Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Mennyi idő alatt gyűlne össze a szemműtét ára, ha kevesebbet költene kávéra? Lássuk a tényeket!

Sokan azt gondolják, hogy a lézeres szemműtét drága, ám ha jobban belegondol, ez nem igaz. Több fórum és blog is foglalkozott a kérdéssel, ha változtatnánk a napi rutinunkon- például a kávézási szokásunkon- hamar összegyűlne a szemműtét ára.

Vannak olyan mindennapos költségek, amelyek bár aprónak tűnnek, éves szinten egészen nagy összeget tesznek ki. Ilyen lehet például a napi koffeinbevitel is. Ha mondjuk megiszik egy kávét reggel, hogy felébredjen, egyet pedig ebéd után, desszertként és persze azért, hogy hatékonyan tudjon dolgozni, az máris napi két kávé. Ha minden nap félretenné a napi két kávé árát, mikorra gyűlne össze a lézeres szemműtét ára?

Számoljunk közösen!

Ha egy kávét 400 forinttal számolunk, akkor napi 800 forintról beszélünk. Ha az év minden napján elfogyasztja ezt a két kávét, akkor éves szinten 292.000 forintot költ kávéra. A Sasszem PRK kezeléssel – mely a klinika legnagyobb tapasztalattal végzett kezelése- már 278.000 forintért „megjavíttathatja” mindkét szemét!

Tehát egy évnyi kávészünettel akár tökéletes lehet a látása. Megéri, ugye?

Mennyi idő alatt gyűlne össze a szemműtét ára, ha kevesebbet költene kávéra? Lássuk a tényeket!

Hogy egyszerűbb legyen a döntés, összeszedtünk pár egyéb, szemüvegeseket terhelő költséget

Általában az embereknek már az is fájdalmas kiadás, ha új szemüveget kell venniük. Márpedig évente érdemes elmenni szemészhez, megvizsgáltatni a látását, és ha valami változott, legalább a lencsét kicseréltetnie. Ez ugye új lencsét jelent, keretbe csiszolást meg a látásvizsgálatot. Ha trendkövető, akár egy új keretet is, ha pedig nagy dioptriájú lencsére van szüksége, akkor egy új dioptriás napszemüveg is tovább növelheti az árat. De legyünk nagyvonalúak, mondjuk azt, hogy csak kétévente teszi ezt meg. Szóval kétévente áldoz tízezreket (sokat) arra, hogy korrigálja a látásélességét. Persze ez is csak félig jelent megoldást a problémájára, hiszen a szemüveg is csak addig segít, amíg épp viseli.

Kontaktlencséből vannak olyanok, amelyeket éjszakára sem szükséges kivenni, viszont ezeket a szemüveglencsénél is gyakrabban kell cseréni, és akkor a kiegészítőkről még nem is beszéltünk.

Meggyőzték a tények?

Ha igen, jelentkezzem most alkalmassági vizsgálatunkra, mely 50 éves kor alatt ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Várjuk a Sasszemklinikán!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.