Fektessen a látásába!

 
Hogyan működik a Sasszem FEMTO lézerkezelés?
 
A kétlézeres Sasszem FEMTO kezelés során először a femtolézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések. Így a kezelés után semmilyen fájdalom nincs, akár másnap lehet dolgozni. 
 
 
5 ok, amiért érdemes a Sasszem FEMTO lézerkezelést választani

1. Pár év alatt megtérül  Míg a szemüveg, kontaktlencse és az ehhez kapcsolódó eszközök miatt havi kiadások keletkeznek, a lézeres kezelés egyszeri költséget jelent és utána nem kell ilyenekkel foglalkozni. A megtérülési idő függ a dioptriától és a kezelés típusától. Átlagosan a lézeres szemkezelés ára 4-5 év alatt térül meg.

2. Időt takarít meg Önnel is előfordult már, hogy „vakon” kereste, hogy hova rakta le a szemüvegét? Vagy hogy reggel a kontaktlencse felhelyezésének művelete az apró porszemek miatt vagy a lencse láthatatlan szakadása miatt hosszabb ideig tartott? Felesleges időpazarlás! Ha naponta csak 5 percet kell a látásával foglalkozni, az egy év alatt több mint egy napot elvesz az életéből. Egy egész életre átszámolva ez hónapokat jelenthet.

3. Tartós megoldást nyújt A szemüveggel és kontaktlencsével ellentétben a lézerkezelés nem csak a viselés idejére korrigálja a látást. Hosszútávú megoldás a látásproblémák kezelésre, és a nap minden percében élvezheti majd a jó látás nyújtotta pozitívumokat.
4. Fájdalommentes és gyors A Sasszem FEMTO kezelés a leggyorsabb megoldás. A kezelés után egy nappal már folytathatja is megszokott mindennapjait. A kezelés legnagyobb előnye, hogy teljesen fájdalommentes. Mivel a szaruhártyát egy olyan rétegen kezelik, ahol már nincsenek idegvégződések, így a gyógyulási idő alatt sem kell hosszú kellemetlenséggel számolni. 

5. A sztárok is a FEMTO lézerkezelést választják Mivel a Sasszem FEMTO kezelés gyors és kényelmes megoldást nyújt, a sztárok is előszeretettel választják az eljárást. 2017-ben az énekesnő, Lola, valamint a kétszeres Európa Bajnok kamionversenyző Kiss Norbert is a FEMTO lézerkezelést választotta. 

Árak

A kezelés teljes ára: 245.000 Ft/szem

Részletfizetési lehetőség:

kezdőrészlet: 139.000 Ft/szem
törlesztőrészlet: 9.999 Ft/hó/szem (12 hónapon át)

Jelentkezzen a kezelést megelőző ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Ingyenes vizsgálatra jelentkezem

A Sasszemkezelést minden esetben megelőzi egy alkalmassági vizsgálat, mely 50 éves korig ingyenes, felette 10.000 Ft.

Kérjük, adja meg adatait:

Figyelem!