Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Mire figyeljek a lézeres szemműtét után?

A szemüveg és a kontaktlencse-viselés számtalan kellemetlenséggel jár, így nem csoda, ha valaki elgondolkodik a lézeres szemműtét lehetőségén. Egy szemműtét nem gyerekjáték, de alapos utánajárást követően egyre többen döntenek mellette. Miért? A korszerű technológiának köszönhetően egy biztonságos eljárásról van szó, ami akár életre szóló éleslátás biztosíthat.

Ha pedig már eldöntöttük, hogy alávetjük magunkat a lézeres szemműtétnek, mire figyeljünk a műtét után?

dr Árvay AnitaEzekre a gyakran felmerülő kérdésekre a Sasszemklinika intézményvezető főorvosa, dr Árvay Anita válaszol:

„Sokan azt hiszik, hogy a műtét után bekötött szemmel kell pihenni, vagy akár hetekig nem tudnak visszatérni a munkába …. EZEK MIND TÉVHITEK!

Amennyiben Sasszem FEMTO kezelés mellett dönt, a műtét után már egy-két nap elteltével lehet autót vezetni, és visszatérhetünk a munkába is. A tévét, számítógépet már aznap bekapcsolhatjuk, persze csak mértékkel…. lehetőleg ne akkor nézzük meg az összes kedvenc sorozatunkat. A szemnek is szüksége van a pihenésre!”

 

Mikor térhetünk vissza a sporthoz?

„A futás, kerékpározás három nap után megengedett, egy hónap múlva pedig a labdajátékokhoz is visszatérhetünk. Mindössze négy-hat hetet kell várni ahhoz, hogy lemehessünk az uszodába, wellnessbe. Viszont az első héten figyeljünk oda, hogy víz egyáltalán nem érheti a szemet. Szauna vagy gőzfürdő használata az első egy hónapban nem javasolt.„

Meddig kell napszemüveget hordanunk?

„Fontos, hogy két hónapig minden alkalommal amikor szabadban tartózkodunk 100% UV szűrős szemüveget viseljünk, még télen a sípályán is. Habár sokan ezt műtéttől függetlenül is betartják a szem védelmének érdekében”.

Meddig kell vigyáznunk a sminkelésre?

„A műtét után két hétig figyeljünk arra, hogy a szemünket és annak környékét ne sminkeljünk. Ne használjunk szemspirált, tust, szemhéjfestéket, szemceruzát illetve kerüljük a sminklemosó használatát.

Árvay Anita vezető főorvosunk arra is felhívta a figyelmet, hogy a műtétet követően tartsuk be az előírt csepegtetéseket, illetve a kontroll időpontokat.

Várjuk a Sasszemklinikán, legyen Ön is Sasszemű!

Ingyenes alkalmassági jelentkezem!

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.