Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Rubint Réka: a Sasszemkezelés® megváltoztatta az életem

Rubint Réka: a Sasszemkezelés® megváltoztatta az életem

Kazincbarcikán született, sikeres fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője, három gyermek édesanyja. A Forbes magazin szerint az egyik legbefolyásosabb magyar nő a médiában. Ezeket talán te is tudod Rubint Rékáról, azt viszont nem biztos, hogy a látásélessége 160%-os!

Mindez annyit jelent, hogy Réka kiválóan lát akár szürkületben, akár víz alatt vagy egészen távolról is. De ez nem mindig volt így. Gyerekkorában rossz látása miatt szemüveget, majd később kontaktlencsét viselt, amelyet nehezen tudott összeegyeztetni a mozgalmas életével.

A fitneszedző szemüveget viselt mínuszos dioptriája miatt
A fitneszedző szemüveget viselt mínuszos dioptriája miatt

Egy új fejezet

A fitneszedző 6 éve egy fontos döntést hozott és a Sasszemklinikára bízta egyik legdrágább kincsét, a látását. Úgy döntött, elég volt a sok kényelmetlenségből, reggeli és esti macerából, amit a kontaktlencse viselése okoz.

– Tökéletesen látok – szögezi le Réka. Csak azt sajnálom, hogy nem műtettem meg a szememet korábban, hihetetlen, hogy egy szemkorrekcióval milyen pluszt lehet adni! Élmény volt ez a műtét, ritkán találkozik az ember ennyire lelkiismeretes szakemberrel… – utal a doktornőre, aki a beavatkozást végezte nála. – Kedden megtörtént a dolog, szerdán már tudtam edzeni, csütörtökön pedig az orvos engedélyével elmehettem futni. Vagyis, már másnap ugyanazt a teljes értékű életet éltem, mint azelőtt, csak most úgy, hogy már élesen látok – nyilatkozta Réka a műtét után. – Most már a víz alatt nem tévesztem össze a teknőst a naphallal – utal nevetve hobbijára, a búvárkodásra.

Rubint Réka lézeres szemműtéte a Sasszemklinikán
Rubint Réka lézeres szemműtéte a Sasszemklinikán

Ez a bizonyos beavatkozás a Sasszem FEMTO látásjavító kezelés volt, amely két lézerrel történik. Először az úgynevezett femtolézer védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd az „excimer lézer” a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegben, ahol már nincsenek idegvégződések. Ennek köszönhető, hogy a kezelés után a páciens nem érez fájdalmat. Ráadásul egy napos pihenést követően, akár már másnap visszatérhetünk a munkába! A Sasszem FEMTO látásjavító lézeres eljárás – amelyet egy alapos, közel 2 órás alkalmassági vizsgálat előz meg – egy igen biztonságos rutinbeavatkozásnak számít.

Hogyan érhető el a 160%-os látás?

Ez egy jó marketing fogás? Nem! A tudomány valóban felülmúlta azt, amit a természet megalkotott: a 100%-os látásélességet. A szemnek ugyanis nem csak dioptria hibái vannak, hanem a szaruhártyán lehetnek egyéb egyenetlenségek is, melyeket a természet így alkotott meg.

A korszerű Sasszem FEMTO lézer képes a szemnek ezeket a kisebb hibáit korrigálni, melyek szemüveggel vagy kontaktlencsével nem javíthatók. Ennek köszönhető akár a 125-160%-os látásélesség.


Rubint Réka már 6 éve Sasszemű!

6 év után is tökéletes

Persze egy kezelés igazi értéke hosszú távon mutatkozik meg igazán. Nos, Réka ma, hat év elteltével is Sasszemű.

– Azóta sem kontaktlencsét, sem szemüveget nem kell hordanom – nyilatkozta. – Csak ajánlani tudom őket!

De nem csak az ismert fitneszedző Sasszemű. Schobert Norbert, Gönczi Gábor, Ács Robi, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi, Storcz Botond, Vásony Anna is ezt a kezelést választotta. Ahogyan persze rengeteg civil ember is. Itt még az ár sem feltétlen jelent akadályozó tényezőt, hiszen egy lézeres szemműtét ára négy-öt éven belül megtérül; ennyi idő alatt költenénk el ugyanennyit az optikákban, ha továbbra is kontaktlencsét vagy szemüveget hordanánk. További segítség: részletfizetési lehetőséget is választhatunk vagy fizethetünk akár egészségpénztári számlán keresztül.

Te is szemüveges vagy kontaktlencsés vagy? Tudd meg, hogy alkalmas vagy-e lézeres szemműtétre! Kattints ide!

A Sasszemklinikán, Magyarország legtapasztaltabb lézerklinikáján 26 éve végzik az ún. Sasszemkezelést®. Idén érték el a 130 000 beavatkozást, több kezelést végeztek, mint a többi hazai klinika együttesen. A legújabb és egyik leggyorsabb Schwind 7D szemkövető lézerük a dioptria századrészének pontosságával végzi el a korrekciót, 1 dioptria eltüntetésére csupán 1,3 másodpercre van szükség. Kíváncsi vagy mennyi idő alatt térül meg a lézeres szemműtét ára? Számold ki a kalkulátor segítségével! 

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.