Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.748

Milyen típusú lézerrel végzik a legtöbb látásjavító kezelést ma Magyarországon?

Amikor lézeres szemműtétet fontolgatunk, sok szempont befolyásolja a döntésünket: a klinika hírneve, a kezelőorvos személye és tapasztalata, ismerősök ajánlása, a kezelés ára stb. Ezek mind fontos szempontok. De legalább annyira fontos szempont maga a lézerberendezés, amivel a kezelést végzik.

Ahogy a Mercedes kényelmes, a BMW sportos, úgy minden lézernek is megvan a maga erőssége. A lézerek nagyon drágák. A klinikák komolyan megfontolják, hogy milyen típusú lézerbe ruházzanak be.

Milyen típusú lézerrel végzik a legtöbb látásjavító kezelést ma Magyarországon?

Ismerjük meg tehát milyen lézerrel végzik a legtöbb látásjavító kezelést ma Magyarországon!

A legkedveltebb látásjavító lézerkezelés Magyarországon a Sasszem FEMTO kezelés, melyet a Sasszemklinika végez.

A kezelés során két lézer is dolgozik: a FEMTO IntraLase és Schwind Amaris lézerek.

Első lépésben a számítógép vezérelt FEMTO IntraLase lézerberendezés egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártyából a szaruhártya vastagságának mindössze 15%-át érintve. Ez a művelet kb. 10 másodpercet vesz igénybe.

Ezután a Schwind Amaris típusú excimer lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását annak egy mélyebb rétegében. A Schwind Amaris az egyik legpontosabb és leggyorsabb lézer a világon. A legrövidebb szempozíció meghatározási idővel rendelkezik, ezáltal a lehető leggyorsabban méri fel, hogy hogyan vezérelje a lézersugarakat. Intelligens hőelosztással úgy osztja el a lézersugarakat, hogy a szaruhártya a lehető legkevésbé melegedjen fel. Ennek köszönhetően a szaruhártyának van ideje visszahűlni, mire a lézersugár ugyanazt a pontot érinti, így a lehető legkíméletesebb kezelést valósítja meg. Dinamikus intenzitás-szabályozással képes a kezelés végén a lézer energiáját csökkenteni, így segítve a kezelt terület lehűlését és az ultrasima felület létrehozását. A Sasszem FEMTO kezeléseknél nem csak maga a kezelés lesz fájdalommentes, hanem a kezelés utáni gyógyulási idő is gyorsabb.

Szemkövető rendszer

Nagyon fontos előnye a Schwind Amaris csúcstechnológiás lézerberendezésnek, hogy 5D szemkövető rendszerrel is rendelkezik. Ennek köszönhetően kezelés közben tökéletesen képes követni a páciens szemének akaratlan mozgását. Ugyanaz a program vezérli, mint a cirkálórakétákat. Képes arra, hogy folyamatosan „célra tartson” a páciens mozgásától függetlenül, mivel a lézernyaláb másodpercenként 1050-szer ellenőrzi a pozícióját.

Mit jelent ez a gyakorlatban? A páciensnek műtét alatt az éppen korrigált szemével egy villogó fénybe kell néznie. A szem kisebb elmozdulásait a lézer képes követni, nagyobb elmozdulásoknál le is áll. Amikor a tekintet visszaért a pontra, újraindul.

Maximális biztonság

Ha minden automatizált, kontrollálja-e valaki a Schwind és a FEMTO lézerek működését? Igen. Minden műtétnél jelen van egy lézermérnök is, aki folyamatosan figyeli és ellenőrzi a lézerberendezéseket.

Mi történik áramszünet esetén? Áramszünet esetén a lézer szünetmentes áramforrásból tovább dolgozik.

Ha érdekel, hogy alkalmas vagy-e Sasszem FEMTO lézerkezelésre jelentkezz ingyenes vizsgálatra itt!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.