemüvegtől és éleslátásunk akár 125% feletti is lehet mindig, minden körülmények között (pl. szürkületben, csillogó fények között). A titok a világ egyik legkorszerűbb mérőműszerében és egy 5D-s lézerben rejlik.

Az ember szeret egyedi lenni. Arra törekszünk, hogy kitűnjünk a tömegből, ne legyünk egyformák, ha lehet, még csak nagyon hasonlóak sem. Nos, a szemünk mindenféle komolyabb erőfeszítés nélkül éri ezt el. Míg az ujjlenyomat csak körülbelül 40 egyedi jeggyel rendelkezik, a szemünk - pontosabban a szivárványhártyánk - 250-nel.

Az egyediség azonban egyedi megoldást is igényel - erre való a SCHWIND PERAMIS mérőműszer, amely a szemészetben használt gépek közül az egyik legpontosabb. A pontos mérés és tervezés pedig egy lézeres szemműtétnél elengedhetetlen. Képzelje el a szemét úgy, mint egy domborzati térképet. Kitüremkedések, bemélyedések és a mintázat minden ember esetében eltérő. A két szemünk is teljesen eltérő. Mintha két ország domborzatát szeretné összevetni. Ugye, hogy nincs két ugyanolyan?

Schwind Peramis mérőműszer a Sasszemklinikán
Schwind Peramis mérőműszer a Sasszemklinikán

Az említett műszer, a világ egyik legkorszerűbbjeként, az átlagos szemészeti mérőműszereknél 3-6-szor pontosabb. A sebessége is izgalmas, ugyanis a szelfimester, gyorstüzelő Instagrammereket is megszégyenítve lő másodpercenként 33 képet. Szóval annyi idő alatt, amíg ezt a mondatot elolvasta, valahol egy gép már több mint 100 felvételt készíthetett volna a szeméről.

Európában, London után másodikként, Budapesten lett mindenki számára elérhető a szupermodern kezelés, méghozzá a Sasszem-klinika jóvoltából.

A kezelés során, miután a SCHWIND PERAMIS nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45.000 ponton mérte be a szem fénytörési hibáit, átadja a terepet az 5D lézernek. Nem, ez nem a legújabb mozitechnológia, hanem egy repülőpontos SCHWIND AMARIS 5 dimenziós szemkövető lézer, amely automatikusan elvégzi a szaruhártya korrekcióját, miután a hihetetlen pontossággal működő FEMTO lézer védőlebenyt alakított ki a szaruhártya felső részén.

Schwind 5D lézer
Schwind 5D lézer

Ha nem olvasott még sokat a lézeres látásjavításról, biztosan arra tippel, hogy fájdalmas folyamat és hogy hosszú a gyógyulási idő. Ha így van, akkor szerencsére tévhitekben él, hiszen a kezelés és az azt megelőző alkalmassági vizsgálat fájdalommentes. Az pedig csak hab a tortán, hogy akár már a műtét utáni második napon munkába állhat, hiszen a látásjavulás azonnali, a kötelező szembe csepegtetés és napszemüveg pedig kit zavarna, ha végre élesen lát?

A lézeres látásjavításban élenjáró klinika Sasszem FEMTO Smart kezelésnek nevezte el az új módszert, amely a szem egyéni jellegzetességeinek hibátlan feltérképezésén alapszik. Tehát a módszer elismeri, hogy mindenki egyedi és ennek megfelelően bizonyítja, hogy mindenkinek egyedi kezelésre van szüksége. Ha ön is megszabadulna a szemüvegétől vagy a kontaktlencséjétől, fontolja meg a személyre szabott megoldást, a Sasszem FEMTO Smart lézeres kezelését és jelentkezzen egy ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.