Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
133.865

Síelés szemüveg nélkül: hidd el, jobban csúszik!

Síelés szemüveg nélkül: hidd el, jobban csúszik!

Nem elég, hogy a rossz látás a hétköznapok során is sok kellemetlenség forrása, a szemüveg vagy kontaktlencse viselése a téli vakációt is megkeserítheti. De van megoldás: a modern lézeres szemműtétnek köszönhetően azonban gyorsan és fájdalommentesen kaphatod vissza az éles látásodat.

A síszemüveg legalább olyan fontos felszerelése a téli sportok szerelmeseinek, mint a vízálló, meleg dzseki vagy a síléc. Védi a szemet a menetszéltől, az UV-sugárzástól, és a vakítóan fehér hóban is ideális látási körülményeket biztosít. Ám mit tehet, aki rossz látása miatt eleve szemüveget visel? A hagyományos síszemüveg alá nem fér be az okuláré, a kontaktlencsét pedig nem mindenki tudja viselni. Ráadásul a kontaktlencse lesiklás közben nemcsak kényelmetlen, hanem veszélyes is lehet. Egy esés következtében akár elmozdulhat vagy kieshet, és a pályán igazgatni lehetetlen küldetés.

Léteznek ugyan speciális síszemüvegek, amelyeknél belülre be lehet pattintani dioptriás lencséket, ám ezek meglehetősen drágák. További hátrányuk, hogy mindig magaddal kell hordanod a sima szemüvegedet is tartaléknak, hiszen ha betérsz egy hüttébe ebédelni, leveszed a síszemüvegedet. Az utóbbi években elterjedtek a lehajtható síszemüveggel rendelkező bukósisakok is. Ám a valóságban ez sem optimális megoldás, mivel a dioptriás lencse könnyen bepárásodhat, a szűk illeszkedés miatt a szemüveg nyomja az orrnyerget és a fül mögötti területet. Nem is beszélve arról, hogy itt is megvan a veszély, hogy egy óvatlan mozdulatnál elhagyod a dioptriás szemüvegedet a pálya közepén.

Miért válaszd a lézeres szemműtétet?

Az egyetlen valóban kompromisszummentes megoldás a lézeres szemműtét. Ez nem tüneti kezelés, hanem a látásprobléma okát, a szem fénytörési hibáját szünteti meg. Ne riasszon el a műtét szó, mert nem kell órákig vagy napokig kórházban tartózkodnod, és természetesen szikét sem alkalmazunk. A tévhitekkel ellentétben a beavatkozás nem jár fájdalommal, csupán néhány percig tart, és meglehetősen széles dioptriatartomány kezelhető vele (rövidlátók esetében -12 dioptriáig, távollátóknál pedig +5,5 dioptriáig végzünk lézeres látásjavító műtéteket).

A modern technológiának hála akár már az idei síszezonban is megtapasztalhatod, hogy mekkora szabadságot ad az éles látás lesiklás közben. A lézeres szemműtét után gyógyulás gyorsan zajlik. Néhány órával a beavatkozást követően már nézhetsz tévét, olvashatsz, számítógépezhetsz, mobilozhatsz. Az autóvezetéshez és a munkához pedig akár már 1 nap pihenés után visszatérhetsz. Futás és erősítő edzés 3-7 nap után ajánlott, 2 hét után pedig UV-szűroős síszemüveggel gond nélkül és magabiztosan száguldhatsz lefelé a havas pályákon.

Szemüveg helyett költs síbérletre!

A lézeres szemműtét mellett szól, hogy nem kell többé szemüvegre vagy kontaktlencsére költened. Ugyan a lézeres szemműtét egy összegben jelentősebb kiadás, de rövid számolás után kiderül, hogy gyorsan megtérülő befektetésről van szó. A lézeres szemműtétek közül a Sasszem PRK kezelés a leggazdaságosabb választás, amely szemenként 169 ezer forintba kerül. Ehhez képest egy dioptriás szemüveg ára a lencse típusától és keretétől függően általában 60-70 ezer forintnál kezdődik. Arról nem is beszélve, ha romlik a szemed, akár 1-2 évente cserére szorul, és persze akkor is újra mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod. Ha pedig a kontaktlencsét választod, ez éves szinten átlag 40-70 ezer forintos kiadást jelent, amihez még hozzájön a tároló, az ápoló-tisztító folyadék és a műkönny ára. Ezeket a költségeket összevetve a lézeres szemműtét ára akár már 3-4 év alatt megtérülhet.

Mire vársz még? Jelentkezz be most kedvezményes vizsgálatra és tudd meg, hogy alkalmas lehetsz-e a kezelésre?

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat május 15-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén. A kupont itt töltheti le.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.