Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra

A sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjazott márka.

  • HU
  • EN
  • DE
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
110.087

Itt az igazság Rubint Réka műtétjéről

3 év után is tökéletes az eredmény!

„Tökéletesen látok. Hihetetlen, hogy egy lézeres szemkorrekcióval milyen pluszt lehet adni! Élmény volt ez a műtét” – így nyilatkozott Rubint Réka nem sokkal azután, hogy Sasszeművé vált.

Az édesanya évekig kontaktlencsét viselt. Gondoljunk csak bele: egy fitneszedző nem mozoghatja végig a dinamikus óráit úgy, hogy közben attól szorong, netán elmozdul a kontaktlencséje. A szemüvegről nem is beszélve…

Éppen ezért 3 évvel ezelőtt a lézeres szemműtét mellett döntött. Elég volt a sok kényelmetlenségből, amit a kontaktlencse viselése okoz. A beavatkozás, amit választott, a Sasszem FEMTO lézerkezelés volt.

Sasszem FEMTO lézeres kezelés

A FEMTO kezelés egy biztonságos látásjavító eljárás, ma már rutin műtétnek számít. Ennél a beavatkozásnál a gyógyulás többnyire fájdalom és kellemetlenség nélkül zajlik. A műtét után egy nap pihenés javasolt, de a rá következő napon már vissza is térhetünk a munkába. A műtét utáni napokban ki is alakulhat a végleges látásélesség.

„Kedden megtörtént a dolog, szerdán már tudtam edzeni, csütörtökön pedig az orvos engedélyével elmehettem futni. Vagyis már másnap ugyanazt a teljes értékű életet éltem, mint azelőtt – csak úgy, hogy élesen látok. Most már a víz alatt nem tévesztem össze a teknőst a naphallal” – utal Réka nevetve hobbijára, a búvárkodásra.

Merthogy nemcsak a fitnesz könnyebb éles látással, de az összes sport, a vezetés, a tanulás is – gyakorlatilag bármi a mindennapjainkban.

Három év után is Sasszemmel

Nos, Réka ma, három év elteltével is Sasszemű, ami annyit jelent, hogy sokkal élesebben lát, mint azelőtt, lencsével. Ma így gondol vissza élete meghatározó állomására:

„Meghoztam életem egyik legjobb döntését, és a Sasszemklinikának köszönhetően lézeres szemműtéten estem át. Azóta sem kontaktlencsét, sem szemüveget nem kell hordanom. Csak ajánlani tudom őket!”

Persze nem csak az ismert fitneszedző él ma egészen új életminőséggel. Schobert Norbert, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi, Ács Robi, Vásony Anna, Rizsavi Tamás és Storcz Botond is ezt a kezelést választotta. Ahogyan persze rengeteg civil ember is. Itt még az anyagiak sem feltétlen jelentenek akadályozó tényezőt, hiszen egy lézeres szemműtét ára négy-öt éven belül megtérülhet; ennyi idő alatt költenénk el ugyanennyit az optikákban, ha továbbra is kontaktlencsét vagy szemüveget hordanánk. További segítség: részletfizetési lehetőséget is választhatunk vagy fizethetünk akár egészségpénztári számlán keresztül.

Sasszemklinika – tízből hét ember választása

Magyarországon a legtöbb lézeres szemműtétet a Sasszemklinikán végzik - tízből heten ezt az intézményt választják. A klinika hazánkban egyedülálló módon három különböző csúcstechnológiájú lézerrel rendelkezik azért, hogy minél több látásproblémára nyújtson megoldást  – mindössze tíz perc alatt, kockázatmentesen. A Sasszemklinika a huszonegy év során mindig arra törekedett, hogy a világon elterjedt legkorszerűbb, legmegbízhatóbb látásjavító megoldásokat biztosítsa.

Nem csak precíz alkalmassági vizsgálat előzi meg a beavatkozásokat (ahol felmérik kinek, milyen műtét javasolt), hanem garanciát is vállalnak az eredményre.

Te is szemüveges vagy kontaktlencsés vagy? Tudd meg, hogy alkalmas vagy-e lézeres szemműtétre! Kattints ide!