Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Magyar Brands logó

Sasszemklinika garancia

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • 10 millió köszönet
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
116.497

Olvasószemüveg kell?

Miért kell az olvasószemüveg 40 év felett?

Mit tehetünk, ha nem akarunk olvasószemüveg viselésével küszködni?

Fiatal korban a szemlencse még rendkívül rugalmas és ennek a rugalmasságnak köszönhetően könnyen fókuszál a közeli tárgyakra. Ahogy az évek múlásával az izmaink rugalmassága, a bőrünk feszessége csökken, úgy a szemlencse is fokozatosan elveszíti rugalmasságát. A szemlencse rugalmatlansága egyre nehezebbé teszi a közeli tárgyakra való fókuszálást. Ezt az állapotot öregszeműségnek, latinul presbiópiának hívják.

Mindenkit elér, még azokat is, akiknek sosem volt látásproblémájuk. Azt tapasztaljuk, hogy már nem tudjuk elolvasni az apróbb betűket a mobiltelefon kijelzőjén vagy az újságban. A szemlencse rugalmassága sohasem tér vissza, így előbb-utóbb legtöbben olvasószemüvegre szorulunk.

A lézer sem képes visszaadni a szemlencse rugalmasságát, azonban az egyik szemet közel-és középlátásra, míg a másik szemet pedig távol-és középlátásra állítja be. Így életünk végéig mind közelre, mind távolra, mind közepes (monitor) távolságra jól láthatunk szemüveg nélkül. Nem kell többé olvasószemüveg, ha az LBV olvasószemüveg lézeres szemműtét kezelést választja.

Válassza a lézeres olvasószemüveg lézeres szemműtét kezelést!

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 110.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.