Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Jelentkezem az ingyenes látásvizsgálatra
Sasszemklinika háromszoros Magyar Brands díjas márka

Garancia lézeres szemműtét eredményére

Google Reviews logó
Sasszemklinika garancia Google Reviews logó
  • HU
  • EN

Egyre többen választják az érintés nélküli lézerkezelést

Ismerd meg a világ legfejlettebb felszíni lézerkezelését, a Sasszem NO-Touch kezelést!

Elképzelhetetlennek tartod, hogy hozzáérjenek a szemedhez?

Eldobnád végre a szemüveged, de félsz attól, hogy hozzáérnek a szemedhez? A Sasszem NO-Touch kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás. 

Mit jelent valójában az érintésmentes lézerkezelés?​

2015 év végén megérkezett a Sasszemklinika legújabb lézere, a német csúcstechnológiájú Schwind Amaris lézer, amely 5 dimenziós szemkövetésre képes és érintés nélkül végzi el a látásjavító lézerkezelést. Eddig a felszíni PRK kezelések előtt a refraktív sebészek egy mechanikai (mikrosebészeti) eszközzel távolították el a szaruhártya felső hámrétegét. Olyan ez, mint a kozmetikai kezelések előtt a bőrradírozás. A SCHWIND lézernek köszönhetően azonban ez megszűnik, mert a felső hámréteg eltávolítását már nem a sebészek, hanem maga a SCHWIND lézer végzi el mindenféle érintés nélkül. Tehát valóban semmilyen kellemetlenség nem éri a pácienst az egész lézerkezelés alatt.

Mire számíthatsz a műtét során?

1. Azonnali WOW! effekt A Sasszem NO-TOUCH kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. A kezelés után minden páciens boldogan olvassa le a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül.

2. Pénztárcakímélő ár A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és tartós megoldást biztosít.

3. Fájdalommentes A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat, ez a leggyorsabb látásjavító kezelés.

4. Villámgyors lézer Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D-s szemkövető rendszer pedig a még a szemmozgásnál is sebesebb, így biztosítja a tökéletesen pontos irányítást.

5. Gyors gyógyulási idő A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem. 

Ugye jól hangzik? Jelentkezz most a kezelést megelőző ingyenes alkalmassági vizsgálatra és legyél Te is Sasszemű!

Alkalmassági vizsgálatra jelentkezem

ÚJ AKCIÓ!

#lézeresszemműtét?

Töltse ki tesztünket június 30-ig
a 200 000 Ft értékű kedvezménycsomagért
Femto Smart kezelésre, melyet 2024. július 17-ig vehet igénybe!

sasszemklinika.hu - kupon

Most jelentkezzen a 200 000Ft-os kedvezményért!

Kérjük adja meg milyen kezelés érdekli:

Kérjük, adja meg adatait: