Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN
A legtöbb kezelést mi végeztük Magyarországon:
134.883

Tökéletes látás egy nap alatt – vajon lehetséges?

Igen, lehetséges, ez már nem rózsaszín álom többé! A mai modern tudomány adta lehetőségekkel ugyanis elérhető a felbecsülhetetlen értékű látásjavítás – méghozzá akár 1 nap alatt!

Különböző lézerkezelések léteznek, melyek közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, hogy végre megszabadulhasson az utálatos szemüvegtől és az idegesítő kontaktlencsétől. A kérdés tehát most már csak az, hogy mit kell tenni, hogy a tökéletes látás egy nap alatt megvalósuljon? Lássuk a receptet hozzá!

Először is érdemes felkeresni az Optik-Med Sasszemklinikát

Az 1997 óta működő Sasszemklinikán, Magyarország legnagyobb lézerklinikáján az összes érdeklődő kimagasló színvonallal és maximális segítőkészséggel fog találkozni. A klinikán ugyanis mindegyik munkatárs azon dolgozik, hogy a páciens problémájára minél hamarabb megfelelő megoldást találjon. A módszerek tárháza széles; jelenleg az alábbi négyféle lézeres látásjavító kezelés közül lehet választani:

1. Sasszem PRK kezelés

Az egylézeres Sasszem PRK kezelés során a felső hámréteg eltávolítását követően az excimer lézer veszi kezelésbe a szaruhártyát. Úgy is szokták mondani, hogy ’’lecsiszolja az egyenetlenségeket’’, de persze mindezt évtizedes tapasztalattal és maximális biztonsággal teszi. Ez a típusú lézeres szemműtét némi kellemetlenséggel járhat, igazából olyan érzés a műtétet követő 3 napban, mintha por ment volna az ember szemébe. A lézerkezelés után 5-6 nap pihenés és fél évig szemcsepp használata javasolt.

2. Sasszem NO-Touch PRK kezelés

Ez a legifjabb kezelés a palettán, de máris az egyik legközkedveltebb! Népszerűségét annak köszönheti, hogy a NO-Touch PRK lézeres szemműtét ideje alatt konkrétan semmi nem ér a páciens szeméhez, ugyanis a felső hámréteg eltávolítását nem az orvos, hanem a lézer végzi el 100%-osan érintés nélkül. A Sasszem No-Touch PRK kezelés esetében tehát a legkorszerűbb felszíni lézerkezelésről beszélünk, melynél villámgyors kezelési és gyorsabb gyógyulási idővel lehet kalkulálni (a kellemetlen érzés a műtét után csak rövid ideig tart).

3. Sasszem FEMTO kezelés

A lézeres szemműtétek piacán jelenleg ez az egyik legkorszerűbb technológia a Sasszem FEMTO kezelés, melynek előnyei közé tartozik, hogy a kezelés után nem lép fel semmilyen kellemetlenség, illetve pusztán 1 pihenőnap után már lehet munkába menni. Ezen kívül mindössze 3 hét szemcsepp használat szükséges.

4. Sasszem olvasószemüveg-kezelés

Kifejezetten a 45-65 év közötti korosztály számára kifejlesztett lézerkezelés az olvasószemüveg kezelés, melynek segítségével mind közelre, mind távolra, mind közép (monitor) távolságra éleslátás érhető el. A FEMTO lézeres szemműtéthez hasonlóan, szerencsére itt is teljes fájdalommentességgel, 1 pihenőnappal és 3 hetes szemcsepp használattal lehet csak számolni.

Lézeres szemműtét, lézerkezelés

Tehát mind a 4 fenti lézerkezelés esetében elmondhatjuk, hogy a műtét után a páciens azonnal élesen fog látni a szemüvege és a kontaktlencséje nélkül. Láthatjuk, hogy csak pár lépés és kész is a tökéletes látás, méghozzá bravúrosan csupán pár perc leforgása alatt!

Mire kell figyelni a lézeres szemműtét után?

A klinikáról való távozás után nagy az öröm, hiszen végre-valahára szemüveg és kontaktlencse nélkül is biztosított az éleslátás, ami egyet jelent egy belépővel a felhőtlen világba. Azonban van pár kitétel, amire azért oda kell figyelni a lézerkezelés után. Az egyik ilyen, hogy 100% UV szűrős napszemüveg viselését szokták javasolni a kezelés után kizárólag kültéren, még akkor is, hogyha esetleg nincs verőfényes napsütés. Hazaérkezés után pihenés és a szemcseppek alkalmazása ajánlott, illetve mindazok betartása, amit a műtétet végző orvosi előírt. Jó, hír, hogy kérdés vagy probléma esetén bármikor fordulhatunk az OPTIK-MED ügyfélszolgálathoz, mely a nap bármelyik szakában érhető. A gyógyulási idő – ami a lézerkezelés típusától függ – lejárta után pedig szerencsére már semmire sem kell figyelni, ugyanúgy lehet folytatni az életet, ahogy a Sasszem lézerkezelés előtt tettük. 

Szabaduljon meg Ön is a szemüveg és kontaktlencse kötöttségeitől! Most jelentkezzen kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, mert 200.000 forint kedvezményt kaphat június 30-ig az egyik legmodernebb Sasszem Femto Smart kezelésünk esetén.

Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika
tapasztalatában bíztak

A Sasszemklinika több mint 130.000 sikeres lézeres szemműtét tapasztalatát és az elérhető legkorszerűbb orvostechnikát biztosítja a pácienseknek. Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.