Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.883

Sasszemklinika- Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten

Éles látása mellé váratlan meglepetést is kapott a 100 000. Sasszemkezelésben részesült paciens.

Sasszemklinika - túl a 100 000. látásjavító szemműtéten
Sasszemklinika - túl a 100 000. látásjavító szemműtéten

Amióta a lézeres szemműtét Magyarországon is elérhető, egyre többen választják ezt a biztonságos látásjavító megoldást szemüveg- vagy kontaktlencse viselése helyett. 

Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája átlépte a bűvös határt: 2018. decemberben megtörtént a 100 000. Sasszemkezelés. A „százezredik kezelés” szerencsés nyertese F. Gábor, akire meglepetés várt a műtét után, ugyanis visszakapta a kezelése árát. Örömében így nyilatkozott: 

„Amellett, hogy visszanyertem a látásomat, egy életre szóló élményben is részem lehetett. A végeredmény szenzációs! Műtét előtt -2,75 dioptriás volt a szemem, kb. 8 évig kontaktlencsét hordtam. Utóbbi időben, amikor hazaértem kénytelen voltam kivenni a lencsét, mivel száraz volt a szemem”. Aktívan sportolok, szörfözök és folyamatosan korlátozott, hogy viselnem kellett valamit... Ezért végül a Sasszem NO-Touch kezelés mellett döntöttem.”

Sasszemklinika - 21 év tapasztalata- modern technológia-orvosi garancia

Mit kell tudni a lézeres szemműtétről?

Ez egy modern, biztonságos megoldás, ami gyors, fájdalommentes és egész életünkre jó látást biztosíthat. Világszerte harmincmillió ilyen kezelés történt. Van, aki tart tőle, pedig a valóság az, hogy kontaktlencsések nagyobb kockázatot vállalnak, mint azok, akik a lézeres szemműtét mellett döntenek! 

Miért a Sasszemklinika? Miért Sasszem No-Touch?

A Sasszemklinika mindig arra törekedett, hogy a világon elterjedt legkorszerűbb, legmegbízhatóbb lézerszemészeti megoldásokat biztosítsa! Három csúcstechnológiás lézerének köszönhetően, az előzetes alkalmassági vizsgálat alapján mindenkinek a legjobb, személyre szabott megoldást kínálja.

Sasszem NO-Touch az érintés nélküli kezelés = 100% lézer

A Sasszemklinikán érhető el a Sasszem FEMTO kezelés, melyet egyedüli lézeres szemműtétként engedélyeztek a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták számára.

Sőt, Budapesten csak a Sasszemklinikán választható a Sasszem NO-Touch. Ez egy valódi érintés nélküli egylézeres eljárás, melyet az 5 dimenziós szemkövetésre alkalmas SCHWIND AMARIS lézer végez. Maga az eljárás rövidebb ideig tart mint 2 perc. A paciens a műtét alatt nem érez fájdalmat. A kezelést követően pedig azonnali látásjavulást tapasztalhat és haza is mehet.

Az eredmény: akár 125%-os látásélesség. Sőt, a klinika garanciát vállal a műtét eredményére.

„A műtét tényleg fájdalommentes, pillanatok alatt meg van és az eredmény is szenzációs! A műtét után többször előfordult, hogy jobban láttam, mint korábban kontaktlencsével. Sőt, két héttel a műtét után reflexből még mindig ki akarom venni a lencsémet esténként!”

Gyakori tévhit, hogy a lézeres kezelés túl drága

A kontaktlencsére jellemzően átlag 80-120 ezer Ft-ot költünk évente. Gyors fejszámolással a Sasszemkezelés ára akár 3-4 éven belül is megtérülhet. A Sasszemklinika lehetőséget ad részletfizetésre. Sőt, a kezelés árának 20%-át visszaigényelhetjük a személyi jövedelemadóból, amennyiben Egészségpénztári kártyával fizetünk

„Aki még hezitál szerintem hajrá!” – javasolja F. Gábor, aki 100 000. Sasszemkezelésben részerült decemberben.

Jelentkezzen Ön is ingyenes alkalmassági vizsgálatra ITT

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat június 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.