Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.720

Sasszem FEMTO lézerkezelés – nyáron is!

Itt a nyár, ilyenkor nincs is jobb annál, mint csobbanni egyet a hűs vízben, búvárkodás közben megszemlélni a szépséges halakat, vidáman tollasozni egyet a fűben, vagy autóval, repülővel elindulni és felfedezni a kalandos világot. Igen ám, de a szemüvegünk ilyenkor igencsak útban van és a kontaktlencse viselése sem mindig praktikus.

A nyári forróságban nincs is idegesítőbb a szemüveg és a kontaktlencse viselésnél. Gondolj csak arra, amikor a kánikulában nem bírod elviselni magadon a ruhákat, de a szemüveget ugye nem veheted le, hiszen nem látsz nélküle. Vagy amikor 50 fok van árnyékban, a kontaktlencséd pedig egyre csak szúrja a szemedet és nem hagyja abba! Hogyha egyszer s mindenkorra végre teljesen megszabadulnál ezektől az idegtépő jelenségektől, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a modern lézeres szemműtétek nyújtotta kényelmet és szabadságot. Például a Sasszem FEMTO kezelést.

Hogyan dolgozik a FEMTO kétlézeres kezelés?

Mint ahogy a neve is mutatja: két lézerrel! Először is egy femtosecundumos lézer védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, ezt követően pedig egy ötödik generációs excimer lézer eme védőlebeny alatt, egy érzéketlen területen elvégzi a szaruhártya átalakítását. Tehát a szaruhártyát egy olyan rétegen kezelik, ahol már nincsenek idegvégződések, így a folyamat teljesen fájdalommentes és a kezelés után sem kell számítani semmilyen kellemetlenségre. Szerencsére a FEMTO lézerkezelés nem tart sokáig: kb. 8-10 percet vesz igénybe. Persze a lézeres szemműtétet mindig egy alkalmassági vizsgálat előzi meg, amely során kiderül, hogy el lehet-e végezni a kezelést, valamint ekkor kizárásra kerül minden, az eredményt negatívan befolyásoló tényező is.

Hogyan dolgozik a FEMTO kétlézeres kezelés?

Mire kell figyelni a FEMTO lézerkezelés után?

A FEMTO lézeres szemműtét mellett szól, hogy 1-2 nap pihenés után már lehet munkába menni. Szintén jó hír, hogy a FEMTO kezelés után a legtöbb páciens az 1. napos kontrollvizsgálatra már autóját vezetve érkezik, természetesen szemüveg/kontaktlencse nélkül. Amit még fontos tudni, hogy a FEMTO lézerkezelés után 3 hétig szemcseppeket kell használni, 2 hétig nem szabad sminkelni a szemet, illetve 2-3 hónapig 100% UV szűrős napszemüveget ajánlott viselni kültéren. Ezeket leszámítva a FEMTO lézeres szemműtét után nem lesz szükség semmilyen korlátozásra.

Kinek ajánlott a Sasszem FEMTO lézerkezelés?

  • A 18-65 év közötti korosztálynak.
  • Nagy dioptriával rendelkezőknek, ugyanis 6 dioptria felett a kétlézeres FEMTO kezelés valamivel jobb látáseredményt hozhat, mint a többi lézeres szemműtét.
  • Akik pénzt spórolnának: a FEMTO lézerkezelés ára többnyire 4-5 éven belül megtérül. Számolj csak utána, hogy eddig mennyit költöttél a szemüvegedre vagy a kontaktlencsédre, meg fogsz lepődni!
  • Akik felhőtlenül szeretnék élvezni a nyarat és a jó időt. Szemüveg és kontaktlencse nélkül, a
  • lézeres szemműtét után gond nélkül sportolhatsz, nyugodtan úszhatsz, búvárkodhatsz, ugorhatsz fejest, bátran homokozhatsz kisgyerekkel és könnyű szívvel indulhatsz hosszabb autó- vagy repülőutakra.

A lézeres szemműtét után:

  • Elfelejtheted az aggodalmat, hogy véletlenül ráülsz a szemüvegedre a strandon vagy, hogy elcsúszik a kontaktlencséd a nagy hőségben.
  • Nyaralás előtt nem kell azon gondolkoznod, hogy hova tetted a szemüvegedet vagy, hogy bepakoltad-e a kontaktlencsét.
  • Nyáron nem szükséges dioptriás napszemüvegre költened és úgy általánosságban nem kell aggódnod a megjelenésed miatt, mindig magabiztos leszel.
  • Önfeledten játszhatsz egy kisgyerekkel, nem kell attól tartanod, hogy a szemüvegedben kárt tesz.
  • Búcsút inthetsz a szemszárazságnak és a fránya szúró, viszkető érzésnek.
  • Időt spórolsz, hiszen soha többé nem kell a kontaktlencsével vagy szemüveggel bajlódnod.

Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra »

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.